Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 19
Mara76 spune:
Elyanne si ursuletul, sa aveti vreme frumoasa maine, nuntile sa mearga bine si sa aveti niste fini fericiti! Numai bine si va asteptam cu muuuulte detalii!
alinkav spune:
Elyanne, iti doresc sa tina vreamea cu voi, sa va distrati mult si o nunta reusita!!!!Felicitari nasico!!!
La noi s-a confirmat nunta pe 7 octombrie, asa ca eu mai stau linistita pana in august, dupa care voi incepe cu pregatirile.
Modelul rochiei mi l-am imaginat deja foarte clar, abia astept sa vad si materialele, inca nu sunt decisa asupra culorii.
Cam atat noutati de la noi!
Pupici!
Alina
Anculina spune:
Uitati aici poze cu rochitica fetitei mele pentru cand vom fi nasi !
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Moira spune:
Buna fetelor,
Gata rochita de nasica, insa cu peripetii pentru ca tipele de la Creal au incurcat data la care imi trebuia. Daca era dupa ele, era gata la o saptamana de la nunta prietenei mele din copilarie, la care am fost duminica. M-am cam enervat, dar a trecut. In rest, pregatiri. Saptamana asta merg la florarie sa comand tot ce trebuie iar cand ma intalnesc cu fina, mergem sa ii cumpar farduri si oglinjoara.
Iata si rochita
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=839d
Moira
elyanne spune:
Gata si nunta... A fost frumos, dar si obositor... m-am trezit la 6 si n-am mai putut sa dorm... la 10 cununica civila... apoi acasa... la 2:30 am plecat dupa flori si apoi sa luam mirescica, ne-am oprit in parc pt. poze si la 5 la biserica... unde a venit si mandra mea... care nu ma vazuse toata ziua si s-a agatat de mine precum maimuta si nu ne-am mai inteles cu ea, asa ca in timpul slujbei am tinut-o in brate sau atarnata de rochia mea sau a miresei... Slujba a fost f. frumoasa... mai fusesem la o nunta anul trecut tot aici. Apoi la restaurant, m-a alergat mandra... pana pe la 8 cand am cedat nervos si am dus-o acasa... si am putut sta si eu linistita...
Poze... nu prea am cine stie ce de pe camera noastra... astept joi pozele de la fotograf.
Am pus totusi cateva aici... si cand le voi primi si pe celelalte mai pun...
andreutza23 spune:
Salutare nasici!
Desi nu am mai scris de mult pe forum, v-am citit si va rog sa ma adaugati si pe mine listei de nasici - voi fi nasa mare pe 1. 07. 2006 la Restaurantul King din Targoviste.
Asta inseamna peste o sapt jum.
Cu pregatirile stau f bine, mai ales ca eu sunt din Piatra si nu prea i pot ajuta pe fini decat prin tel.
ieri i-am luat camasa sotului meu si am vazut si o cravata superba dar astept sa-mi vad rochia intai ca sa fiu sigura de nuanta.
Vineri voi merge la prima si sper ultima proba pt rochie, urmand sa o iau sapt viitoare.
sandalute mi-am luat din buc, absolut superbe, ieri mi-am luat si gentuta.Mai trebuie sa-mi iau bijuterii dar asta tot dupa ce vad rochia care va fi rosie si cu o broderie aurie.
dupa nunta sper sa plecam cateva zile la mare.
gata, fug la treaba.
spor la treburi
"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."
Moira spune:
Salutare nasici,
Ati vazut pe undeva sandalute (cu botul acoperit insa) aurii? Am nevoie pentru rochita de nasa si nu gasesc decat unele urate si stridente.
Spor la pregatiri si la nasit (pentru cine este nasa in weekend-ul acesta)
Moira
elyanne spune:
quote:Eu am vazut ceva care mi-a palcut... nu stiu daca sandalute sa le zic... au botul inchis, ascutit si tocul mai micut (sa fi fost de 5 cm cred)... iar la spate aveau baretuta. Mie mi-au placut f. mult... erau finute si elegante... La Veronesse, Cora. Posibil sa fie si la alte Veronesse... mai e unul in Bucur Obor. Erau in plan sa-i iau daca imi luam rochie bordo...
Originally posted by Moira
Salutare nasici,
Ati vazut pe undeva sandalute (cu botul acoperit insa) aurii? Am nevoie pentru rochita de nasa si nu gasesc decat unele urate si stridente.
Spor la pregatiri si la nasit (pentru cine este nasa in weekend-ul acesta)
Moira
Am mai vazut unele frumoase, la Leonardo... dar mult prea scumpe dupa parerea mea... 320 de ron... fata de 170 ron cat sunt astea de la Veronesse...
lorex spune:
hello!
sunt fosta miresica de iunie si acu am trecut la categoria nashe (in noiembrie):P
am o intrebare pentru fete cu experientza:
voi fi nasha ortodoxa de fini catolici si nu stiu ce traditii au ei si ce trebuie sa facem noi, ce rol avem!
voi stiti cumva?
Moira spune:
Merci Elyanne,
Chiar in seara asta ma duc sa vad, nu mai las totul in ultimul moment. Bine ca am macar rochita. Maine comand florile si poate mergem cu finu' la restaurant sa vedem cum arata ornat.
Pupic
Moira