tata la 50 de ani
Raspunsuri - Pagina 11
sunt_mamica spune:
cand am postat acest subiect,sincera sa fiu,am vrut de fapt sa vad parerile impotriva acestui gen de relatie,pt ca am vrut sa vad ce se gandeste si seascunde de fapt, in spatele acelor zambete sau priviri ironice pe care le-am vazut de mii de ori!in afara de parintii mei nimeni nu a avut curajul sa-mi spuna in fata parerea lui!s-au limitat la comentarii rautacioase pe la spate!
nici una dintre prietenele mele nu s-ar fi gandit ca m-as putea casatori vreodata de un barbat ce mi-ar putea fi tata,pt ca si eu gandeam la fel ca voi!noi am fost f buni prieteni si treptat... fara sa-mi dau seama m-am indragostit de el!ce trebuia sa fac?!IL IUBESC!asa cum e el..cu bune si rele...cu 25 de ani mai mare ca mine!
va multumesc tuturor pt parerea sincera!si uneori prea directa!
ilinca
numeioana spune:
Mik, eu sunt una dintre cele care nu aproba aceste situatii, in care el este cu 25-35 de ani mai in vasrta. Intr-adevar, mie nu mi se pare normal asa ceva. Daca fetita mea si-ar alege un astfel de barbat i-as spune parerea mea. Dar, asa cum am scris mai sus, fiecare e liber sa decida. In nici un caz nu i-as face zile fripte si sunt constienta ca nu poti sa alegi pentru ceilalti, chiar atunci cand este vorba despre copiii tai.
Eu raman la parerea ca o femeie tanara, de varsta mea nu se potriveste cu un barbat de 60 de ani. Mi se pare contra naturii. Ca il iubeste pot sa cred, pentru ca nu iubesti intotdeauna trupul. Ideea e ca trebuie sa existe si atractie sexuala, si, la un barbat in varsta nu are ce sa te atraga.
Ioana
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by raly
Iau ce este constructiv.
Denizel, am fost f surprinsa sa iti vad replicile. Mai mult uimita, iti spun cu mana pe inima ca nu mi s-a spus niciodata "sa iti fie rusine" de catre altcineva decat parintii mei, poate.
raly
Raly, parere sincera, ai meritat cuvintele lui Denizel cu varf si indesat! Se cere o parere sincera, dar cand oamenii deja au un copil impreuna, cand sunt deja casatoriti, cum poti sa le spui una ca asta? Mi se pare sadism.
Ce fac vedetele, treaba lor, aici e vorba de familii si de copii, si chiar daca singurul efect al vorbelor tale "Felicitari celor care au avut curajul sa infrunte toate prejudecatile si sa priveasca spre un viitor in doi...mai scurt" e ca fetele in cauza se simt o ora al naibii de prost, si zau ca meriti o bila maare de tot. Faptul ca ti-ai luat sotz "cu pielea fina", nu-ti da dreptul sa fii cruda cu ceilalti. Asha ca fii atenta cum te exprimi in continuare si incearca sa te gandesti si la echo-ul postarilor tale.
cu stima,
Lorelei_19, moderator
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Sabina spune:
quote:
Originally posted by numeioana
. Ideea e ca trebuie sa existe si atractie sexuala, si, la un barbat in varsta nu are ce sa te atraga.
Ioana
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
numeioana spune:
quote:
Originally posted by Sabinaquote:
. Ideea e ca trebuie sa existe si atractie sexuala, si, la un barbat in varsta nu are ce sa te atraga.
Ioana
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sa inteleg ca esti de acord cu mine??

Ioana
numeioana spune:
Lorelei, nu inteleg de ce se intampla atat de des pe forum ca unele fete sa se simta deranjate si jignite chiar, de unele opinii. Se intampla chiar si mai des sa inteleaga "ceva" mult mai rau decat a spus cel in cauza. Poate si eu am cerut parerile altora, sfaturile lor, poate si eu am primit opinii opuse alor mele si niciodata nu am considerat ca ele au fost gresite. Fiecare are posibilitatea sa gandeasca si sa vada lucrurile in felul lui. Am citit tot ce a scris raly si nu cred ca a scris acele cuvinte din rautate sau cu rea intentie. Cu singuranta nu vrea raul nimanui. Cum puteti sa credeti asa ceva? Cand un om spune ce crede cu adevarat, cand spune lucruri pe care poate cu totii le gandim (si nimeni nu are curaj sa le spuna tocmai ca sa nu fie blamat), cand este sincer, il invinovatiti pentru cuvintele lui. Daca reactionati asa, atunci cum mai puteti pretinde ca lumea sa fie cinstita si sincera cu voi??? Nu va pot intelege!
Raly, altadata incearca sa te controlezi si, in astfel de situatii, sa dai si tu raspunsul pe care vor sa-l auda cu totii. Sau cei care nu au aceeasi parere ar trebui sa ocoleasca subiectul, ca sa fie toata lumea fericita.
Am invatat sa respect parerile fiecaruia, asa ca ma astept sa fie respectate si ale mele. Poate va intrebati de ce vorbeste lumea pe la spate? De ce se ascunde si nu spune in fata? Cred ca ati primit deja raspunsul...
Ioana
lorelei_19 spune:
numeioana, a fi sincer nu inseamna a fi crud cu cei din jur. daca exprimandu-ti o opinie (care provoaca suferinta) poti schimba ceva, atunci fa-o, dar in cazul cand deja fapta este consumata, respectiv cei doi sunt casatoriti, cred ca trebuie sa respectam asta. sunt de acord cu tine (iiin sfarsit
) ca atunci cand cerem o opinie o sa primim raspunsuri diferite si care poate ca ne dor, dar o afirmatie de genul celei citate de mine mai sus mi se pare deplasata.
eu una m-ash lipsi de asemenea sinceritati si-ash prefera diplomatzia.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
denizel spune:
quote:
Originally posted by numeioanaquote:
Originally posted by Sabinaquote:
Ioana
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sa inteleg ca esti de acord cu mine??Sau trebuie sa fug sa nu ma
Ioana
Numeioana, nu stiu cati ani ai. Dar iti pot spune cu siguranta ca, atunci cand vei avea 60 de ani, te vei studia in oglinda si vei gasi o multime de lucruri atragatoare la tine. Ironia soartei, nu?
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Chuny spune:
Atragatoare la 60 de ani ? Da ! Dar cu siguranta NU pt un tip de 3O sau 35 de ani ...
Poate la barbati e altfel, ei arata bine mult timp daca au grija de ei ...
denizel spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Atragatoare la 60 de ani ? Da ! Dar cu siguranta NU pt un tip de 3O sau 35 de ani ...
Poate la barbati e altfel, ei arata bine mult timp daca au grija de ei ...
Sibylle,
Ma refeream la faptul ca atunci cand suntem intr-o anumita situatie, devenim taaaare ingaduitori cu noi insine si ne schimbam radical criteriile de evaluare.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.