Bebelusi de martie - aprilie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
Ana71 spune:
Oanamaria_luiza, multumesc pentru raspuns. Intre timp am vorbit cu o dr. de la Spitalul Colentina (care tot la fel mi-a zis ca nu prea are ce sa-i faca si cand ar trebui sa ma ingrijorez si sa merg cu ea la spital). Sper din tot sufletul ca nu va fi cazul. Inca mai erupe la Eva, sau se maresc unele deja existente (nici nu-mi mai dau seama). Parca ziceai ca tu i-ai pus ceai de musetel in apa de baie (eu stiam ca musetelul sapa, dar dr. asta mi-a recomandat sa-i fac totusi rapid o baita pentru ca transpira si sa-i pun musetel si sa am grija sa nu-i rup bubitele). La Rares cand a fost maximul bolii? Scuza-ma ca te bombardez cu intrebari, dar incerc sa-mi fac si eu sperante ca asta o fi maximul bolii si ca incepem sa ne revenim. Evei primele bubite i-au aparut duminca seara, am observat vreo 3 pe corp dupa ce am venit de-afara. Multumesc mult. Cum se mai simte Rares? Mai tuseste?
oanamaria_luiza spune:
Ana, daca tot mai erupe sau se maresc nu-i prea tarziu pentru aciclovir, dar nu mai insist pe tema asta.
Da i-am pus extract de musetel (Kamilosan se numeste aici) 30 ml la o cadita de apa; extractul asta e foarte concentrat, apa devenise galben-maronie. Daca transpira fa-i baita rapida cu apa calduta, tine-o cateva minute in apa si ai grija la bubite. Fa-i ceai de musetel concentrat si pune-i in apa. Apoi tamponezi cu prosopul.
La Rares cel mai rau a fost primele 3 zile.
Azi e joi, sunt 3 zile de la eruptie, cred sunteti si voi la apogeu...poate ca ar trebui sa inceteze si eruptia.
edit: Ana, acum mi-am amintit. Eruptia poate dura intre 3 si 5 zile. La mine si la Rares a durat numai 3 zile.
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
pisicuta si matei spune:
multumim frumos fetelor.si noi speram sa nu mai trecem prin asa ceva si nici altcineva.
Ana multa sanatate micutei si noroc la colentina,groaznic ca trebuie sa mergeti acolo.
Daria felicitari.scuza-mi curiozitatea,dar de ce mergeti?!
pupici la toti piticii si la mamici.
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
rrox3 spune:

Eu sunt la serviciu si tocmai ce am stat cu gura cascata la geam... doua gasti de cateva zeci de pusti fiecare isi trageau cu bolovani de pavaj in capete!!! Era un politai, nici nu-l bagau in seama. Abia dupa 5 minute cand a aparut prima duba de politie au inceput sa se retraga fiecare intr-o parte! Acum misuna politie peste tot. Si sunt in centrul capitalei, langa Marriott... E nebunie astazi cu meciul asta. Si ma duc acasa cu transportul in comun, Dan merge la meci sa pozeze. Si ma gandesc ce batalii o sa fie dupa meci si cum va ajunge Dan acasa.... in fine sunt optimista de felul meu...
Ana imi pare tare rau de bubele Evei. Multi
sa-i treaca repede! Pediatra trebuie sa vina sa o vada. Poti chema si salvarea Puls, eu asa am facut cand aveam probleme cu Mariuca si a fost in regula. Tin pumnii!
Gabrianah Uff, nici voi n-ati scapat de boli!
multi micutului sa-i treaca repede otita.
Andira multumim
Adevarul e ca acum Ioana a inceput sa semene si cu mine
Asa sunt fetele noastre, combinatii mama-tata.
puiului tau mic! Si Mariuca tot la 36 de saptamani s-a nascut, dar sper ca Andreea ta sa stea mai mult in burtica 
tuturor! Sper sa mai intru diseara.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
gegea spune:
Buna!
Noi suntem bine, Daria e vioaie, jucausa, merge peste tot si ii face mare placere, insa NU MANANCA NIMIC!!!
Nu ni s-a mai intamplat niciodata sa o tina atat de mult starea asta de refuz total. Nu vrea nici banana, din care pana acum musca cu tare mare pofta, nici iaurtul dupa care se topea, absolut nimic. Ce sa-i fac? Cum sa o ajut? Singurul avantaj e ca inca mai suge san si pe ala nu-l refuza niciodata, din contra cere si in plus. Nici nu stiu ce ne vom face, aveam tupeu sa planuiesc si o intarcare in maxim o luna, dar nu intrevad nici o sansa. 
Ana, imi pare rau pentru micuta Eva ca a facut asa o forma urata de varicela.
sa fie bine si tie mult curaj sa treci si peste asta, ca deja ai trecut prin prea multe cu copilasii, in ultima vreme.
Gabrianah, si voua multa sanatate si sa treaca cat mai repede otita. 
Daria, multumim pentru felicitare (e tare frumoasa!) si abia asteptam sa va vedem in emisiune. 
si pe mai incolo!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
ionela_r spune:
Buna seara mamici
OFFFFFFFFFFFFF, ce de pitici bolnaviori avem.Va dorim multa sanatate (chiar daca nu ii enumeram,sa nu uitam pe cineva).
Dora se simte mai bine,dar acum are o tuse seaca.
Fetelor, bebelusii vostri ai avut "viermisori"? Noi maine luam rezultatul,dar vroiam sa stiu,in caz ca are se vindeca repede?
Este cazul sa ma sperii?
