Naturiste si homeopate (17)

Naturiste si homeopate (17) | Autor: adimercedes

Link direct la acest mesaj

Fetelor, va urez bun venit la capitolul 17 din epopeea noastra. Va invit sa va bucurati de soare, de miros de reavan, de cerul albastru, de primavara, de soti, caci ei ne sustin si sunt langa noi mereu...

Nu uitati sa fiti optimiste, increzatoare in viitor si fiti curajoase!!!

Veniti la noi cu opinii, sugestii, lacrimi, zambete, sperante si vise si impreuna vom incerca sa fie mai bine .

---------------------------------------

Discutii despre tratamente naturiste: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44713&whichpage=1" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47632&whichpage=1" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=49534&whichpage=1" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=50454&whichpage=1" target="_blank">(4)

Naturiste si homeopate: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51774&whichpage=1" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=52296" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52839" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53362" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53902" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54707" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55388&whichpage=1" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56334&whichpage=1" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59461&whichpage=1" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63226&whichpage=1" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66595&whichpage=1" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69452&whichpage=1" target="_blank">(16)

Lista fetelor "naturale": www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=adimercedes" target="_blank">adimercedes; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=alexia28" target="_blank">Alexia 28; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Amely" target="_blank">Amely; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Andrusha" target="_blank">Andrusha; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=annaa" target="_blank">Annaa; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ANUSKKA" target="_blank">ANUSKKA; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=auricass" target="_blank">auricass; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Bianca B" target="_blank">Bianca B; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Briantis" target="_blank">Briantis; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=bubulina1" target="_blank">bubulina1; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=carpediem" target="_blank">carpediem; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ChrisChris" target="_blank">ChrisChris; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Costi" target="_blank">Costi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=danabadiu" target="_blank">danabadiu; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=danutza_c" target="_blank">danutza_c; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=dianadi" target="_blank">dianadi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=dj_mama" target="_blank">dj_mama; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=elenya_m" target="_blank">elenya_m; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Fabya" target="_blank">Fabya; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=iepurila" target="_blank">iepurila; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Ioana1971" target="_blank">Ioana1971; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=IULIABRAILA" target="_blank">IULIABRAILA; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lachione" target="_blank">lachione; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=libelula" target="_blank">libelula; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lilicica" target="_blank">lilicica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=madaluta" target="_blank">madaluta; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=marcr" target="_blank">marcr; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=maria_N" target="_blank">maria_N; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mariee" target="_blank">Mariee; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Marrina" target="_blank">Marrina; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Marunzika" target="_blank">Marunzika; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mcbeal" target="_blank">mcbeal; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mihaipopescu" target="_blank">mihaipopescu; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=miki-miki" target="_blank">miki-miki; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mioara2004" target="_blank">Mioara2004; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mioritaus" target="_blank">mioritaus; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mishulina" target="_blank">Mishulina; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mirga" target="_blank">Mirga; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=motzunica" target="_blank">motzunica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=natalia26" target="_blank">natalia26; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=pacienta" target="_blank">pacienta; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Rodica sora Cicutei " target="_blank">Rodica (sora Cicutei); www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=roua1" target="_blank">roua1; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=slavmih" target="_blank">slavmih; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=SilvanaPopovici" target="_blank">SilvanaPopovici; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Sole" target="_blank">Sole; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Speranta" target="_blank">Speranta; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Stepha" target="_blank">Stepha; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Tanya" target="_blank">Tanya; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=tzontzonel" target="_blank">tzontzonel; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=tzuca74" target="_blank">tzuca74

Lista fetelor "homeopate":www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=alina25" target="_blank">alina25; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=arinna" target="_blank">arinna; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Carmenita" target="_blank">Carmenita; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Costi" target="_blank">Costi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Dariana" target="_blank">Dariana; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=jubica" target="_blank">jubica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lala_1" target="_blank">lala_1; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lilly love" target="_blank">lilly love; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=lumit" target="_blank">lumit; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Maria Carmen" target="_blank">Maria Carmen; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mary14" target="_blank">mary14; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mi-Ka" target="_blank">Mi-Ka; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=mititica" target="_blank">mititica; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=MRL" target="_blank">MRL; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Musete" target="_blank">Musete; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=OnutzaB" target="_blank">OnutzaB; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=steliana04" target="_blank">steliana04; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Thea m" target="_blank">Thea m; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Uoana" target="_blank">Uoana

Modelele noastre sunt: www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ada77" target="_blank">ada77; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=alina.n" target="_blank">alina.n; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Carmi" target="_blank">Carmi; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=crengutalil" target="_blank">crangutalil; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=danais" target="_blank">danais; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Irina71" target="_blank">Irina71; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=ingeras26a" target="_blank">ingeras26a; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mirona" target="_blank">Mirona; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Mishka" target="_blank">Mishka; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=pisoi3" target="_blank">pisoi3; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=Serj" target="_blank">Serj; www.desprecopii.com/forum/privatesend.asp?method=Topic&mname=romaniaau" target="_blank">romaniaau

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_N spune:

A incercat cineva tratamentul prescris de Vasile Andritoiu pentru endometrioza? ("Endometrioza este o boala grava, datorita faptului ca poate produce sterilitate. Apiterapia va poate ajuta. De trei ori pe zi, beti un amestec din 30 de picaturi de tinctura de propolis si 40 de picaturi de apa. Inainte de fiecare masa, luati cate o lingurita de miere cu laptisor de matca si o lingurita de miere cu apilarnil. Zilnic, beti un litru de infuzie din galbenele, urzici si coada-calului. Faceti irigatii astfel: in 250 ml infuzie de galbenele calduta adaugati o lingurita de miere cu laptisor de matca, o lingurita de miere cu apilarnil si 10 picaturi de tinctura de propolis. Dupa fiecare masa, luati cate 2 lingurite de miere cu suc de orz verde. Zona pelviana se maseaza cu unguentul Nikeprop. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.")
Cred ca as elimina spalaturile, dar ceaiurile, mierea si tincturile nu cred ca au cum sa faca rau.
Va intreb din nou, credeti ca as fi putut sa fac candidoza din cauza faptului ca in timpul tratamentului Liviei nu am facut spalaturile in fiecare zi, nu am facut masajul cu crema de galbenele si nu mi-am pus ovulele din argila? Ce altceva poate fi chestia aia alba si scarboasa pe care o tot elimin in cantitati industriale? M-am gandit ca din moment ce eu fac tratamentul pentru reglare hormonala, nu pt. sterilitate, nu are cu ce sa ma afecteze eliminarea acestora din tratament.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Maria N, de ieri caut pe net cat mai multe informatii despre apiterapie. Am descoperit cu totul intamplator retetele lui Andritoiu si de asemenea marturii mai mult sau mai putin reale ale unor persoane care urmasera tratamentele lui. Sa-ti mai zic ca toate au ramas gravi la scurt timp??? I-am si scris un e-mail, dar nu mi-a raspuns inca. Eu cred ca sunt OK, ma tenteaza sa ma apuc si eu. Poate mai sunt fete care stiu mai multe despre aceste retete-minune si ne pot da mai multe informatii.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Mai stiti ceva de marinna?

Mergi la inceput

Lachi, marrina este in Bucuresti, face tratament la Tiberiu Molnar. Abia saptamana viitoare o sa poata intra pe forum.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Bubulina, da-mi si mie site-urile sa citesc cu apiterapia asta, ca ma intereseaza. Eu iau 1 gram de propolis pe zi din februarie a.c. si ma gandesc sa combin si cu laptisor (desi am ovulatie) poate ma ajuta mai mult.
Chiar, si eu ma gandeam la marrina de cateva zile...

