Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -119
Raspunsuri - Pagina 11

melutzica spune:
Gabitzule; mi-e dorutz de tine stiiiii
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

melutzica spune:
he he he ,ne-am scris in acelsi timp;ce sincronizare meyyyy
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

megbeng spune:
va pup!!!! ieri nu am intrat ca nu am avut net, azi am avut....o zi plina, dar fac un raport scurt de tot:
Z.1 ...de intarziere!!! acu 2 zile test barza negativ insa, am ceva simptome..mi-a crescut TB, DAR e 36.7, NU e peste 37...sanii mariti..am mai scris pe la simprtome de sarcina eu...sa vedem..oricum, sunt fericita si indragostita orice va fi!
pupici caldurosi tuturoooooooooor!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

megbeng spune:
quote:
Originally posted by Liana30
megbeng io inca sper fatoooo..
"Nimic nu-i imposibil!"
mda....poate si eu, nici nu mai stiu...am niste manifestari de nu se potrivesc .....de nici un curcubeu (de-ar fi o culoare!!, da e un intreg curcubeu de manifestari pe la casa mea...)semne prin burtica nimic..nu ma simt nici ca la ciclu, nici ca al ovulatie...de saricna nu ma pronunt :D..sunt f emotiva de vreo 3 zile, plang la reclame, la stiri....am plans ca a pierdut rapiduuuuuu

voi ati inteles ceva, ca eu nu! v-am pupat! poate maine-s mai lucida...sa vad si ce surpirize imi mai rezerva termometrul pt maine( care, apropo, e nou, "de firma" , digital)
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

oanabbb spune:
MEGBENG acu am intrat si eu,si ce sa vad...
haide iubita,ii tin si eu stransi...pumnii..
LIANOOO platesc drepturi cat e nevoie...

megbeng spune:
deci ati retinut ca am (deocamdata) TB 36.7 si test negativ...asta ca sa nu va als sa va entuziasmati prea rau si sa am starniti si pe mine, ca sa nu mi-o iau peste bot prea rau..sunt f f prevazatoare deci!

oanabbb spune:
te rog sa ma lasi sa visez...ma mai bucur si eu pt altii...
ca eu,daca vrei sa vezi cu ce ma mai ocup...intra la CAUTERIZARE putin...

iepurila spune:
Neata fetele,
Megbeng, iubita tin pumnii stransi, stransi si ma rog sa fie cu ochisori.
Sa ne tii la curent, da?
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.