Nasici de 2006 !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Nasici!!!
Am gasit pe un site colectii suuuuper faine de ale lui Elie Saab. Si le-am salvat....
Si acum le puteti vedea si voi pe toate la http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/album?.dir=78bdre2

Astept pareri!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Frumoasa colectia lui Elie Saab, Oana.
Am mai gasit si eu ceva...
www.jovani.com
www.cbslimited.com

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Greu greu cu rochitele de nasica..eu anul acesta vreau o rochita lunga ,aurie si foarte glamour-oasa dar in acelasi timp sexi. Dar ma mai gandesc normal..
Finii mei au reusit sa vorbeasca cu lautarii ,mie nu imi place cu lautari dar bineinteles ca nu pot comenta eu..e nunta lor si ei aleg cum sa fie. Totusi am inteles ca se danseaza bine pe muzica lor...si eu asta voi incerc sa fac. Gusturile mele au fost la mine la nunta ale lor la ei..
Sper sa reusesc sa fie o nasa frumoasa sa zica lumea..uite nasa, ce rochie are, ce nu stiu ce...;)].

Pupici si bafla la rochite.

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Blanca, eu cred ca toate nasicile vor cam acelasi lucru...sa fie remarcate..sa se stie cine e nasa...nu? Mai greu sa iti si gasesti ceva pe plac si care sa aiba efectul dorit.
O rochie aurie si de "covorul rosu" nu stiu sigur cum ai sa gasesti la mai putin de...sa zicem 500 euro...desi in capul meu e o suma muuult mai mare (vezi Elie Saab). Daca te hotararsti sa ti-o faci la o croitoreasa priceputa....e altceva...ca pret...
Eu iti urez multa bafta la cautari si...ca orice femei ...te rog mult de tot sa pui si o poza...sa visez si eu un pic!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Eiiii, eu mi-am luat rochitza.
Nu aveam de gand sa-mi cumpar rochia de nasa atunci cand am iesit in oras...
Nu aveam de gand sa cumpar rochie de culoarea pe care am luat-o...
Asta e !
Daca mi-a picat pe ea, mi-a placut... am cumparat-o.

Este gri-argintie (imi convine pentru ca lavaliera sotului este de culoare gri-argintiu ).
Este lunga, cu corset, cu ceva voal peste satin si cu o singura floare aplicata sub coapse.
E dragutza, dar cel mai important este ca-mi place cum imi sta.

Acum vreau NEAPARAT sa-mi cumpar (sau sa-mi fac la croitoreasa) un bolero.

Vreau ceva sfaturi :
CE CULOARE SA FAC BOLEROUL ? CE CULOARE S-AR POTRIVI CU GRIUL ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Voi incerca sa pun o poza cu rochita mea...cand voi stii cum va fi sau daca o voi gasii...dar pana atunci poate celelate fete care deja si-au ales rochita sa puna o poza cu ea.
Eu inca caut model..sigur o voi face la croitoreasa caci nu am eu norocul sa gasesc ceva...

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ei sunt viitorii mei fini.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Blanca unde iti cauti modele pentru rochie? Daca gasesti ceva interesant arata-ne si noua... Si eu inca caut model...tot la croitoireasa am sa o fac si eu. Stiu sigur ca rochia va fi rosie, pentru ca eu sunt bruneta si ma prinde foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna, fetelor!

Eu inca nu am inceput sa acut rochitza. Cred ca am s-o cumpar pe ultima suta de metri...poate poate mai slabesc (macar burta s-o dau jos). Daca nu gasesc nimic am s-o fac la croitoreasa, ma gandisem la o tafta verde pe care s-o iau de la Picasso sau altceva de acolo pt ca au materiale superbe pe care poti sa le combini. Iar modelul "il creez", ceva care sa ma avantajeze...

mamica de baietel 2,5 ani si de fetita 8,5 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alinus25

Blanca unde iti cauti modele pentru rochie? Daca gasesti ceva interesant arata-ne si noua... Si eu inca caut model...tot la croitoireasa am sa o fac si eu. Stiu sigur ca rochia va fi rosie, pentru ca eu sunt bruneta si ma prinde foarte bine.

Pai cel mai mult imi plac modelele de pe www.pronovias.com sau www.splasposa.com
Rochita rosie e super...doar ca am avut anul trecut asa..daca si tu cauti pe site-uri rochite frumoase spune-mi pls

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005

Mergi la inceput