paste si pui

paste si pui | Autor: diaan

Link direct la acest mesaj

am paste am piept de pui ce fac cu ele?
adica stiu eu ce sa fac cu ele da as mai schimba reteta...
astept

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

nu stiu ce paste ai,eu am facut zilele trecute o chestie foarte faina cu pui si paste late:

am calit 2 cepe cu 3 bucati de piept de pui taiat fasii si o cutie ciupercute si am lasat sa se albeasca bine pieptul apoi am turnat o canita de supa de pui si cand a scazut si supa(pieptul era deja moale) am adugat vreo 300ml smantana dulce +1lingura faina si patrunjel verde tocat,sare,piper si am mai lasat cateva min sa se lege sosul,dar sa nu se ingroase prea mult,si am servit cu pastele late.merge foarte bine si cu orez.

sper sa fie o idee!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Una dintre retetele mele:
1.Fierb pastele in apa clocotita cu sare si eventual un cub de "aroma de gaina"(ca sa nu fac reclama)
2. In timpul asta intr-o cratita tefal pun un pic de ulei de masline la incins. In el pun asa: doua cutii ciuperci taiate, o rosie cuburi, un ardei capia taiat fasii mari si un ardei gras taiat cubulete, cativa catei de usturoi taiati fasiutze + multe condimente(busuioc, cimbru, piper verde, oregano), apoi adaug carnea de pui fiarta in prealabil si taiata bucatele (mai mici sau mai mari). Adaug putina supa de pui peste si le las sa se patrunda bine. la final adaug felii de lime si patrunjel proaspat.
Pastele fierte sunt asezate intr-un vas de yena mai incapator si pana este gata sosul de mai sus pun cateva bucatele de unt. Apoi torn soso-amestecatura peste paste, le zapacesc sa fie bine impartit si mai adaug niste fire de patrunjel si busuioc. Pun un capac peste si le las 5 min. Se servesc cc calde!
Scuzati incoerenta!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

sunsmile suna bine reteta ta.o sa incerc si varianta asta.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Eu tai pieptul de pui in bucatele mici, il calesc impreuna cu o ceapa. Mai tarziu, dupa ce mai fierbe pieptul de pui, adaug si niste suc de rosii, mirodenii (busuioc, menta, cimbru, etc), sare, piper. Intre timp am fiert si pastele (de obicei folosesc scoici). Dupa ce scurg pastele, le amestec cu sosul cu carne, rad ceva cascaval deasupra si bag cratita la cuptor pentru vreo 5 minute, cat sa se topeasca cascavalul.

Pofta buna,
Steluta.

Mergi la inceput