Simptome de sarcina! -12
Raspunsuri - Pagina 2

annitha_cl spune:
FETELOR, mai am putin si mor... Dupa cum stiti ieri am fost la doc (la eco mai exact) si mi-a spus ca nu sunt gravi. Ok...spun eu dar de ce am in continuare stari de voma si nu mai pot manca si am starea asta in burtica de parca as avea fluturasi acolo si de ce TB e peste 30 de grade? Abia astept sa ajung maine la doc. sa vad ce mai imi spune....
Bubuleana: ma bucur ca te-ai programat la doc. si sper ca in curand toate femeile care isi doresc puiuti mici in burtica sa aiba parte de ei...
Cristina

annitha_cl spune:
Vroiam sa spun TB peste 37 chiar 37,5 si o am asa de cand mi-a venit menstruatia de martie (28-30 martie)...
Nu mai pricep nimic uuuuffffff

asi spune:
Bubuleana glera cervicala e foarte fluida in ziua ovulatiei dar ea se formeaza cu cateva zile inainte de ovulatie pentru a pregati care o strabat pentru fecundatie.Albushul nu e lichid folicular!Ala e in sacul Douglas nu curge afara prin vagin.
Eu inainte de ovulatie cu 2-3 zile incep sa am o scurgere mai abundenta iar in ziua in care apare testul de ovulatie pozitiv(cu o zi inainte de ovulatie) scurgerea devine mai apoasa.Atunci stiu ca e momentul 0.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

bubuleana spune:
asi: mersi mult pentru lamuriri! esti o dulce! iti tin pumnii stransi, stransi! stiu ca urmeaza sa faci o inseminare
annitha: scumpa, dar tu cum iti iei TB? axial? sau intravaginal? mi se pare foarte ciudat ce ti se intampla tie!!! test de sange ai facut?
bubuleana

asi spune:
Bubuleeana ma bucur ca am putut sa te lamuresc.Inca nu voi face inseminare decat luna viitoare.Acum astepta sa vina rushii dupa laparo si apoi fac monitorizare simpla fara stimulare ca sa se lamureasca doctorul ce trebuie sa facem mai departe.Abia la ciclul urmator fac stimulare (pentru ca ovulatia e cam traziu) si inseminare.
Evenimentele importante
Razvan

bubuleana spune:
asi: hihihihi poate nu mai vin rushii la tine luna asta si nu mai faci nici o inseminare... hihihi cine stie??!
bubuleana

annitha_cl spune:
bubuleana: eu imi iau TB intravaginal de aceea sunt putin cam derutata si crede-ma ca ma trezesc la 05.30 in fiecare dim, iar termometrul e pe langa mine asa ca nici nu ma sinchisesc sa fac vre-un pas (am inteles ca si asta conteaza) si purced la luarea temp. care e cum v-am spus.
Test de sange inca nu am facut...cum ti-am spus, maine ma duc la doc si o sa-i spun ce se intampla poate reuseste el sa ma lamureasca si va spun luni ce se intampla...si ce mi-a spus...
va pupic si multa bafta tuturor.
Cristina

asi spune:
Bubuleana luna asta am facut laparoscopie luna viitoare am nevoie de galerie.
Evenimentele importante
Razvan

pusichet spune:
Salut
Fetelor, desi sint in ziua 16 a am ceva simptome, obosesc mai repede, somn, un pic de greata, si ceva dureri surde in burta, si zilele trecute aveam senzatia de balonase prin burtica.
Astazi am facut 2 teste unul ozon care a iesit pozitiv din prima, iar acum spre seara unul barza care s-a pozitivat si el, dar a 2 a liniuta mai pala.
Ce ziceti, sa mai astept, sa fie testele proaste, sa fie prea devreme totusi.
Am un ciclu de 25 zile, iar luna trecuta a venit la 22 zile.
Va rog dati-mi un raspuns.
pupici
ana maria