Bebelusi de martie - aprilie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 4
dariaevelin spune:
lorelai m-am delectat desavarsit cu pozele micutelor. Au crescut, sunt superbe. E grozava foto in care-si intind manutele. Si cele in care au impartit mancarea cu bluzita,manutele si putin cu scaunul. Deja au echilibru sa mearga singurele cu tricicleta/masinuta? Pai ...e extraordinar 
. Sa stii ca nici Brienutu meu nu merge decat tinut de manute.
Mama zapacita,am mers si la ortoped sa vad daca-i totul in regula
. Normal ca mi-a zis sa las copilu' in pace! E perfect normal,dar ca asta-i ritmul lui. 
pentru 2 fetite frumoase!
nino imi pare rau pentru cazatura. Iar pentru pediatrul vostru 

!!! Si nu i-ai spus nimik?!? Asteptam vesti,sper ca e totul in regula!
pisicuta si matei 3 saptamani in spital?!?!/
Pai...spune-ne ce s-a intamplat! Matei e bine? Tu?
ionela bine totusi ca micuta se intelege cu bona. Asta e f important. Capul sus! O sa te obisnuiesti si atunci iti va fi mai usor.
mamacita
sunt parca putintel mai bine,oricum fata de zilele trecute...e o schimbare. Pe Zuzu o doare putin burtica...asta mi-a scris aseara. Sper ca e bine acum.
Alessia e bine,tot nu are acces la internet. Ben e bine si el. Va saluta(ea) si abia asteapta sa revina si sa povestim
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
simonela spune:
Buna, fetelor!
La multi ani!!! pentru Gabriel-Stefan 
! Sa creasca mare, sanatos, voinic, voios, alaturi de toti cei care-l iubesc!
Andrada doarme la ora asta,
pentru ca am trezit-o azi cu noaptea-n cap - mai exact la 7 - sa o duc cu mine la doctor. N-am avut cu cine s-o las acasa, asa ca a stat taticul ei cu ea in brate si s-au plimbat in fata cabinetului pina am terminat eu consultatia. Iar doctorita la care aveam programare de acum o sapt. n-a intirziat...decit o jumatate de ora, eu fiind prima pacienta!!!
In fine...am luat un taxi si am venit acasa, unde Andrada a papat putin si apoi s-a culcat si a adormit instant! Bine ca e soare afara ca o sa iesim si noi la plimbare macar o ora, mai tirziu...Sper sa nu bata iar vintul ala nesuferit!!!
Ninocikap, imi pare rau pentru cazatura lui Alex, dar eu zic sa nu fi ingrijorata ca nu e nimic grav, presupun, din moment ce nu a avut dureri mari, n-a plins non-stop, n-a varsat, n-a lesinat, n-are o stare de somnolenta, sau alte semne de genul asta, e vioi, activ...E bine, pentru linistea voastra, sa-i faceti o radiografie, sa vedeti ca totul sa fie in regula, dar cred ca nu e bine sa abuzati nici de procedura asta...
Am patit-o si eu cu Andrada - cred ca de vreo 3 ori deja -
dar ea a cazut din pat, nu din patut, pentru ca din fericire din patut inca nu se ridica peste margine, ca nu stie sau nu poate!!!! Prima data cind avea 7 luni si am scapat-o o secunda din ochi..Noroc ca (doar o singura data) s-a ales, pentru citeva zile, doar cu un cucui in frunte, in rest nimic...dar ce m-am speriat si eu, si ce procese de constiinta mi-am facut si cum m-am simtit de prost nu pot sa va spun...
Am povesttit apoi cu alte mamici care au trecut prin aceeasi experienta nefericita si mi-am dat seama ca nu sunt singura "neatenta" si astfel de accidente se mai intimpla! Nu ca asta ar fi o consolare, dar oricum...
Vroiam sa va cer parerea cu privire la sarcinile, nasterile, respectiv fratiorii cu diferenta mica intre ei (ele) - sa zicem circa 2 ani?? Ce credeti despre asta, mi-ar placea daca mi-ati impartasi din experienta voastra, in special cele care aveti deja 2 copii!!![]()
Noi ne gindim serios sa incepem, in curind, incercarile pentru a avea al doilea copilas. Nu de alta dar avem deja 32 de ani si cu Andrada am asteptat 3 ani pina am ramas insarcinata...
Daca se intimpla si acum la fel????
Astept cu interes opiniile voastre si va pup! 
ninocikap spune:
Fetelor multumesc pentru sustinere.
