Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 17
Alinus25 spune:
quote:
Originally posted by alinkav
Buna seara fetelor!
Inca nu stiu data precisa, cand voi fi nasica, ori la sfarsitul lunii septembrie, ori la inceputul lunii octombrie. Mirii inca nu sunt hotarai, din cauza muzicantilor, ca pe cei pe care vor ei sa cheme sa le cante, sunt disponibili pe 7 octombrie, dar ei vor sa faca nunta in septembrie.
Am mai gasit un site cu rochite de seara, tare frumusele.
Mi-am ales cateva modele, puteti sa le vedeti aici.
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Am vazut in pozele tale o tarta cu cirese foarte, foarte delicioasa. Ai putea sa-mi trimiti si mie reteta, please.
Multumesc
Nunta noastra
anamariame spune:
Ma inscriu si eu!15 iulie, Lacul RosuAna-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
alinkav spune:
Treceti si pe mine va rog in listuta, data cat de cat concreta ptr moment - 07.10.2006-Rep. Moldova-Leova.
Merci mult!
Alina, tarta si alte retete le poti gasi la "la bucatarie" in subiectul "retetele Nataliei".
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
claujro spune:
Mara, citeste si tu paginile din urma si trece fetele pe listuta pe masura ce s-au anuntat.
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
claujro spune:
Eu ma mai anunt o data: Bucuresti, 23 septembrie, restaurant Parco del Principe (cred ca asa se scrie ) in Herastrau.
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei
dana_ene spune:
Mai, fetelor, eu apar pe lista cu o data veche.
De multa vreme finii au schimbat data, fiindca atunci au gasit loc la restaurant.
Asa ca eu voi cununa pe 23 septembrie - Restaurant Crang - Buzau.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
BOTEZ ROXANA ELENA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
elyanne spune:
Am actualizat cat de cat listuza... s-ar putea sa mai fii sarit pe careva... in afara de asta, unele dintre voi nu au spus ziua cand vor fi nase... doar peste o luna... sau luna asta... Sau nu ati scris unde este nunta...
Asa ca daca vreti sa fiti in lista spuneti ce si cum... sau unde trebe completat cu biserica/ restaurant... spuneti.
Mara76 daca vrei sa copiezi listuza poti sa-i dai reply wuth quote... si stergi parantelzele cu [ quote ] sau [ /quote ]
Azi am mai bifat ceva... camasa, cravata, curea pt. sot... sal, oglinda pt. fina. Si cam asta ar fi... mai ramane de comandat turta... sapt. viitoare.
Inca nu am stabilit cu florile... astept sa aiba timp cel care ne va face buchetele, lumanarile sa treaca pe la mine sa vorbim.
Cam astea ar fi... am facut programare joi si la coafor ... sa vad ce culoare imi fac parul... ceva cu suvite...
Inca un pic si gata... peste o sapt. la ora asta vom fi la biserica.
Laura B spune:
Hei, s-a facut si o listuta!
Ma treceti si pe mine, va rog? Oct 14, Bucuresti ... numele localului nu l-am retinut, dar mai intreb si revin.
Ce magazine mi-ati recomanda in Bucuresti, pentru costum si pentru pantofi barbatesti (in afara de Steilman si de magazinele de langa Sala Palatului: Adam si nu-mai-stiu-cum-de-langa-Adam pentru incaltaminte)?
Laura