Piatra Neamt - Perla Moldovei (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

'Netza, fetelor! Se pare ca nu scapam de ploaie.
Are tupeu vremea asta, nu?

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna,fetele si pupici!
Noi suntem bine,ne pregatim de plecare la Bucuresti,dar mai facem si altele printre.Eu am fost azi sa fac fisa medicala pt schimbarea permisului de conducere.Sper maine sa depun actele.
Cristian a facut o eczema de toata frumusetea de la supt degetul.Nu stiu inca cum o sa-l dezvatam dar sper sa reusim pana la urma.
Am trecut azi prin parcul din centru si mi s-a parut asa frumos.Sper sa ajungem si noi pe acolo cat mai curand.
Sper sa reusiti sa duceti la indeplinire tot ce va propuneti pt zilele astea,curatenie,invatat pt licenta...
Va sarut si va doresc o zi fara ploaie!si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Va salut si eu si va doresc spor la trebusoara.

PS:Poate maine am mai mult timp si mai barfim despre obiceiurile de Paste.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Helllooooooo!Chiar n-a mai trecut nimeni pe aici?
V-am gasit cu chiu cu vai pe pagina 4 ; nu abandonati, ca tare dragi imi sunteti
Eu imi cer scuze ca intru mai rar, dar atat imi pot permite de la servici.Si asa am un sef foarte indulgent, dar nu pot sari prea tare calul ca scoate
Va doresc spor la trebusoara si vreme mai buna, ca tare urata se anunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salutare!
imi pare rau ca nu am mai trecut dar ieri am stat pe acasa doar 1 ora in cursul zilei si pe seara dar am mai strans pe aici si nu am avut timp de forum!
in rest ieri am fost cu matei la control si nu a luat in greutate decat 100g si in plus i-a venit analiza la anticorpi si i-a iesit prost:17,3 in conditiile in care ar fi treuit sa aiba o valoare mai mica de 7.deci are sindrom celiac sigur,veridct:se vindeca greu!
era sa ii faca si biopsie dar pana la urma a fost amanata pt nu stiu cat timp.
oricum ne-au dat liber la mai multe alimente.
vremea este super nasola,ploua si e asa intuneric...si eu iar am treaba:azi in sfarsit merg la casa de asigurari,la biblioteca(ma apuc de licenta ),la profa de licenta,sa iau bilet de tren si sa fac niste cumparaturi.deci am iar toata ziua ocupata!

vs pup si va doresc o zi frumoasa!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

Salutare!
imi pare rau ca nu am mai trecut dar ieri am stat pe acasa doar 1 ora in cursul zilei si pe seara dar am mai strans pe aici si nu am avut timp de forum!
in rest ieri am fost cu matei la control si nu a luat in greutate decat 100g si in plus i-a venit analiza la anticorpi si i-a iesit prost:17,3 in conditiile in care ar fi treuit sa aiba o valoare mai mica de 7.deci are sindrom celiac sigur,veridct:se vindeca greu!
era sa ii faca si biopsie dar pana la urma a fost amanata pt nu stiu cat timp.
oricum ne-au dat liber la mai multe alimente.
vremea este super nasola,ploua si e asa intuneric...si eu iar am treaba:azi in sfarsit merg la casa de asigurari,la biblioteca(ma apuc de licenta ),la profa de licenta,sa iau bilet de tren si sa fac niste cumparaturi.deci am iar toata ziua ocupata!

vs pup si va doresc o zi frumoasa!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

of, pisicuta, multa sanatate si putere sa va dea D-zeu! si matei sa se faca repede bine si sa nu mai aveti nici o problema de sanatate!

e o vreme naspa in Bucuresti!... ploua torential si e asa intuneric!... n-am nici un chef de munca si mi-e un somn!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Va urez un Paste fericit, plin de dragoste, implinire si liniste sufleteasca! (nu cred ca mai reusesc sa intru pe forum pana la sarbatori!...)

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

tocmai mi-am dat seama ca nu am facut nimic aproape din ce mi-am propus.dar nu e in totalitate vina mea:ne-am gandit sa sunam importatorul laptelui ca poate il au ei ca astia de la farmacie....si furpriza-il aveau,dar erau super departe in comuna pantelimon.si a plecat sotul meu sa ii gaseasca,asa ca am renuntat si la contractul cu casa de asigurari si la biblioteca si la intalnirea cu profa de licenta .
am reusit insa pe seara sa iau bilete pt piatra pt vineri la rapid ca la intercity nu am mai gasit si am facut cumparaturi in carrefour.azi i-am dat lu matei sunca de praga si i-a placut destul de mult!
cam atat pe ziua de azi.nu va mai spun cate am de facut maine ca poate iar nu le fac asa ca poate am sa va zic maine victorioasa cate am realizat
somn usor!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Pisicuta, pe Matei.Imi pare rau ca analiza nu a iesit tocmai buna, dar va fi bine.Aveti grija si mult curaj.Sanatate maxima.Va asteptam acasa.
Ionella si la noi vremea e si am inteles ca asa va fi toate zilele astea, inclusiv de Paste.Toate urarile de bine si pentru tine.
Nemtencelor -Pisicuta, Ionella,Iully, Lunna, Mira....toata gasca , VA DORESC PASTE FERICIT, ALATURI DE CEI DRAGI, SANATATE, FERICIRE, DRAGOSTE SI IUBIRE, DORINTE MULTE IMPLINITE SI UN IEPURAS DARNIC.... pe obrajori si daca nu ne mai auzim azi, ramane stabilit, pe 25-26 dimineata, va invit la o cafea si o feliuta de pasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Fetelor, va uram si noi Paste Fericit si multa liniste in suflet!
Sa fiti fericite, iubite si sa va bucurati de marea sarbatoare!

Poate se indura D-zeu si ne trimite si un pic de soare!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput