Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -119

lunii august 2005 este:
Catrinel 17-cap.49 >>> a nascut pe 23 martie o lunii septembrie 2005 sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103lunii februarie 2006 sunt:
MamiFlori -cap 104
Mirona - cap 109
lunii martie:
Danita - cap 116
Lista ramane deschisa! Poftiti va rog!
"Nimic nu-i imposibil!"
Raspunsuri

Madana spune:
incep sa cred ca toti dr. sunt la fel, poate ca m-a pus sa fac testul asta doar ca sa mai incaseze 500.000 lei. Nu stiu ce sa zic Liano, ieri mi-a facut programare pt. TPC dupa ce mi-a scris reteta pt. colpita, chiar mi-a zis ca sa incep tratamentul ca nu afecteaza TPC-ul. Nu stiu ce sa mai zic, zau .
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mirona spune:
Madana si eu zic ca trebuie repetat TPC-ul. Sigur a fost la ovulatie facut? Sigur a fost la 8 ore dupa contact? Tin pumnii.
Melu - BRAVO mama. Mi-au placut pozele. Acum ramane faza cu parantezele cand mai ai nervi de inca o tura de incercari.
Noi suntem bine, asteptam cu sufletul la gura un nou eco (sapt. viit. miercuri) si ne laudam cu o burtica mare mare ca de 5 luni ... nu de 9 sapt cat avem.
Fetele azi am vorbit cu Ale, e cat de cat bine saracutza, sangereaza, e acasa in concediu medical si sta in pat. Are nevoie de odhna multa. Doamne ajuta sa fie bine.
In rest? Toate bune? Vre-o barza la orizont?
Miro

am o nepotica talentata

Mirona spune:
Mada- incercam sa-ti raspund dincolo ... dar s-a inchis intre timp.
Mie asa mi-o zis a mea dr. ca se face TPC-ul pe o ovulatie naturala, dar merge si asa ... eu eram intr-o luna cu stimulare ... .
Asteptam si alte pareri.
Eu zic sa nu disperi ... si sa repeti testul dupa ce inchei tratamentul.
Miro

am o nepotica talentata

Liana30 spune:
Madanoooo am zis odata ca nu's proasta!!!
acum rectific..cred ca's foarte..foarte..
si poate nici carte multa nu am!!!!
si nici medicina nu stiu!!!!
dar in prostia aia a mea..ma gandesc si io asa..stiii?? ca prostu...
uite io o iau babeste...
deci ti'a gasit colpita..da????
am vvazut ca asta inseamna ca ori este o infectie banala a vaginului..ori colul este inflamat parca..nu mai retin exact!!!
ori prntru asta ti'a dat tratamen..nu??doar asa ti'a zis ..incepe tratamentull
apaiiii io nu stiu ce ai luat tu..dar ma gandesc asa ca prostuu..aia orice ai fi luat ..nu conteza pe gura..pe..unde le'ai luat..apaiii alea au intrat in corp si se duc sa trateze colul ala...nu??
apaiiii gigeiii mama unde se duc dupa CSD???? tot acolo..nu?
si atunci cum nu influenteaza??????
da io ma gandesc ca prostu..si tu nu trebuie sa te iei dupa mine...
doar am vrut sa stiii atat tot..
si raman in prostia mea...apaiiii nr 2 nu'l mai zic....ca reflectezi tu la el...
cu respect ma in fata domniei voastre si va rog sa aveti mila de mine si sa nu ma
"Nimic nu-i imposibil!"

Madana spune:
Miro si toate fetele care incercati sa ma incurajati, si chiar reusiti, am trecut printr-un moment (sau doua) de disperare cand mi-a spus ca "e cat se poate de negativ", nu ma gandeam decat la azoospermie sau ma rog cum naiba se numeste cand nu ai niciun . Am zis ca inebunesc. Am venit acasa si m-am inchis in birou sa nu ma vada al meu cat eram de suparata, ca sa nu se sperie. Am stat putin si m-am gandit si cred ca o sa fac in felul urmator, fac tratamentul pe care mi l-a dat si dupa 12 zile o sa refac examenul bacteriologic sa vad daca am scapat de colpita asta. Daca am scapat de ea refac TPC-ul iar in functie de rezultatul TPC-ului, ma hotarasc ce fac mai departe.
Tot citesc pe net de colpita si nu prea pricep, peste tot scrie ca nu ar trebui sa reprezinte un motiv pentru care sa nu poti ramane insarcinata. In unele locuri scrie ca nu este nimic altceva decat o infectie banala a vaginului, si in alte locuri ca este o inflamažie a colului uterin. Care din astea doua sa fie. Oricum peste tot scrie ca se trateaza destul de usor. Inteleg deasemenea ca e un fel de vaginita, sau candida, nu?

Madana spune:
Liana aceeasi logica o am si eu, dar nu am vrut sa comentez pt. ca ... deh nu am scoala necesara. Oricum o sa incerc sa nu mai intru asa in fibrilatii, ca am observat ca nu ma prea ajuta, doar ca m-am descarcat putin

Liana30 spune:
ok..ok.Madanoooo..e bine si asa..macar asa...
io zic ca pe langa o rana pe col..colpita aia e floare la ureche...
asa ca multa bafta!!!!!
io sunt aci..oricand..la orice ora..gata cu.mana intinsa sau cu ..de la caz la caz
"Nimic nu-i imposibil!"