De cand am inceput serviciul nu prea mai am timp sa dau pe aici.
Poate sambata sa reusesc sa citesc mai mult.
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
mamacita spune:
Acum am adormit si noi,adica Alexutu',dupa ce am tras o fuga si la Metro.L-am pus in carutul lor,a stat ca o maimutica agatat de margine,in picioare.N-a vrut cu nici un chip sa stea in fund,ca ii luasem"imprumut"de pe un raft o pernuta
de scaun,dar se tot ridica,plin de"o"urile de rigoare,de uimire.A fost superincantat,asa ca a mancat si adormit fara probleme.
Ma cutremur insa cand vad prin ce treceti,nici nu mai stiu cui sa-i urez sanatate mai intai(Ana,gabrinah,oanamaria,pisicuta,gravidutele noastre sa stea bine cu burticile...),dar mi-as dori mai degraba sa donez sanatate!
andruzza,danuta,multumesc de raspunsuri,aveti dreptate,nu ma gandisem
,gaurele in craniu![]()
andruzza,folosesc pungi AluFix,le iau de obicei de la Selgros,pentru ca acelea de la Knorr le folosesc pentru noi,cu tot cu condimentele care le insotesc![]()
danuta,multumesc de felicitari,v-am mai spus ca am talent-citat din altii,nu ca ma laud steril
,dar nu aveam nici timp,nici chef,cu atatea distractii in oras in nici un caz nu voiam sa mananc acasa decat extrem de rar,si nici din principiu nu consider ca o femeie moderna cu cariera sa fie nevoita sa gateasca acasa.Dar cum principiile nu sunt inflexibile,decat sa-i dau"junk food"samuraiului,mai bine incalcam printzipul.
Ma rog,in masura posibilitatilor...![]()
rrox,sper ca ati ajuns acasa cu bine si mamica si taticul printeselor.
andira,esti o scumpa ca de obicei
,daca l-ai vedea,ai intelege ca imi lipsesc cuvintele pentru o descriere realista![]()
Pupici la mamica si minunici,si cea prezenta,si cea ascunsa
.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
mamacita spune:
Ana,mie pediatra mi-a zis ca nu obisnuieste sa vina acasa,dar pentru mine...;apoi nu a mai raspuns la telefoane
,iar medicul de familie,"prietena",a venit o singura data,cand am iesit din spital.Si eu sar sa-mi apar colegii...
![]()

ligia,tu cum ai intarcat,treptat,brusc?Ma intereseaza subiectul,va dati seama
Si pe gegea,cred;chiar,gegea,tu mai ai lapte?Ca la mine a scazut rau productia,noroc ca o suplimentez cu lapte praf si iaurt/branza;mai am de 110-130ml dimineata si tot atat seara.Fata de vremurile de glorie in care aveam si 1,5l/zi...![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
gabrianah spune:
va multumesc mult ellinia, mamcita, ana 71, oanamaria, rrox, gegeapentur urarile de sanatate si aniversare !
Gabriel e bine acum, de ieri seara e fara febra, vesel, minica, se joaca si gindureste, si eu sint tare fericita ca amoxi asta e eficienta . miine mergem din nou la control.
Azi a venit la gradinita lui nathan un scamator :)
de vreo 2 zile nati purta anuntul cu el peste tot :) de emotie:) l-am dus la "reprezentatie" dupamasa la 14,30 si intr-o ora a trebuit sa vin dupa el.cind l-am luat, educatoarea mi-a zis ca nati a adormit:)) pe scaun hi hi . se vede ca era obosit, dar ma tot amuzam de ce suspans a reusit nenea ala sa faca de mi-o adormit copilu sezind:)
vestea buna a zilei de azi e ca a gasit sotul meu chirie , si intr-o luna vom fi din nou impreuna. asa ne bucuram de mult.
Ana71, ce m-am intristat sa citesc despre bubele lui eva, si asa de multe si mari.. saracutii de voi. si noptile astea grele cu plinsete, am avut si noi de credeam ca si zapacesc.ai mare dreptate ca ii tare bine cind is sanatosi.. si ce "usor " iau si eu citeodata lucrul asta..
era la gradinita o mamica super activa, avea 1 copil la gradinita, o fetita de vreo 2,5- 3 ani, inca una in brate pe la 1 an jumate, si era insarcinata in luna mare cu al patrulea. copiii cei mari erau cu bicicletele, si ea cu caruciorul. imi place de ea, inca nu am povestit deloc, insa stateam azi si ma gindeam oare cum face femeia asta fatza la atitea? parea ca se descurca singura, ca mereu o vad venind "cu gradinita" la graidnita, deci nu lasa cu nimeni copiii acasa.cine stie, poate intr-o zi o sa intre in vorba cu mine, ca eu nu prea indraznesc cu germana mea .. apropos, legat de limba, am descoperit in gradinita naostra o alta mamica rominica, cu fetita de virsta lui nati, ce mult ne-am bucurat sa ne intilim! deja dintr-o data trece saptamina mutl mai repede. e foarte draguta si asa de mutl ma bucur pentur descoperirea asta:)
oanamaria, am incercat sa te sun in seara asta, dar nu mergeau prefixele- nu stiu ce pb era asa ca ramine pe alta data . ma bucur ca sinteti bine.
ana
mamacita spune:
adriana,tu te-ai suparat pe noi,de nu-ti faci "norma" la mesaje?![]()
Somn usor,ca nu se stie niciodata ce instructie face fi-meu cu mine noaptea![]()
Alexandru,soarele nostru