Zodia Gemeni?!?!?! (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Va dau io o vreme peste ....nas! Ia lasati scuzele si nu va mai certati inutil...diferendele se pot rezolva si calm! Hai, hai...ca ma suparati si scot biciul!

quote:
Originally posted by blackgirl0

Bine spus Mihaela! Vremea este de vina

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si pe mine m-a dat vremea peste cap...dar nu m-am certat cu iubi...inca...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Neata
Iata si horoscopul, pt cine este interesat:....sau doar asa k fapt divers(ca doar d'aia exista topicul asta)

O zi frumoasa, fetelor! Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Cine a suparat fata??
Ce iti face cupilu???

Bravegirl stiu modelul, nu e unicat....barbatii astia rau cu ei, rau fara ei.

Andreea trend si tu ai pufos??? CAnd arunci aspiratorul spune-mi si mie sa il aruncam impreuna.

Si gata cu cearta la fete...impacarea

VA pupic pe toate si maine o zi la maxim cu soare si caldura.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

"Lume multa, oameni putini."

Mergi la inceput

Noapte buna gagicute!Fug la nani....

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Neata
Ia uitati horoscopul. Sa nu uitam ca-i 13.....DAR o sa fie cu norc, sunt convinsa.....ca daca nu ne-nchidem in casa
"Este posibil sa aveti un sentiment de nemultumire si o tendinta accentuata de a va contrazice cu oricine. Nu riscati glume îndraznete pe seama celor din jur!

Va sfatuim sa acordati mai multa atentie familiei si partenerului de viata.

Dupa-amiaza aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara."
Pupi

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neatza gemanutzelor
Hhhmmm... azi e 13... noroc cu Sun ca nici nu stiam in cat mai suntem

Roxi... da si eu am o pufoasa ... si hai sa aruncam aspiratorul... ca azi m-am trezit cu el in nas...
Acum cred ca trebuie sa dau de 2 ori pe zii cu el ca isi schimba Tara blanitza

la gemanutze

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata gemanutele..
Azi am fost mai puturoasa, abia acuma am dat drumul la calculator...offf cu vremea asta abia abia ma dau jos din pat...taaaare am un chef sa arunc si eu aspiratorul pe geam...cand aveti de gand sa il aruncati pe al vostru sa ma anuntati si pe mine, macar sa o facem in cor
O zi minunata

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Mie astazi imi monteaza unii niste folii UV pe geamuri si sparg un pic. Si o sa am treabaaaaa...dar asta e! Ma ajuta si bubi si terminam. Catelu cica e in vrie acum...le fura alora ustensilele!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Salutare gemanute!
Eu am avut ora de masaj.Nici cafeaua nu am apucat sa o beau.Asa ca acum imi fac o cafeluta...ce sa-i faci daca am fost lenesa si m-am trezit tarziu?

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Neata
Iata si horoscopul zilei de vineri, 14 aprilie:
"S-ar putea sa va bulverseze neîntelegerile cu o femeie mai în vârsta. Va sfatuim sa nu va enervati.

Nu va impacientati daca nu reusiti sa rezolvati o problema financiara! Daca aveti rabdare, veti reusi sa depasiti si aceasta perioada dificila."
Indiferent de horoscop, vreme, oameni....eu va doresc sa va mearga bine!
Pupi

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput