Simptome de sarcina! -12

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Bubuleana si numai bine

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheorlan spune:

Scumpele mele.Osa va povestesc exact cum a fost luna asta la mine cand s-a prins. Incercarile mele pt dureaza cam de 2ani,timp in care am fost la mai multi dr. Problema era(zic dr. )o prolactina marita, in rest totul ok desi nu prea mi-am facut analize pt. ca ultimul dr.(dr.Suciu de la Polizu) nu mi-a recomandat.Am urmat un tratament cu brocriptin cateva luni, acifol, duphaston.Nu prea au dat rezultate (desi un rol cred ca au avut si ele).Luna asta am citit despre trat. naturist al LIVIEI si am selectat de acolo cate ceva(pt. ca tot mi s-a parut greu de urmat). Am inceput sa beau ceai de Napraznic 1cana /zi,ceai de Cretisoara 1cana/zi, tinctura de coada soricelului 30pic.de 3ori/zi,si Branca Ursului 2caps.de3ori/zi. Pe langa astea am tinut post si (ceea ce cred eu ca m-a ajutat intr-adevar)am citit ACATISTUL SFINTILOR PARINTI IOACHIM SI ANA,o zi eu, o zi sotul(asta la recomandarea bunicii mele care este ffff credincioasa)Acatistul il citesc si in ziua de azi pt. ca trebuie citit 40 de zile si inca nu au trecut.Toate astea adunate a rezultatSper sa va fie de folos povestea mea si sa aud numai vesti bune!!!
Simona care va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheorlan spune:

Am uitat sa va mai spun ca tot selectat din tratam. Liviei am facut spalaturi vaginale in fiecare seara cam din z8 pana in z12,13(nu mai stiu exact).O seara cu ceai de galbenele concentrat, o seara cu bicarbonat(1 lingura la 1l de apa)Spalaturile le faceam seara cam inainte de.Nu va inchipuiti ca am prestat in fiecare seara!!!
Dupastateam fara sa ma ridic din pat cam o jum de ora.Sa stiti ca toate chestiile astea le stiam de mult dar nu stiu de ce nu prea le aplicam (nu prea credeam in ele). Va doresc MULT SUCCES SI SA AUD VESTI BUNE!!!Daca mai aveti intrebari le astept cu drag. Inteleg prin ce treceti ca pana mai ieri eram in aceeasi situatie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

gheorlan: multumim din suflet pentru retzeta!!!
sa fii sanatoasa, si tu si puiul tau (sau puii ), fericita si foarteeeee iubita!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Salut fetelor!

Gheorlan felicitari ! Deci tu spui
ca ai ramas gravi in urma unui trat.
naturist? Felicitati! Ce pot sa spun
decat ca ne dai sperante! Eu beau de
cand ma stiu ceaiuri, mai ales ca am
citit si eu trat. Liviei si l-am
incercat si eu dar fara rezultate
la mine. Cred ca depinde de persoana,
nu la toate fetele are efecte. Oricum
ma bucur pt. tine si i-ti doresc o
sarcina usoara si un bebe sanatos!

LIANA30 ce mai faci? Mai vreau o
de optimism!
Eu am scapat de rushi, astept
rezulatatele de laborator si
din nou la lupta

BUBULEANA sa exersam deci, poate
ne ajuta nu?

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Intrebarea pare stupida, dar stiu ca in unele situatii un test pozitiv poate fi de fapt fals pozitiv (eu astept de cca 4 ani jumate sa se intimple minunea si sa iasa cu 2 dungute iar acum cind intradevar asa e...nu-mi vine a crede!).
Deci cu ce poate interfera ( medicamente, stare fiziologica etc)?.
Ciclulul meu acum oricum e intirziat cu 5 zile si am crampe in abdomen...Sa fie , sa nu fie...?
Multumesc!
ruxmax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ioana: draguta, asa repede plecara rushii??!! se pare ca nu le oferi conditii prea bune de stau asa putin! insa la mine le place mult ca de obicei stau vreo 6-7 zile
hai sa ne punem pe treaba si luna asta sa se lase cu
mie mi-e frica de tratament naturist ca am vazut aici pe forum ca mai da si dereglari... adika o sa vad ce spune dr... asa de capul meu mi-e cam frica... la fiecare persoana poate reactiona altfel organismul
ai grija ce faci luna asta

ruxmax: se pare ca si tie trebuie sa-ti cer retzeta de ramane gravii!!! Draga mea, eu cred ca esti daca au aparut cele 2 liniute, ai si atatea zile intarziere, plus crampele. Stiu ca nu-ti vine a crede, nici mie n-o sa-mi vina sa cred cand o sa se intample minunea!!
Relaxeaza-te!!! Esti gravidutza!!! FELICITARI!!!!
Ah ce bine e ca au inceput sa rasara graviduztele pe-aci, ca ghioceii primavara!!!

PS testele pot fi fals pozitive daca ai luat pregnyl sau daca a aparut a doua liniuta dupa foarte mult timp, adica nu imediat in 5-10 min... cam asta stiu eu...

bubuleana

Mergi la inceput

BUBULEANA ai dreptate cu trat.
naturiste! Nici eu nu sunt
convinsa ca e bun pt. oricine.
Da!! Am scapat mai repede de
rushi luna asta 2 zile si jum.,
dar deobicei ma tine 5 , 6 zile.
Ei... norocul meu , dar mi-e teama
sa nu fi dereglat ceva utrogestanul
pe care l-am luat 2 sapt. pt. ca ma
dor rau sanii. Vom vedea! Oricum din
nou la lupta!!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

optimism????optimism..vrea cineva???auzii bineeeeee????
luati la mama ca va dau cu tiruuuu..ete cum descarc din el..hai cate o halba..doua si cu sticala..pai dehhh meyyy daca nu au facut si galeata...ca va dadeam si cu galeata..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

LIANA30 bun taaare
Mai vrem!!!!!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput