Clubul nurorilor (29)
Raspunsuri - Pagina 12
diadaniela spune:
Noapte buna nurori!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Neata nurori,
Sa aveto i zi faina si cat se poate de scurta! Dar plina de povesti....
Andreutza ce mai face sotul?
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
a.cicel spune:
Neatza
Am ajuns si eu la munci si sunt asa de obosita. N-am prea dormit azi-noapte. L-am supravegheat pe iubi....Of Doamne! Numai barbat bolnav sa nu ai... "Puiu...mi-e sete." "Puiu... parca as manca ceva." "Puiu..dai drumu' la apa in cad sa fac o baita?" "Puiu... imi faci masaj?"....Si tot asa. Pana a adormit. Apoi ma tot trezeam sa vad daca are temperatura. N-a avut deloc nici ieri si nici azi. Asta e un lucru bun. Eu cred totusi ca e o raceala. Nu de alta, dar are o pofta de mancare....si cand ai oreion nu prea poti manca. Nu iti intra nimic pe gat nici din cauza durerii si pentru ca nici nu ai pofta de mancare. Sa vedem cum evouealza azi.
Andora oare pe unde e? N-am mai vazut-o de ceva vreme. Sper ca nu a patit nimic.
21+
POZE
Raza de soare spune:
'mneata !
Sanatate multa bolnavilor !
Si... am luat invitatiile ! sunt superbe ! si sa zicem k eu am avut noroc. m-am asezat cuminte pe scaun si am cerut cutiile... am primit doar una... o cer si pe-a 2 a... incepe tanti le numara... bla, bla... zic stai k le iau una cate una... sa le studiez sa fie ok... aia:pai cum, n-aveti incredere? pai ce incredere sa am? si-ncep... 1, ok...2, ok... 98... fara calc+fundita!!! o tanti de langa mine, care a fost amanata (ea a fst de acord spre deosebire de mine) si careia nu i se onorase comanda , mai sa se inchine cand a vazut ce am gasit printre "n-aveti incredere?"...bun... imi zice tanti k oricum am 3 in plus... deci cele 120 comandate sunt perfecte+2 ! cer cardurile... cum, aveti si carduri? da !si-ncep sa bat din picior... k il si vedeam pe seful de acolo spunand sa-mi aleg o adresa sa le trimita prin posta... da' n-a fost nevoie ! concluzia: toata comanda e ok ! dar cum intrau persoane noi, cum le ziceam sa cotroleze buc cu buc...
cat am asteptat sa fiu bagata in seama, o angajata de acolo a provocat un mic scandal... in sensul k respectivul client platise din greseala cu 2 hartii de 100 lei si ea "uitase" acest lucru, mai mult sustinea, dar fara sa controleze, k nu-i adevarat. Bineinteles k era si s-a facut dreptate. Dar cam multe pete pe obrazul firmei aleia...
Si am si dat primele 2 invitatii, celei mai bune prietene, rugand-o s-o inmaneze pe ce-a de-a 2 a unei alte prietene, care n-a reusit sa vina la intalnire.
De diseara incepe nebunia imprastierii invitatiilor; acum fac lista, pe zone.
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
SunSmile spune:
Andreutza stai calma, ca nu-i oerion sigur. Ca altfel facea febra, nu avea pofta de mancare, avea dureri! Ori el nu prezinta aceste simptome! Pup la familie zapacita!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
marinar spune:
Neata fetelor
Raza ma bucur ca ai scapat de un stres si e toata comanda ok. Acum spor la impartit invitatii.
Andreea, hai ca o sa fie totul bine. Pupici
Sa aveti o zi buna
marina
pozici
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Andreutza stai calma, ca nu-i oerion sigur. Ca altfel facea febra, nu avea pofta de mancare, avea dureri! Ori el nu prezinta aceste simptome! Pup la familie zapacita!
Si eu sper acelasi lucru. Oricum, azi-noapte n-am rezistat sa dorm pe marginea patului si m-am cuibarit in bratele lui. Daca are....asta e. BB sa nu pateasca nimic, ca in rest...noi ne insanatosim.
21+
POZE
lavinai spune:
andreea, nu ma certa, ca eu m-am trezit........un pic, ca mai dorm pe mine!!!
cum este sotzul??? se simte mai bine???
flavia, ce faci??? n-am mai vb cu tine parca de mult!!! s-au mi se pare???
Cherry, sun, alynutza, raza, cami, dana.....
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele