caut urgent logoped tanar cu rabdare
Sunt mamica unui baietel de 7 ani (peste doua saptamani implineste aceasta varsta). Problemele mele sunt urmatoarele: la aceasta varsta nu vorbeste asa cum ar trebui sa vorbeasca un copil care la toamna ar trebui sa mearga la scoala. Abia din toamna merge la gradinita, iar acolo am fost "fortata" sa-mi dau seama ce greseala am facut ca nu am avut timp sa ma ocup de el. Deci, in noiembrie avea un vocabular de aproximativ 50 - 70 cuvinte, am fost la un centru pentru persoane cu handicap unde persoanele au fost foarte "dragute" cu mine, refuzand elegant sa-mi acorde ajutorul. Intre timp, am incercat sa comunic mai mult cu el, sa respect cat mai mult posibil indicatiile date de persoanele respective, coroborate cu pregatirea educatoarelor de la gradi, eu consider ca a avansat destul de mult in 4 luni, acum formand chiar si fraze scurte. La gradi, de aproximativ 2 saptamani a venit o doamna logoped si am ajuns sa fiu eu stresata de acest lucru, copilul ajungand sa nu mai vrea sa mearga la gradinita. Parerea mea este ca aceasta persoana nu imi este ajutorul ideal, de aceea va rog, insist, cine cunoaste o persoana tanara, capabila, care sa poata ajuta un copil de 7 ani sa lucreze la capacitate maxima, el fiind un copil foarte inteligent, cu spirit de observatie, fara probleme de auz (audiograma a iesit in limite normale), jucaus, respecta lectiile care i se impun la gradi (are note de B si FB) si este chiar pasionat de matematica. Poate gasesc pe cineva, prefer in zona Calea Victorie / Piata Romana Bucuresti sa ma ajute, platesc aceste servicii, numai sa pot face ceva pentru copilul meu. Mentionez ca am un baietel mai mare de 12 ani, aceste probleme avandu-le si cu acesta, dar in mai mica masura. Poate sunt prea disperata, am scris acest mesaj haotic, dar daca cineva il citeste si ma poate ajuta, poate nu as mai simti ca sunt la limita de jos a disperarii. Multumesc.
Raspunsuri
lala spune:
buna,
incearca la scoala nr 1 aflata pe strada atelierului, sector 1, in apropierea garii de nord; logopeda de acolo este tanara, calma, fiul meu merge cu placere acolo
desprecostin spune:
Multumesc mult Lala. Credeam ca nu imi raspunde nimeni la apelul meu. Fiul meu cel mare chiar invata la Scoala 1. Este o solutie sa iau legatura cu logopeda de acolo. Plang de fericire ca am in sfarsit o solutie.