Acum am ajuns de la doctor... Alex doarme la mine in brate ca a adormit de pe drum in carut si vad ca isi continua somnul..
am fost la neurologie, de acolo m-a trimis sa ii fac EEG daca nu ma insel, cred ca e electroencefalograma... doamne cat a putut sa planga cat a durat toata operatiunea asta....
si ne-am intors la neurolog unde mi-a spus ca e bine dar sa il mai urmaresc... sa nu verse, sa nu lesine, stari de somnolenta..
fetele care se pricep, EEG asta are efecte ca si radiografie... eu zic ca nu dar mai bine intreb... adica stiu ca la radiografii nu prea sunt indicate din cauza radiatiilor...
si am intrebat-o si ce sa fac ca are somnul cam agitat si se trezeste foarte des.... si mi-a zis ca probabil asa o sa fie el mai hiperkinetic... eu totusi cand am mai citit stiu ca spunea ca la varsta asta nu se prea poate pune un asa diagnostic... ea doar m-a intrebat daca e asa agitat si ziua si cumulat ca nu zice nimic.. nici macar apa, papa, ... si apoi zice ca e hiperkinetic...![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
andrruzza spune:

Eu nu prea mai am timp sa scriu p-aici, ma epuizeaza Rares la maxim. De cateva zile ma culc ca bebelushii, la 21:30, maxim 23. Ma alearga prin parc , noroc ca mai si doarme afara! Pupa fetitele tot intr-o veselie, papa iarba, alearga de colo colo, rade la oamenii de pe banci, se duce langa ei si tre' sa-l bage in seama, au sau nu chef :) Acum au inflorit toti copiacii, e asa frumos in parc. Va 
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
cameron spune:
Buna dragele mele!
Mii de iertaciuni ca nu am mai reusit sa scriu! Va urez la multi ani la toti bebicii sarbatoriti de cand nu v-am mai vazut!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Ninocika.. nu-ti fa griji ! Nu cred ca e nimic grav!
Catalin a cazut de vreo 3 ori.. si s-a lasat cu cucuie de fiecare data. prima data la 3 luni, la 6-7.. nici nu mai stiu exact. Acum vreo luna am fost la munte.. a cazut cu capsorul de un cos cu lemne (era o cabanuta) si s-a zgariat, s-a umflat, a curs si un pic de sange.. dar a trecut. Acum are un cucui dintr-o cazatura in parc.
In alta ordine de idei.. ne-am facut baiat mare, cuminte nu prea..dar asta e!
Adunam pietre, betze, capace si sticle goale din parc.. e de groaza. Se aseaza in fund, sau cand oboseste incearca sa se intinda pe spate oriunde ar fi (asta inseamna ca si pe strada)!
Voiam sa va intreb, ati depus careva dosar de stimulent? Am depus in ianuarie (eu am inceput serviciul cand bebe avea 4 luni, adica in iulie anul trecut, fara sa stau in CIC). Oricum..pana la ora asta nu am primit nici un leutz.. si ma cam enerveaza!
Am vrut sa pun cateva poze de la aniversarea de 1 an.. dar nu le mai gasesc. Avem doar cateva noi.
Sper sa am mai mult timp saptamana viitoare (pleaca sefii acasa la ei pentru pastele catolic).. si poate reusesc sa stau mai mult cu voi!
Aveti grija de comorile voaste!
Pa!
zuzunaki spune:

Io n-am mai scris ca m-am simtit tare rau,astazi e a 3-a zic cu dureri naspa de burtica("noroc"ca e sotul in meidcal ca s-a taiat la mana vinerea trecuta,dar e ok,ca asa am putut sta intinsa un pic;nu pot sa stau in picoare,burtica e mereu tare si tot asa_),drept pt care m-am prezentat de dimineata la
si ce credeti?
contractii regulate,am avut vreo 3 in 10min cat am stat la ctg
Mi-a dat magneziu,mi-a zis sa nu mai fac nimic nimic,si daca luni-cand m-a convocat iar-nu ma prezint bine ma interneaza

Io cred ca innebunesc sa stau prin spitale fara Bubu
Doamne pazeste de asa ceva!L-am si intrebat pe Fritz ce naiba nu exista pastile,tresa stau in spital???Si a zis c anu,tre sa -mi faca nu stiu ce infuzii ca sa opreasca contractiile,si asta sub supraveghere
Uterul e inchis,slava Cerului
Va rog,daca stiti vreun remediu ce m-ar putea ajuta si feri de spital,help me!!!
No-spa cat de des am voie sa iau?
Pupici tuturor si scuze c anu va pot scrie mai mult
oanamaria_luiza spune:
LA MULTI ANI GABRIEL!sa cresti mare, sanatos, intelept si sanatos.
Gabrianah, sa-ti traiasca feciorul si sa auzim vesti bune de la voi!
Cum mai sunteti, a trecut tusea?
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
oanamaria_luiza spune:
Zuzule, stii cum e odihna, odihna si iar odihna. Despre No-spa habar n-am, eu n-am luat, or sa-ti spuna fetele. Tinem pumnii sa scapi de internare. Profita la max cat e tati acasa si relaxeaza-te cat poti de mult.