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Maria N, citisem de tratamentul dr Andritoiu si chiar ma tenteaza. Chiar vreau sa completez ce iau acum cu altceva potrivit pt endometrioza si sterilitate, care sa potentzeze efectele propolisului. Mie, sa stii mi se pare ca toate componentele tratamentului, tincturi, ceaiuri sunt foarte bune si cred ca au si efecte cu adevarat. Important e, ca orice tratament ai urma, sa ramai consecventa. Si mai cred ca nu ai de ce sa -ti faci griji cu ceea ce elimini dupa tratamentul Liviei. Asa se curata organismul tau. Te doare ceva? Nu cred. Asa ca relaxeaza-te!

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

treceti-ma si pe mine la naturiste. am aproape o luna de cind iau brinca ursului, ceai de cretisoara, ceai de napraznic, pentru refacerea aparatului genital.
dar luna asta, acum sint in perioada de ovulatie, am dureri in zona ovarelor. cind stingul cind dreptul..nu mi s-a intimplat niciodata asta, nici nu stiam unde sint.
oare ce o fi?
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_N spune:

Bubulina1, daca iti raspunde Andritoiu la mail, da-ne si noua de stire. Parerea mea e ca in general tratamentele trebuie individualizate, sunt o multime de cazuri in care un anume tratament da rezultate la unii, iar la altii nu are efect, asa ca probabil ca Andritoiu iti va face recomandari exact in functie de ce ai tu.
Silvana, de durut ma cam doare, nu stiu exact ce, trompa, ovarul, uterul...durerea e in partea dreapta, jos, si e destul de persistenta. Ma gandesc ca poate are legatura si cu posibila mea endometrioza, tot pe dreapta se pare ca e...Partea cea mai proasta e ca a inceput sa ma doara si rinichiul drept, am neglijat sa-mi fac cura de argila pe anul asta si acum trag ponoasele .

Mergi la inceput

Fetelor, am doar cateva informatii pe care le-am gasit intr-un articol scris de Vasile Andritoiu:
"Endometrioza este o boala grava, datorita faptului ca poate produce sterilitate. Apiterapia va poate ajuta. De trei ori pe zi, beti un amestec din 30 de picaturi de tinctura de propolis si 40 de picaturi de apa. Inainte de fiecare masa, luati cate o lingurita de miere cu laptisor de matca si o lingurita de miere cu apilarnil. Zilnic, beti un litru de infuzie din galbenele, urzici si coada-calului. Faceti irigatii astfel: in 250 ml infuzie de galbenele calduta adaugati o lingurita de miere cu laptisor de matca, o lingurita de miere cu apilarnil si 10 picaturi de tinctura de propolis. Dupa fiecare masa, luati cate 2 lin-gurite de miere cu suc de orz verde. Zona pelviana se maseaza cu unguentul Nikeprop. Rezultatele nu vor intarzia sa apara".
"Atit infertilitatea feminina, cit si cea masculina, se pot vindeca in totalitate cu produse apicole. Este vorba, in primul rind, de laptisorul de matca si de apilarnil. Mai intervine si asocierea de propolis, polen si miere. Laptisorul de matca are foarte multi hormoni feminini si determina la femei o anumita ovulatie care, inainte de tratament, nu a fost. Apilarnilul contribuie la vindecarea unor afectiuni genitale feminine, cum ar fi fibroamele sau chisturile ovariene. Impreuna, laptisorul si apilarnilul contribuie la inlaturarea unui pH prea ridicat, a unui mediu acid genital care ar omori spermatozoizii."
Cand gasesc mai multe informatii, revin.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by IULIABRAILA

treceti-ma si pe mine la naturiste. am aproape o luna de cind iau brinca ursului, ceai de cretisoara, ceai de napraznic, pentru refacerea aparatului genital.
dar luna asta, acum sint in perioada de ovulatie, am dureri in zona ovarelor. cind stingul cind dreptul..nu mi s-a intimplat niciodata asta, nici nu stiam unde sint.
oare ce o fi?
IULIA

Iulia, te-am trecut pe listuta. Mult succes cu tratamentul. Si eu mi-am simtit ovarele in timpul tratamentului, insa nu era o durere propriu-zisa, ci simteam ca ceva lucreaza acolo. Dar era doar vreo 2 zile pe luna - ma gandesc ca era la ovulatie...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput