Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -119

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Madana,io nu fac investigatii;investigatiile le-am facut in facultate;si moamaaa ce m-or mai investigat apoi profii si doctorii pe mine la examene
Hai te-am facut sa zambesti un pic??

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melu: ia niste soare de la noi ca in buc sunt 25 grade!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor! acum am aterizat si eu...am avut ceva treaba; Madana, eu nu am facut TPC, dar ce am mai citit si eu e ca e destul de irelevant in sensul ca nu arata realitatea completa ci doar gigeii "morti in front"...adica asta nu confirma faptul ca nici unul nu a putut trece de "frontiera"! Eu zic sa-ti tratezi colpita micotica si sa incerci sa devii mai optimista! Bucura-te de viata, a venit primavara...o sa vina si bebe, cand te vei astepta mai putin! eu sper ca cat mai repede!
fetelor, va pup si sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi tu ai facut stimulare cu menogon?E nasol?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Madanuto linisteste-te iubita si fa tratamentul...apoi repeta TPC-ul si spermograma...de multe ori si medicii astia te baga mai mult in ceata decit te lumineaza...uite de la mine si ...capul sus si cu optimism inainte!
Melutica sa nu iei tu toate razele de soare de la Olteanca si de la Bubu...lasa-mi si mie citeva ca si la mine e frig si ploua...

Tabitha si Madana pe ce date va cintam La multi ani luna asta?

Pupicei pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

picca,nu le iau pe toate,uite iti las si tie,poate asa vine soarele si pe stradutzele noastre

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Madana, hai ca o sa fie bine, vei vedea!
Miro , tin pumnii pt eco de sapt viit! Poate faci vreo poza!
Melu, ti-am zis eu ca Miro te va lamuri?
Picca, uite. iti trimit eu soare!
Asi, tu faci stimulare pt IA? Eu am facut 5 injectii cu menogon, nu am avut nici o reactie adversa...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, la mine puregonul, in loc sa actioneze asupra ovarelor, sa dea foliculi mai multi, s-a dus la sani! Sunt doar z 15, si au crescuuuut, sunt umflati si durerosi

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Felicia voi face o combinata closty-menogon in mai.Luna asta fac monitorizare simpla ca ovulatia cade de Paste.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Asi, ma bucur ca incercati "mai in fortza"! ce sa-ti spun iubita de menogon? am facut 70 de fiole in 15 zile. Am inceput cu 4 odata, apoi 5 si 6 odata. Efectele in afara de foliculi mai multi au fost bune in sensul ca eu una m-am simtit minunat de la menogon. Mi-a redus toti dracushorii din mine, m-a calmat, m-a linistit, aveam o stare de bine. Nu m-a durut capul, nu am avut nici un fel de neplacere de la menogon. Chiar spunea sotul meu ca ar trebui sa avem non-stop in casa menogon,.... cum ma apuca nervii sa bagam repede o injectie sa ma fac bunutza!
Bafta multa si sa fie cu folos!

Mergi la inceput