Impreuna, Timisoara (41)
Raspunsuri - Pagina 7
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Doris, faine poze!
Am fost si noi sambata la Expo si am ramas tare dezamagita de ce era acolo. Organizarea a lasat mult, mult de dorit. Era amenajata o scena prea ingusta si prea inalta iar in final au dansat langa scena pe o sonorizare ingrozitoare. Pacat!
Doris, pacat ca nu ai ajuns sambata la intalnire. Am fost cu piticii la Trandafirul.
Va pup
Silvana si soricelu' Paul
bulina_buclucasa spune:
Saluti!
Scuze fetele ca am plecat asa de la "Trandafirul", dar urlatoarea mea nu s-a mai oprit decit acasa....
O zi buna si pupici la toate fetele
Am fost duminica la tara si am bronzat nasucul la pufoasa...a urlat si pe acolo de mama focului, barbattul meu si el urla la mine, cica eu sunt vinovata ca e asa sperioasa...cind nu cunoaste locul si persoanele si e prea multa agitatie se sperie si urla.....a fost de cosmar, mai mult m-a obosit acest week....
gabirus spune:
Cu o zi intarziere - LA MULTI ANI! lui RARES al Ionelei-Roxana! Multi pupicei si multi ani fericiti voinicului!
POZE
Irina_Claudia spune:
LA MULTI ANI RARES!!! Sa fii fericit si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Fetelor, spor la lucru va doresc si numai bine!Doamne ajuta
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Menna spune:
buna dimineata fetele
2 intrebari pt voi :
1. Ce parere aveti despre Baby Expo - detailat,va rog - ?
2. De ce sunt banatenii atat de reticienti cand cineva vrea sa le prezinte un produs care e spre interesul lor ?!
Eu ca expozant n-am putut sa pricep de ce in momentul in care te apropii de o persoana care se arata interesata de X produs si-l intrebi "va pot ajuta cu ceva?!" sa se ia si sa fuga saaaaau in cel mai fericit caz sa ti se raspunda "multumesc ,ma uit" desii tu esti viitoare mamica sau viitor parinte si clar ai avea nevoie sa te informezi asupra produselor ce trebuiesc copilului tau ...
Poate imi dati voi o explicatie,caci eu n-am putut sa mi-o ofer singura ...
Va pe toate si va doresc o saptamana usoara.
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
In primul rand, doresc sa-i urez, cu intarziere, multa sanatate si noroc in viata lui Rares!
La multi ani, puiutz!
Sa ai o viata frumoasa, si in curand sa te bucuri de venirea fratiorului sau surioarei!
Ionela, sa-ti traiasca feciorul si sa vina cu bine bb2!
Gagici, v-ati distrat fain la intalnire?
Nimeni nimic, detalii???
As fi venit si eu, dar am terminat orele la 15, si eram rupta ...
Cu alta ocazie, sigur....
Menna, o sa-mi spun eu parerea despre Baby Expo....
Mie nu mi-a placut deloc, imi pare rau pentru ca totusi atata publicitate facuta, ne-a starnit un foarte mare interes, dar dupa ce am vazut, am ramas dezamagita!
In primul rand, cred ca locatia aleasa a fost o tampenie...
Inghesuiala mare...usa de la intare deschisa , un curent de nedescris tocmai unde era amplasata scena,( a se citi un covor infect, asezat pe o denivelare) pe care evoluau copii, in costumase sau rochite , de tremurau bietii de ei....
O ametita la informatii, care nu stia pe ce lume traieste....
Eu am mers la informatii, gandindu-ma ca tipa de acolo, stie si e in masura sa ma informeze, cu un anume stand, orar, etc...
Alta chestie care m-a dezamagit...
In pliante si pe site-ul lor, unde de altfel a castigat fetitza mea Beby Star, la categoria 3-4 ani, era scris mare :
Totul pentru copii intre 0-5 ani.
Eroare totala....Ines are doar 3 ani si 9 luni, si nu am gasit nimic, specific, absolut nimic pe masura ei, nici macar o amarata de bandana, sau bascutza in care sa-i incapa capul ei...cu par lung.....
Eu cel putin, am crezut ca acolo voi gasi niste preturi bune, adica macar putin mai ieftine decat in magazinele din TM.
Aiurea, preturi mai mari pot zice...
Eu, mama de copil mai maricel, nu am putut sa-i gasesc nici macar o pereche de pantofi, deoarece nr. 29-30 nu aveau....
Atunci trebuia sa scrie peste tot:
Targ de bebelusi!
Si nu mai mergeam....
Referitor la a doua intrebare, probabil iti vor raspunde si fetele care au fost, pe mine una m-au enervat cei care de cum am intrat au tabarat pe noi....
Pai, stati un pic, mi se parea normal sa dau un tur, sa vad ce si cum, si apoi sa ma opresc la un stand la al carui produse ma intereseaza, si atunci cel care le vinde sa-mi ofere informatii...
In fine, ma opresc la un stand cu body, acelea scrise cu expresii gen: vreau o surioara...
Stau, intreb pe madam, pentru 3-4 ani aveti?
