Bebelusi de martie - aprilie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Am mai aparut si noi pe aici, ca acum cu vremea frumoasa stam pe-afara, cand intram in casa, toata casa o patrulam, iaca de ce ne vedeti mai rar.
La multi ani, David, sa cresti mare, sanatos si cu mult noroc in viata.
Cenia, La multi ani si tie. Aveti o zi tare frumoasa, e soare la Iasi, inca frig, dar numai vreme buna de gratar.
Noi suntem bine, cu alergia am rezolvat partial, a trecut, dar inca nu stiu de la ce a fost. Acum suntem in faza de reincercat alimentele care i le-am dat atunci, sa vedem de la care putea fi. Ma gandesc ca poate painea cu atatia aditivi.
Va pup, ca mai am de facut nitica mancare si scumpicu doarme cu tat-su. Numai ala mic doarme, cel mare il pazeste sa nu cada din pat.
Pupici dragelor si dragilor.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Cenia, cu scuzele de rigoare, La multi ani!!! si tie, numai bine si o viata frumoasa. uitasem ca e si ziua ta.

fetelor.. INTREBARE... ce inseamna cand zice ca sa il urmaresti dupa cazaturi sa nu aiba o stare de somnolenta...? Alex aseara l-am adormit la 21.30 si pe la 12 am intrat la el sa vad ce face ca el dja se trezea de vreo 2 ori pana atunci si l-am invelit si abia atunci s-a trezit. apoi s-a mai trezit pe la 1.15 si apoi la 3 fara 10 cand l-am luat cu noi in pat si a dormit pana la 6.30. Avand in vedere ca el se trezea cam la o ora ... o ora si jumate .. asta ar reprezenta stare de somnolenta.. ar trebui sa ma ingrijorez..??? si acum doarme de mai bine de o ora... lucra iarasi ciudat pentru el.. care se trezea cam dupa 50 de minute...

credeti ca e un motiv de ingrijorare si sa ma duc iara la doctor...????

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Thea, David si Daniel!
Sa cresteti mari, sa fiti mereu sanatosi si bucurosi!
pentru mammiclie voastre!

Ionela, iarta-ma ca indraznesc. Eu stiu ca nu e indicat sa fierbi apa plata, mai ales daca pe eticheta e specificat ca e microbiologic pura. Prin fierbere, se distrug din minerale si, in plus, e o munca zadarnica. Sanatate micutei nazdravane!

Nino, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Poate ar fi totusi bine sa mergi la un medic pentru linistea ta. E posibil ca multe lucruri sa ti se para altfel decat sunt, acum in situatia data si avand in vedere ca esti o mamica grijulie; stii tu cum e cu mamele panicoase...

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Gegea multam de grija. ideea e ca deja am fost la un doctor , a facut si encefalograma.. dar aveam o nedumerire .. cu ce inseamna efectiv somnolenta asta....

Ionela si eu stiu ca apa plata nu se fierbe. eu asa i-o dau lui Alex, nefiarta.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Caramella, am vazut pozicile. Ce mare s-a facut Alicia si ce schimbata imi pare. Are aer de domnisoara veritabila. castigatoarei frumoase!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

nino dupa parerea mea stare de somnolenta este atunci cand copilulu dormiteaza pe el,nu mai face mai nimic din activitatile lui obisnuite,vrea sa doarma,cam ca atunci cand are febra mare si e molatec,adormit.si daca chiar adoarme,doarme foarte mult,neobisnuit de mult.
eu nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73167" target="_blank"> 92

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput