tata la 50 de ani
Raspunsuri - Pagina 3
Alexa Ioana spune:
lasa'i pe toti sa comenteze, daca nu au alta treaba. si n'are sens sa ii bagi in seama ! la noi s'o comentat ca sotul meu e mai mic decat mine !
voi sa fiti sanatosi, si fericiti, si sa va cresteti cu dragoste piticul !
Danelutza spune:
Ma inscriu si eu in club ![]()
Eu 39, soatza 57, fetitza aproape un an 

La maternitate cind eram, a spus o asistenta, "gata, s-a terminat vizita, bunicul poate pleca", ce fatza am facut eu si i-am raspus "taticul"
. Aia saraca s-a inrosit si a disparut. Asha ca soatza mea e foarte mindru, spune mereu ca cei care au facut copii de tineri, ajung la virsta pe care o are el si sint singuri, de aia el a facut copilul mai tirziu. Dar la magazin intr-o zi, ma intreaba o tipa de vreo 65 de ani, daca Isabella e nepotica mea ? I-am spus "nu, e fiica mea, ce si fiica dvs. are nepotzi ?!
I-am trintit-o zimbind si a disparut. Asha ca nu-tzi fa probleme.
Apropo, nu facem si noi un club, pe criterii "diferentza de virsta intre sotzi" ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
cait spune:
Si la mine este o diferenta destul de mare 20 si ceva dar nu ma deranjeaza..Gura lumii nu o poti opri..Am mai cunoscut o romanca aici ea de 24 si el 59 si au gemeni de un an si sunt super fericiti..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
ruxij spune:
Singura problema la diferente asa de mari de varsta cred ca ar fi sanatatea sotului si puterea de munca pentru a sustine familia cat mai mult timp, de preferat pana creste copilul si poate fi pe picioarele lui. In rest, daca sunteti sanatosi, e excelent!
alinutza00 spune:
Fetelor, sa fiti iubite si sa iubiti, doar asta conteaza!
Intre sora mea si sotul ei sunt 13 ani diferenta, sunt frumosi, indragostiti si are
un bb in burtica
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
clau2toma spune:
Eu am 28 de ani ,iar sotul meu 47 deci este o dif de 19 ani intre noi . Avem un baietel de 2 ani si suntem f fericiti .Suntem inpreuna de 6 ani ,iar la inceput au fost discutii rautacioase printre prietenii mei pe diferenta asta de varsta de tip" ce Clau iti iei bunic ?Si daca vine un copil ce faci , nu iti pasa ce va zice lumea ? " Ei bine nu mi-a pasat de ce zice lumea si nici acum nu-mi pasa .Conteaza sa fim noi fericiti ,sa nu ne certam si sa nu ne batem intre noi . Cred ca asta e mai important decat ceea ce zice lumea .
Eu va doresc sa fiti fericiti ,sa aveti copilul sanatos ,iar gura lumii sa o dati la spate !
Claudia
si puiul ei Tomita
lorena_andreianu spune:
Si intre noi sunt 13 ani! BB al nostru face zilele urmatoare 18 luni si ne mai dorim si alti copii!
Aici e alta mentalitate si lumea nu se uita ca in Ro... Atata timp cat voi va iubiti si va intelegeti eu zic sa nu va faceti griji!
Multa fericire impreuna! 
Mami
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
lorelaim spune:
"Daca dragoste nu e - nimic nu e!"... între parintii mei a fost o diferenta de 22 de ani... si au fost foarte fericiti împreuna! Dupa 20 de ani de casatorie înca se mai tineau de mâna cu dragoste, se priveau cu tandrete, se sarutau ca doi porumbei! Intre mine si sotul meu este o diferenta de 11 ani (eu am 38) si avem o bb-lusha de 21 de luni. Suntem fericiti si sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi si s-o putem ceste asa cum ne-au crescut si pe noi pariniti într-o familie FERICITA! Va urez acelasi lucru si voua: sanatate, dragoste si fericire!
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Daniella, nu te mai supara pe oameni din cauza asta. La urma urmelor nu v-a injurat. A fi bunic nu e o rusine, asa ca nu vad ce unde atitea motive de revolta. Si eu i-am zis unei fetite la scoala-"vezi ca te asteapta bunicul". Ea avea 10 ani si tatal 76, iar eu nu stiam ca e tatal ei. N-am fost nici vaca, nici rea, dar nu te astepti ca orice om de aproape 80 de ani sa aiba copil de 10. Eu n-am nimic cu parintii mai in virsta, dar nici ei nu vad de ce se simt ofensati daca din greseala ii numesti bunici. Nu e o ofensa, cel putin nu din partea mea.
Unele lucruri ma cam deranjeaza. Ai dreptate, cazurile de parinti mai in etate sunt rare, ok, nu e o rusine sa fii bunic, dar uite ca m-a deranjat remarca vanzatoarei care a folosit pluralul "bunici", deci si eu eram bunica lu fiu-meu! Nu arat de 20 de ani si imi arat varsta, dar in capul meu bunicile sunt undeva la mai peste 50 (stiu ca si aici sunt multe exceptii), deci remarca m-a deranjat in orgoliul meu feminin.
Nici o grija nu am comentat (cu toate ca poate ar fi fost mai bine si nu ramaneam cu o frustare), dar scutece nu mai luam de la Carrefour. So what???
Daniella, mama lu'Alexis