Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 21
elyanne spune:
quote:Oglinda trebe atunci cand luati mireasa de acasa, cand ii pui voalul... ca sa se vada in oglinda cand o faci frumoasa... Vorba vine, ca miresica noastra a avut voalul pus de la coafor... da' daca asa s-a cerut, am executat... m-am facut ca-i prind nu-stiu-ce prin par (de oglinda n-am stiu ca trebe si acasa si n-am luat-o ).
Originally posted by claujro
Oglinda si turta la ce si in care moment se folosesc????
Multumesc!
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei
Apoi mai trebe la dezgatit mireasa, la sfarsitu' nuntii, cand ii pui baticu, tot asa, sa se vada ...
Turta trebe tot cand cand luati mireasa de acasa, in fata case / blocului, la iesire, se rupe turta in forma de cuce si se imparte in 4... Ceri detalii la fata loclui, ca se da la cei prezenti intr-o anumita ordine... in forma de cruce...
Astea's obiceiuri pagane dupa parerea mea... ce o avea biserica... crucea... cu toate astea... Dar daca asa au vrut, asa am executat...
Bine ca ai intrebat ca eu n-am facut la nunta noastra cu obiciuri si m-am trezit ca uitasem oglinda acasa... suparare mare pe neste unii... ma rog... Miresica nu s-a suparat, asa ca asta-i cel mai important.
Mara76 spune:
Elyanne, stai linistita, ca nu esti singura care nu prea stie ce si cum... Si mie tot de asta mi-e cam teama, ca stiu ca fina mea n-are prea mari trairi cu traditia, dar mi-e sa nu aiba cei din jurul ei. La tine cine s-a suparat?
elyanne spune:
quote:Soacra-sa... mama mirelui Nici fina noastra nu prea avea de gand sa tina la tot felul de obiceiuri... dar cand au inceput fiecare sa-i zica sa faca si aia, si ailalta, decat sa se enerveze contrazicandu-i, mai bine a lasat de la ea
Originally posted by Mara76
Elyanne, stai linistita, ca nu esti singura care nu prea stie ce si cum... Si mie tot de asta mi-e cam teama, ca stiu ca fina mea n-are prea mari trairi cu traditia, dar mi-e sa nu aiba cei din jurul ei. La tine cine s-a suparat?
Mara76 spune:
Mda, si la noi prevad ca va fi asa. Ce ma enerveaza soacrele astea care caraie! Eu o iubesc pe a mea pentru ca atunci cand i-am zis ca nu vreau turta a reactionat atat de dragut si mi-a zis ca nu facem nimic ce eu nu vreau. Dar lasa ca, in schimb, a avut grija nea lautarul sa fac niste traditii!
elyanne spune:
quote:Zapacita mai sunt ... Nushulica, felicitari pt. rochita si asteptam pozele!
Originally posted by nushulica
fetelor eu azi mi-am gasit rochitza super faina...maine merg sa dau avans ca trebuie lasata la scurtat un pic si in max 2 zile o iau acasa...este exact cum mi-am dorit-o e rosu inchis spre visiniu cu un pic de trena spatele pe jumatate gol...va pun poze cand o sa o am
Mara76, la nunta la care am fost nasi au avut lautari si un acordeonist (asa s-o numii?) acasa ... si mai imi spunea si ala ce sa fac ...
La nunta noastra n-am avut lautari, asa ca am scapat usor...
Nici soacra nu s-a bagat, mama nici atat. Doar cateva rude au carait putin, da' le-a trecut repede si nu s-au pus cu nebuna Si apropos de asta... pe 3 iulie facem doi ani de la nunta
Mara76 spune:
Felicitari si multi inainte! Noi tot 2 ani "comemoram" (asa ii place barbatului meu sa se vaite ), dar pe 10. Cumplit de cald a mai fost, nu?
elyanne spune:
Ati fugit toate? mai cu viata ... care, ce ati mai facut? Poze, ceva?
Mara a fost f. cald... stiu ca abia asteptam sa-mi dea voalu jos, ca aveam rochia cu spatele gol, jumate... si mi se lipea voalu de piele... si nu-l mai suportam...
Voi cum ati "comemorat"? Noi am iesit aseara cu niste prieteni...
Duminica avem alta nunta (unde nu mai suntem nasi ). Abia astept. Inca nu stiu cu ce ma imbrac... Daca sa-mi mai fac ceva sau a ma imbrac cu rochia de cand am fost nasa ... Habar n-am... o sa vad.
S-a mai nascut o stea
Mara76 spune:
Chiar acum ma uitam pe pozele noastre de la nunta, aratam unei viitoare nasici lumanarile noastre si radeam de cat de transpirati eram in biserica. Eu ca eu, dar barbatul meu era tot o apa. Noi luni facem 2 ani, asa ca n-am stabilit inca nimic. Probabil tot asa, iesim in oras, eventual cu nasii, ca finii ne sunt in concediu.
Am fost azi pe la Salonul Gabriela si am vazut ceva rochii dragute de seara. Am si probat una, pe un lila, din tafta, cu un decolteu generos. Draguta, dar nu m-a convins. Oricum, se merita vazut. Cea care am probat-o era 440 RON.
Ely, rochia ta cand ai cununat a fost foarte frumoasa, simpla si de efect, asa ca sigur ar merge si la alta nunta. Mie mi-a placut mult!
nushulica spune:
fetelor rochitza o scot abia joi ca am lasat-o la scurtat si atunci vedeti si pozele
elyane si mara felicitari pentru cei 2 anisori sa fiti fericiti in continuare si sa va iubiti mult
noi facem 1 an in septembrie
ursuletul spune:
Am revenit dupa cateva saptamani petrecute in Constanta. Sambata i-am scos si la biserica (din cate stiu cam la doua saptamani dupa nunta se scot mirii la biserica, dar nu stiu daca chiar trebuie respectata regula asta). Nunta a fost frumoasa, am avut si parte de vreme frumoasa. A trecut foarte repede totul, nici nu mi-am dat seama cand s-a facut dimineata.
As pune si o poza macar, sa vedeti rochita, dar inca nu stiu cum, mai imi bat capul cu asta.
Elyanne si Mara felicitari pentru aniversarea casatoriei si multi inainte, sa fiti fericiti si inconjurati de multi prieteni.