In alta ordine de idei am facut si eu o tura prin oras in cautare de papucei pentru Rares. ziceai tu 60 euro o pereche? Eu m-am crucit cand am vazut 80 chiar 100 euro perechea...probabil ca daca-i poarta or sa-l invete papucii sa mearga...n-am cumparat nimica ca m-am enervat la culme cu preturile lor
![]()
Daria demult vroiam sa intreb dar am tot uitat. Cum adica si-a pierdut Beny al Alessiei un dintisor? Parca ai zis tu ceva despre asta...Sau am retinut eu gresit?
Pisicuta, 3 sapt in spital???Ce s-a intamplat???Sunteti bine acum, da?
Noi suntem mai bine. Asta noapte, desi s-a trezit de nu mai stiu cate ori nu a mai avut febra.
Mei, Nino, si Rares al meu se trezeste de nu mai stiu cate ori noaptea, ziua nu doarme prea mult, e in continua miscare, ne epuizeaza fizic pe amandoi, e unul dintre cei mai activi copii de la cresa, vorbeste pe limba lui...inca nu mi-a zis nimeni ca-i hiperkinetic...Alex al tau e un copil activ, ii place sa cunoasca si sa exploreze, cand o sa inceapa sa turuie o sa-l rogi sa taca sa mai ai putina liniste in casa...cand s-o plictisi de cercetat o sa inceapa sa turuie si atunci sa te tii
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares
Lorelai spune:
quote:zuzule, si eu am avut contractii, cam de prin saptamina 24, pina am nascut (sapt 31). nu am luat medicamente ca aici nu exista no-spa, am stat in pat, sau pe fotoliu, ff mult si am baut infuzie de Red Raspberry Leaf. Se relaxa uterul de la ceai dar nu pt mult timp. Cred ca per total, burta mea era mai mult tare decit relaxata, nici noaptea nu scapam de contractii.
Originally posted by zuzunaki
Va rog,daca stiti vreun remediu ce m-ar putea ajuta si feri de spital, help me!!!
Red Raspberry Leaf se numeste Rubus Idaeus in latina. uite aici un articol despre ce face. http://www.pregnancy.com.au/raspberry_leaf.htm
ar fi bine insa sa intrebi doctorul inainte sa iei ceva, chiar si ceaiuri.
fetele, merci pt cuvintele de incurajare. pupici la toate.
. eu sint o persoana f echilibrata si cu picioarele pe pamint (deh, Capricorn) dar cred ca faptul ca m-a apucat depresia m-a facut sa ma gindesc la toate prostiile. bine ca mi-a trecut, fara doctori sau pastile, desi ma batea gindul sa vad pe cineva. ca veni vorba, sa va povestesc ceva amuzant. cind eram in spital dupa nastere am facut post-partum depression. ma chinuia gindul ca fetele s-au nascut mici si ca sint in NICU, ca e vina mea ca am nascut prematur, ca nu am lapte pt ele etc. atunci doctorul mi-a trimis o psiholoaga ca sa stea de vorba cu mine, procedura standard aici. a venit femeia, mai tinara ca mine, m-a informat cu tupeu maxim ca ea are master, si dupa ce balmajit 20 minute m-a intrebat "ce crezi ca ai putea sa faci ca sa te simti mai bine?". cit de terminata eram, m-am socat. asta ori e proasta ori se preface? i-am multumit pt servicii si am dat-o afara. pai daca stiam raspunsul la intrebare mai aveam nevoie de ea? vreau sa spun ca i-am facut o evaluare sa ma tina minte.
nino, si Maya a cazut in cap, e drept din carseat, nu din pat si a facut un cucuias de toata frumusetea drept in frunte. avea 7 luni. l-am imortalizat intr-o poza si gata. nici nu m-am gindit sa merg la doctor cu ea. a plins 30 sec si apoi s-a inveselit. cucuiul a trecut a doua zi. de atunci se lovesc frecvent cu capul de diverse (parchet, pereti, pat, jucarii) plus ca isi trag una la alta cu jucarii in cap (fara intentie, ele cred ca se joaca).
simonela, si eu ca si tine mi-am facut planul ca pe la 30 de ani sa incepem incercarile. uite ca au trecut aproape 6 ani pina sa avem fetele. incepe cit mai repede ca nu se stie cit dureaza pina apare bebele. eu am un frate mai mic cu 19 luni decit mine si e grozav. ne intelegem f bine si cind eram mici ne jucam/bateam impreuna.
pupici la sarbatoriti si multa sanatate bolnaviorilor.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
oanamaria_luiza spune:
Simonela, al meu copil nu doarme prea bine noaptea, deci nici eu. Stiu cat de important a fost somnul pentru mine la prima sarcina. Asta e singurul motiv pentru care inca nu ne-am pus pe treaba. Altfel nu as mai sta pe ganduri, tinand cont si de cei 31 ani pe care ii am. Nu poate fi decat minunat sa ai doua minuni de copii!
poz(n)ici
varsta lui Rares