tata la 50 de ani

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Sotzul meu zice ca numai vipurile si artistii fac copii la batrinete,spune el asta caci si el a facut copil la 45 de ani
Diferenta dintre noi e de 15 ani si bebele nostru a implinit ieri 15 luni,asa ca.Mie nu mi se pare mare diferenta de virsta,important e sa fim sanatosi si fericiti.
Unii romani ar trebuii sa-si mai deskida mintea un pic,sa se emancipeze caci prea sint in urma cu mentalitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Sa va traiasca bb si sa fi-ti fericiti

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

"Eu nu vad ciudata reactia lumii care nu stie ca-i tata, din moment ce poate fi si bunic..."
pe noi nu ne deranjeaza reactia lumii,ci rautatille gratuite ale acestei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

"Cu o persoana mult mai in varsta deja nu mai rezonez la fel, daramite sa ma indragostesc. Nu vad absolut nici un motiv pentru care sa ma fi casatorit cu cineva de varsta tatalui meu. Mi s-ar parea grotesc, sincer, dar fiecare face ce vrea si eu nu stau sa-mi bat capul cu alegerile altora"...
MIE NU MI-SE PARE GROTESC CI MINUNAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mie mi se pare nepotrivit sa spui despre o persoana pe care o intalnesti prima oara ca e bunic sau bunica sau mai mult sa i te adresezi asa...N-ai de unde sa stii ca e unchi, matusa, vecin sau un om mai tanar dar care pare in varsta...De aceea apar si gafele...

Daca spune singur ca e bunic sau bunica e altceva...

N-ar fi rau daca nu am uita de termeni precum Domn sau Doamna...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by arinna

Mie mi se pare nepotrivit sa spui despre o persoana pe care o intalnesti prima oara ca e bunic sau bunica sau mai mult sa i te adresezi asa...N-ai de unde sa stii ca e unchi, matusa, vecin sau un om mai tanar dar care pare in varsta...De aceea apar si gafele...

Daca spune singur ca e bunic sau bunica e altceva...

N-ar fi rau daca nu am uita de termeni precum Domn sau Doamna...

........................

Knowledge is power!

Exact, este totusi o lipsa de politete din partea celor care gasesc repede o "calitate" persoanei de langa copil. Cred ca "domn" sau "doamna" e suficient...nu poti stii cine este si ce legatura are cu copilul. Dar asta arata gradul de educatie al persoanei cu "presupunerile". Prea putini oameni mai stiu sa se poarte si sa vorbeasca corect.

SA va traiasca copilasii dulci si sa aveti relatii minunate in continuare!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Nu te speria, la mine se uitau ca la extraterestrii pentru ca am ales sa am un bebe la 21 de ani cu o persoana cu doar 10 ani mai mare... se faceau pariuri daca termin sau nu facultatea, daca stiu sau nu sa-l cresc si alte asemenea. Sic! Facultatea o termin exact ca si cum nu ar fi intervenit nimic, copilul stiu sa-l cresc, i-am dat si mamei mele o palma morala pentru ca a renuntat sa mai vorbeasca cu mine din momentul in care am ales sa pastrez copilul (de fapt nici nu s-a pus problema de a nu-l pastra pentru ca atat eu cat si prietenul meu l-am dorit foarte mult) din aceleasi considerente si ... a gresit. Acum se restul lumii nu mai are ce vorbi si se intreaba de ce nu ma marit...pentru ca nu am nevoie de o hartie...dar pana la urma ma bucur ca II AJUT SA COMUNICE !
Cat despre faptul ca celalti il iau pe sotul tau drept bunic, la mine l-au considerat pe bunic sotul meu, si suntem doua picaturi de apa...doar e tatal meu! Da, si nu numai o data.
SA VA TRAIASCA BEBE!!!!!

Anca si Ema

ANCA si EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Daniella bunicuto, am glumit, sa va traiasca bbe ul. Este cel mai dulce bb ce l am vazut pe aici. E ca o papusica!!!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Sar'mana! Asemeni si voua, m-ai topit !

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Daniella4..............sa-ti traiasca puiu'!!!!!Ce dulceatza de copil.

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Fetelor sa fiti fericite. Am insa o curiozotate, cum e sa fii cu un barbat de 60, 67 de ani? Tatii vostri nu sunt mai tineri?
Din copilarie cand ma gandeam la varstele astea mi se parea ca s-a dus viata. Inca mai cred ca varstele isi au rostul lor, cu ele aduc o multime de placeri sau din contra probleme.
Eu clar nu as putea fi cu cineva mai mare, sa zic cu 10 ani. Nu e vorba de gura lumii, oricum traiesc intr-o tara unde sunt mai putine conveniente, dar o piele nu mai arata chiar frageda la 6o...brr
S fiti sanatoase, si viata lunga va doresc...amandurora!!

Mergi la inceput