Aiurea, aia radea cu o pretenara...mai intreb o data nimic, mai ca nu am tras-o de mana...findca ma interesau ...ei, si uite asa...am plecat dezamagita, fara sa pot cumpara nimic, in schimb cu multe baloane si o plasa de pliante.
Cat despre premierea castigatorilor la Baby Star, dezamagire totala....
Credeam ca macar un reprezentant al organizatorilor va fi acolo, nu o Zana buna, manechina la o scola de moda....care nu stia cine si ce a castigat...
Si ar mai fi multe de spus...dar daca imi aduc aminte, voi mai scrie....
Menna draga, sa nu te superi, de fapt nici nu ai de ce, tu nu erai organizator, ci expozant....
In alti ani cand s-au tinut astfel de targuri, de ex. la Casa Tineretului, chiar a fost fain, adica am avut pe ce cheltui banii....
Pacat, mare pacat....
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Cu intarziere la multi ani Rares, sa cresti mare, sanatos si voinic.
Menna, cum am scris si in mesajul de ieri dimineata si eu am ramas foarte dezamagita de organizare. Nu-mi pot spune parerea despre Expo, ci doar despre acel cort amenajat afara in care copiii au dansat. In primul rand scena era foarte inalta si ingusta, curent si frig. In mijlocul melodiei, s-a oprit muzica, au reluat, s-a oprit iar', abia a treia oara au reusit sa dansezi pana la capat.
De ce sunt banatenii reticienti? Nu cred ca sunt, dar cred ca prima data studienzi oferta, dupa care te hotarasti ce vrei si de unde vrei sa cumperi.
Toate cele bune
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Ana68 spune:
Saluti,
N-am mai scris de mult,ca am avut ceva agitatie....insa revin.
Doris,felicitari pentru Ines!La mai mare!
Silvana,am reusit sa imi iau pantofii mult visati.Daca vrei ceva da o ocheada si alege.S-ar putea ca in doua saptamani sa vina fata aici.
Gabi,am primit mailul.O sa mai vb sa mai imi zici o data numarul pozei.
Lili,nu-i bai...asa sunt bebicii!Sanatoasa sa fie Codruta,asta e important!
Menna,nush ce sa-ti raspund:nu am vizitat expozitia si nici banateanca nu-s.
La Multi Ani,Rares!.Sa fie sanatos si sa aduca parintilor lui numai bucurii!
Mihi,cum ati petrecut?
Va zic tuturor sa aveti o zi minunata si plina de realizari!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Ciao, fetele!
Menna, dar si restul trupei - eu am fost la Expo baby si chiar mi-a placut foarte mult. Sper sa nu dea fete cu . Poate mi-a placut pentru ca fetita mea fiind mai mica, 2 ani, nici nu am intrat in cortul cu scena ci am mers direct inauntru. Am fost incantata de oferat de esantioane si baloane. Lori si acum mai povesteste de ursuletul de la Nestle care i-a dat balon. Poate am prins eu ora potrivita dar chiar toata lumea mi s-a parut tare amabila...pana si fetele de la standul de care spune Doris, body/urile cu sloganuri by Andreea Esca. I-am cumparat spiridusului o rochita de gala care mi s-a parut ieftina - 500 000 in comparatie cu peste un milion la Mall, un body cu Eu sunt seful, o palarioara haioasa si o pijama intreaga cu 360 000 - la Chicco e 800 000. Nu stiu la ce stand ai fost tu dar eu chiar am primit cu mare placere pliantele si explicatiile ...Si am mai luat si scutewce ieftin, si servetele umede, si m/am bucurat de toate esantioanele primite.
Ana - s-a revansat sotul si mi-a cumparat o chestie de m-a scos din depresie. Ce crezi, o perdea... cum visam din tinerete, din in, cu volan bare si bogataaaa arata acum camera bestial iar eu de cate ori intru in ea incep sa zambesc tamp de mi-a promis sarcul ca daca asa reactionez cumparam trei perdele pe luna sa fie sigur ca are liniste si pace
Irina - Pascut ori si-a schimbat telefonul ori nu stiu ce-i cu el ca nu reusesc sa-l gasesc. Daca ai timp intreaba tu eventual de el la Odobescu si poate reusesti sa afli de cabinet.
Doris - acum ca am iesit si eu din butoi datorita perdelei subscriu la initiativa cu iesirea la iarba verde. As prefera in oras ca pe masina mea nu ma prea pot baza, o apuca nabadaile cand ti-e lumea ai draga - poate-i cumpar o perdea, dar cred ca ar fi super sa ne intalnim cu mic cu mare.
Katik - ce mai zici, pe unde esti_
Stiti ce am patit ieri? M-am intins cat eram de lunga in plina strada. Am calcat gresit, pe locul limpede si am cazut. Rezultat glezna umflata, doare, spiridusul vrea in brate eu ii spun ca ma doare piciorul, spiridusul intreaba da ce ai patit, am cazut, si ai buba?, da, arata-mi. Concluzie, aia aia mami bun, pune cama si da bebe pusi .
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana