Simptome de sarcina! -12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Cherry gustu metalic ii de la sarcina de gretzuri nici nu-ti mai spun de la ce pot fi
Fuga la farmacie si cumpara un test.

Dbunny 8 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Gina: n-am auzit ca testul barza sa dea gres vreodata! Asa ca: FELICITARI!!! ESTI INSARCINATA!!!

cherry: si io cred ca esti mai fa maine dim un test barza (dar cu prima urina): iti tin pumnii!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fetelor, sa va auda DD!
Bubuleana, am facut un test barza duminica dimineata si a iesit negativ. Ma gandesc sa mai astept 2-3 zile, desi ma mananca palmele sa mai iau un test. Nu crezi ca ar fi trebuit sa iasa pozitiv in z.34, daca este vorba de bb? Nici nu stiu ce sa fac, cert este ca am gustul ciudat, orice mananc are un alt gust decat cel natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

De Pashti cer iepurashului sa aduca la toate optimistele un BB.
Conditia e sa fiti toate optimiste da?
Va urez la toate un pashte fericit , noi sarbatorim duminica asta pashtele aici( nu stiu daca si voi), oricum va doresc un Pashte plin de sperantza.
Si bineinteles multa multa galerie

PS Joia si vinerea mare nu se lucreaza asa ca va pup duuuuulce pana luni. Dbunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

bubuleana multumesc ,maine merg sa fac un bhcg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

cherry: ai incredere, poate in Z34 era prea devreme... la unele fete se pozitiveaza mai devreme la altele mai tarziu, in functie de concentratia Hcg
mai fa maine dim cu prima urina inca un test ... daca esti gravii, maine o sa iasa pozitiv

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankutza_81 spune:

buna fetelor!!!eu sunt nou pe aici si m-am gandit sa scriu si eu aici sa ma mai consult cu cineva...eu m-am saturat sa tot fac teste si ....nimik...Dr la care am fost eu,mi-a spus ca nu am nimic...Atunci de ce nu raman insarcinata...Incercam de aproape 2 ani si ...tot incercam.Inca mai speram.Cica as avea trompele infundate...ca altceva nu vede ce as putea avea...si din cate am auzit desfundarea doare fff tare si mi-e frica de mor.M-a trimis la Buc.si nu m-am dus de frica,ma credeti?Stiu ca sunt lasa...tare lasa...dar mi-e frica de mor...Eu tot sper sa raman asa fara nici o operatie sau dr sau spitale...Mi-e groaza cand ma gandesc...Luna asta de exemplu trebuia sa-mi vina CM pe 8-9 dar nimic...si sper iar...sper ca nu ma insel din nou...Nu stiu ce sa mai fac...Nu mai dorm nici noaptea!Va rog,ajutati-ma!Va pup,si va urez bafta!

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Am 2 zile intarziere CM si in ultimele nopti m-am tot plimbat la toaleta si am adormit foarte greu, abia spre 2 noaptea, desi ma simteam foarte obosita. In timpul zilei simt uneori un gol in stomac, ca fluturasii pe care ii simti cand ai emotii sau esi indragostita. Altceva nu....o usoara greata azi, dar prea vaga. Oare e cazul sa fac un test sau mai astept?

Iepumic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iepumic

Am 2 zile intarziere CM si in ultimele nopti m-am tot plimbat la toaleta si am adormit foarte greu, abia spre 2 noaptea, desi ma simteam foarte obosita. In timpul zilei simt uneori un gol in stomac, ca fluturasii pe care ii simti cand ai emotii sau esi indragostita. Altceva nu....o usoara greata azi, dar prea vaga. Oare e cazul sa fac un test sau mai astept?

Iepumic

Iepumic, eu am facut un test in z.34 si a iesit negativ. Nu stiu ce sa zic, poti incerca, deja ai doua zile intarziere. si sa dea DD sa fie cum iti doresti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubuleana

: ai incredere, poate in Z34 era prea devreme... la unele fete se pozitiveaza mai devreme la altele mai tarziu, in functie de concentratia Hcg
mai fa maine dim cu prima urina inca un test ... daca esti gravii, maine o sa iasa pozitiv

bubuleana

Bubu, cred ca mai astept putin, nu vreau sa fiu din nou dezamagita. La mine este prima luna fara ac, dupa 4 ani. Ma gandesc ca poate fi si o dereglare hormonala, desi unele simptome de bb as avea. multi si va tin la curent

Mergi la inceput