Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-5

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delice00012 spune:

silvana: te pup, multumesc si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Silvana, Madutz si toate fetele, sa stiti ca si eu m-am gandit sa iau o pauza de la nebunia asta cu asteptatul bebelului care nu mai vine. Daca vrea T. sa fac laparoscopia acum ar fi tare bine, daca nu, am sa las totul in voia lui D-zeu inca vreo 2 ani. Daca nici pana atunci nu vine bebe, incepem sa demaram adoptia, ca sincer n-am de gand sa-mi distrug sufletul intorcand capul pe strada dupa copiii altora, ori stergandu-mi pe furis lacrimile in diverse situatii care implica mamici, bebei sau gravide... La urma urmei, noi de ce sa nu avem dreptul la fericirea de a ne spune un copil mama si tata?

Da, si eu am senzatia ca bajbai prin bezna, NICI MACAR NU STIU CE AM de nu reusesc sa fac un copil, in timp ce pentru altele care au reusit pare atat de simplu...la mine parca este un fel de fata-morgana, cand zic ca gata, luna asta am toate sansele, se intampla ceva care da totul peste cap. Dr-ii sunt mult prea ocupati cu problemele femeilor insarcinate, sau care se afla in situatii mai grave, ca sa ne mai acorde atentie si noua, celor cu "infertilitate inexplicabila"...urasc expresia asta! Sunt constienta ca nu depinde doar de ei. Dar sa ma ierte d-nii dr-i care citesc acest site, cu toate ca ei incearca sa ne ajute, cred ca meritam niste raspunsuri mai clare din cand in cand, ne-ar ajuta mult sa depasim uneori momentele de depresie si deznadejde prin care trecem, fara sa vrem... Iar chestia asta cu "infertilitate inexplicabila" sa mor daca o cred, toate au o cauza, trebuie doar depistata. Cel putin asta este parerea mea.

Iar m-a luat valul, dar daca nu va zic voua ce am pe suflet, cui sa zic? Ca io la psihiatru nu ma duc, sa fie clar!

Pupici la toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Marinar intelesesem ca T nu e disponibil pana la sfarsitul lunii, pleaca nu stiu pe unde. Tot pe forum parca a scris cineva, nu mai stiu sigur.

Madutz, si eu am ezitat cand a fost vorba de laparo. In loc sa o fac in mai 2005 am facut-o in iunie, am stat o luna sa ma gandesc dar nu imi va parea rau niciodata ca am luat decizia, chiar daca m-ar fi gasit complet sanatoasa.

Amely, esti inainte de CM, asa-i? Stai "mumos" ca iti trece supararea! La fel ca si tine, nu am crezut niciodata in sintagma "sterilitate inexplicabila". La mine "inexplicabilul" a fost pe rand: trompe infundate (rezolvate 100%) apoi, la un an diferenta, endometrioza.

Delice

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Laura, tu ce faci? Ca nu ai mai intrat de cateva zile. Sper ca ai reusit sa treci peste acea clipa dureroasa si ai puterea sa continui, alaturi de noi, k? Mai da un semn de viata sa stim ca esti bine!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Silvana, ai ghicit!si io cred ca e PMS-u'... aaa, si sa nu uit...s-ar putea sa mai fie si un oarece sindrom NF ca doar stiti si voi ce pauza luuuunga am facut, de frica!
Cred ca luna viitoare o sa ma astepte sotul cu ca sa recupereze, la cat a stat "pe uscat"!

Delice, bine ai venit, de altfel vroiam sa iti zic mai devreme, dar n-am apucat ca m-am luat cu alte idei... PMS-ul e de vina Sper ca ai reusit sa dai de T., ca am inteles ca ar fi plecat zilele astea...sau urmeaza sa plece? Oricum, multa BAFTA!

Bubulina, ce mai zici tu scumpo? cand repetati spermograma?

Marair, ce mai face burticutza?

Fetelor, stiti cumva daca T. va fi in tara la inceputul lunii mai?

Pupici tuturor!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Seara buna, dragele mele!Va era dor de mine?Si mie de voi!Cum ma simt?Minunat:stari de greata din zori pana seara si stari de slabiciune de tremur ca varga.Am ajuns luni la Tutu, ca ma durea cam tare burtica si mi-a zis ca RECLAMA ILEGALA e ca o floare,insa eu sunt slabita, asa ca teoretic sunt internata in spital, practic sunt acasa pana la sfarsitul lunii.Azi am luat analizele de la Cantacuzino si iata ce mi-a iesit:
Rubella IgM-negativ
Rubella IgG-pozitiv
Hepatita B-Ag HBs-Negativ
Hepatita C-Ac anti -VHC -Pozitiv 2.562/0.328
Anti Toxoplasma gondii tip IgM-negativ
Anti Toxoplasma gondii tip IgG-negativ
Anti Citomegalovirus tip IgM-negativ
AntiCitomegalovirus tip IgG-pozitiv
Listeria monocytogenes 1a-titrul 1/160!!!Recomandare :control peste 6 saptamani!!!
Sunt tare nelamurita!!!L-am sunat pe Tutu si mi-a zis ca vorbim miercuri in spital...asa ca va rog spuneti-mi ce credeti!
Voi vad ca sunteti pe baricade.Bravo, nu va lasati!Va pup si intru maine sa vad ce imi raspundeti, ca-s cu morcoviorul...ca iepurasul ...de Pasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor nu am disparut.......dar va urmaresc din umbra.... net-ul asta imi cam face figuri ........
Acum sunt bine , mi-am revenit si ma pregatesc pentru o noua incercare , pe 28 aprilie am programre la dr. , cred ca voi face din nou stimulare si inseminare , sa vedem ce spune dr. Mi-e cam frica de chistul care mi-a ramas in urma stimularii , dar poate ca s-a eliminat... . Oricum eu cred ceva , poate ca o sa radeti de mine , dar asa simt eu...: La inseminarea pe care am facut-o cred ca totusi am avut un ovul fecundat dar cred ca nu a reusit sa se implanteze , altfel de ce am avut acele dureri cumplite in ziua 8 de la inseminare , si toate astea ..de la nenorocirea aia de endometrioza . Voi ce credeti? Sunt paranoica?
MARAIR , in legatura cu analizele , nu ma pricep , dar cred ca o sa se rezolve cumva , nu te mai stresa .....stai linistita , te-ai agitat destul pana acum , acum trebuie sa te protejezi , stresul nu-ti face bine. Uite un de la mine .
Pupici pentru toate fetele !
Laura

Mergi la inceput

Laura, nu esti paranoica scumpa... uneori intuitia noastra e mai presus decat orice test de sarcina... In plus, endometrioza asta pacatoasa poate avea acest risc in primul trimestru...de multe ori m-am gandit ca poate de aia am pierdut si eu sarcina. Oricum nu voi afla decat prin laparoscopie. Dar eu zic ca daca la tine se prinde, e de bine, nu trebuie decat gasit tratamentul adecvat pt. sustinerea sarcinii, ca odata trecut primul trimistru, riscurile scad ff mult

Marair, ma bucur pt. tine si bebelache mic! tin'te tare mamico, sa treci de primul trimestru, sa vezi cum dispar si greturile!

Laura, pai daca pe 28 ai programare la el, inseamna ca nu mai pleaca din tara? Ca ar fi bine. Sau pleaca dupa aia? eu speram ca pe 2 mai sa programam laparo, ca dupa aia trec de ziua 12-a si cica nu-i bine. In fine, vad eu cum fac...

Pupicei la fete!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Silvana . Cred ca o sa sun ca sa ma asigur. Poate asa vrea DD, sa mai treaca o luna fara monitorizare.......are El planurile Lui.

va pup pe toate

marina

pozici

Mergi la inceput

Marair...acum am citit. Oricum, valoarea VHC nu-i chiar ingrijoratoare, dar trebuie neaparat sa investighezi mai mult. S-ar putea ca testul ELISA sa fie fals pozitiv, din cauza asta sunt necesare analize suplimentare. Ai avut cumva hepatita de curand? Uite ce am gasit:
"Strategia diagnosticului pentru VHC include testele imunoenzimatice ELISA – care sunt utilizate pentru detectia anti-VHC serici si care sunt completate obligatoriu de testele de confirmare a diagnosticului infectiei, RIBA 3.0 SIA (tehnica imunoamprentelor). Testele ELISA pentru decelarea anti-VHC nu pot determina daca pacientul anti-VHC pozitiv este in convalescenta, dupa infectie sau este inca purtator al VHC si este potential infectios.

Au fost , de asemenea elaborate teste pentru depistarea anti-VHC IgM, dar aceste teste ELISA au inca o utilizare restransa. Toate aceste metode dau informatii indirecte asupra infectivitatii VHC. Numai detectia ARN VHC seric serveste ca marker direct pentru VHC . Ca si masurare directa a incarcarii virale, cuantificare ARN VHC seric completeaza metodele serologice, biochimice clinice si histopatologice de evaluare a bolii asociate portajului cronic de VHC. Prin detectia ARN VHC in ser se poate distinge o infectie VHC cu replicare virala activa de o infectie VHC in faza de latenta".

Sper sa te lamureasca mai bine Tutunaru si sa nu fie nimic rau... si ai grija de tine.

Pozici cu noi

Mergi la inceput