Super poznasi de iulie-august 2004 (169)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Va pupici pe toate sinteti niste prietene adevarate....
Azi noapte Luca nu a mai tusit ...deloc...Dar tuse de unde era un seaca a devenit una productiva...deci nicidecum specifica astmului...ASa ca vom contiua sa-i dam tratamentul inhalator....vedem ce zice dr vineri si de luni trecem pe tratament naturist ..made in Ro...Deci ce spuneti in afara de Ecoflorina, sirop de catina si sirop de muguri de brad si propolis....ce mai este "la moda " in Ro pentru ridicarea imunitatii. Va multumesc si nu ma uitati...vreau ca in 2 zile maxim sa dau comanada
Si ca si concluzie eu cred ca a fost ceva legat de bronhii...sau bronhilole....afectate de acel crup de acum 2 luni...
In rest am citit tot..am vazut toate pozele...dar nu ma certati..nu-mi mai amintesc mai nimic...deci nu va suparati ca nu voi comenta...
Azi noapte Luca a fost hiperactiv din cauza medicamentului...si a adormit la 11...iar la 1.45 s-a trezit ..tura a doua
sint prin zona

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, ce mai faceti, cum mai sunteti? Nu ai timp sa intri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Na, ca tocmai ai scris....ce bine ca n-a mai tusit declo azi noapte! Ati trecut si voi pe tuse productiva deci.

Eu i-am dat Ribomunyl pentru stimularea imunitatii, asta actioneaza mai mult pe bacterian. Nu stiu insa daca e bine sa i-l da acum, noi am inceput tratamentul asta toamna. cat timp l-a luat nu a avut decat vreo doua episoade simple de muci. Dupa ce a oprit tratamentul ne-am captusit si noi cu boala din asta respiratorie pacatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia ma bucur ca se pare totusi ca nu este astm.Si eu cred ca de la raceala puternuca de acum 2 luni vi se trage.Pupici lui Luca.Si tie spor la cautat apartament.sau acum vreti casa?

Liliana

Mergi la inceput

Multumesc Adela...fac o listuta cu ce-mi spuneti voi...si apoi decid..stiu si de Imunogrip si Imunobaby...Eu nu mai sint la curent cu ce mai exista naturist/homeopat pe piata romanesca...Dar stiu ca toata suferinta asta de 2 luni..se datoreaza scaderii rezistentei organismului..si gata cercul vicios!
I-ai dai Stodal sau sirop de muguri de brad...am auzit ca ajuta..Tot mai tusiti si voi???
Liliana...astept info despre aparat..si mai ales intreab-o pe mama ta daca face zgomot...ca daca da...nu merge in cazul lui Luca...Multumesc!
Andreea...daca prima zi a fost ok...asa o sa fie si-n viitor..nici nu ma indoiam de Moata ! Mani este in Ro? Nu mi-a mai scris de ceva timp...transmite-i sanatate..si astept sa vad ce-a zis Culcer..desi ..este neonatolog ...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Liliana eu vreau ce o fi mai dragut si -n zona buna...nu sa-mi fie frica sa ies noaptea din casa! Cred ca am gasit ceva...are si garaj...dar are scara interioara...si multeeee....ce ma fac cu Luca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim - ce veste buna, Doamne ajuta ! Pupam pe Luca si ne bucuram ca produce, poate scapati si voi in 3 zile, noi asa am produs
Noi am luat pt tuse sirop de mugur de plop + pin + propolis, pentru imunitate luam propolis + echinaceea. Nu stiu cat ajuta, da`s bune rau

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pup la gasca! ce citesc eu aici?Luca -suspect de astm?hmm...Olivia,eu nu cred..inca o intrebare :mocheta in apart. vostru e noua? e posibil sa fie si asta vreo cauza?

nu am citit decat capitolul asta,am avut musafirasi mici si scumpi si nu am apucat..

ma duc inapoi sa citesc:)
Olivia,daca ai nevoie de ceva suna-ma si cumpar/trimit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut gagici!

Olivia, ma bucur sa aud ca Luca nu a mai tusit, si nu am inteles de ce il testeaza cum reactioneaza la tratament astmatic si nu folosind teste specifice pentru aceasta conditie..

Nicole, ma bucur ca prima zi a fost ok... sa ne mai povestesti cum va fi in urmatoarele zile... eu urmaresc cu mare interes stiind ca asta ne asteapta si pe noi curand..

Bianca ieri a fost maraita si nu a mancat mai nimic... a fost vreme frumoasa si am fost la magazin sa ii mai cumpar cate ceva de vara, i-am luat geaca si tricouri, incaltaminte inca nu am ajuns unde trebuia... dar are deja in dulap adidasi noi deci nu e urgent...apoi am fost in parc si s-a jucat, am hranit ratele...se urca singura la tobogan, se da singura si pe alea de copii mai mari... de urcat si coborat scarile singura fara sa se tina... e mult mai relaxant acum cand sunt cu ea in parc...

Eu tot nu m-am putut hotari la gradi pentru Bianca, desi am cateva variante, ba mi se par departe, ba nu-mi plac anumite chestii... sper sa termin sapt. asta si sa iau o decizie ca am obosit si fizic si psihic...

Mergi la inceput

Laurici...este ceva mai mult decit suspect ...dupa opinia dr..Multumesc mult ...daca aveam nevoie de ceva iti spuneam...si vine socrela luni... Mocheta nu fost noua...Iar altii mi-au spus ca poate avem molds...asta doar daca este microscopic...Iar musafiri mami?
Anca la virsta lor... asa se procedeaza..nu sint teste care pot fi facute...Numai ca efectul inhalatorului ar fi trebuit sa fie instant...si nu a fost asa....Sa ne spui cind te hotarasti la ce cresa s-o duci...Eu am crezut ca numai eu nu gasesc ce doresc..ca-s eu prea pretentioasa...
Am uitat sa va spun..avem un cuvint nou...bobo...
Roxi primul cuvint..bere?
Am gasit casa...am despus aplicatiile..sa vedem cind putem sa ne mutam...este inutil sa va mai spun ca..ploua!!!!!

Mergi la inceput