Minunatele scorpiutze (32)
Raspunsuri - Pagina 4
Ana68 spune:
'Neata fete,
Ca de obiei sunteti harnicute la scris....si io abia fac fata sa va citesc...
Georgi,zic si eu ca si Nina:bine ca ai observat si ca poti actiona ca atare fata de viermisorul ala...Usturoi si seminte de dovleac crude,neprajite...asociate cu medicamentele de la doctor...si scapati.Imi amintesc ca si eu am bagat seminte la greu,deja faceam alergie cand le vedeam.Saraca mama,ce s-a mai luptat si ea cu viermii mei...Si imi curgeau balutele dupa ciocolata si alte dulciuri si era interzis...Uf!Numai bine Stefaniei si sa scape de beleaua asta!
Nina si eu tot asa imi spun:ca orice sut in fund e un pas inainte,catre progres...Si apoi nu e felul meu sa stau suparata,caci nu poci...ma imbolnavesc si dau in galbenare...Chiar si cand am fost bolnava de nu mai puteam sa sti ca terapia prin ras mie una mi-a prins de minune...Alex e flacau deja si vad ca a inceput sa dea primele semne de pubertate - si are doar 10 ani.Deja raspunde si trebuie de 2-3 ori sa ii spun apasat ca sa faca intr-un final ceva.Comenteaza,are pareri foarte proprii si personale...Invata bine,insa la unele materii doar ca e obligatoriu.Cred ca nu exista zi lasata de la Dumnezeu sa nu ma ratoiesc la el si sa nu ii tin teoria chibritului,bineinteles asosciata teoria cu exemple din copilaria mea.Inca mai reusesc sa il conving cat de greu a fost pe vremea cand eram eu eleva si cate avantaje are el acum...Partea proasta e ca retine din toata polologhia asta numai ce vrea si ii convine si ,astfel,in fiecare zi o luam da cappo cu explicatii si exemple.As vrea si eu o pauzare.Ma bucur ca e sanatos si istet.Si ma consolez cu ideea ca,o data cu trecerea timpului si cu cresterea lui,isi va da seama ca toata teoria zilnica de care are parte nu-i chiar apa de ploaie si ca se va schimba.
Scriai cu hainutele de Paste:may,Nina,parca sunt udati la radacina copiii astia,asa de repede cresc...Ma uit ca si la ai mei trebuie sa le iau de la piele,de toate.Pai daca Alex in toamna purta la adidasi 35-36,acum poarta o pereche de pantofi sport 39...Iar Luana de la 24 in toamna,la ghetute,acum poarta o pereche de tenesi 26...Ca sa nu mai spun de tricourile pana la buric,de panatalonii ramasi de zici ca sunt amandoi Charlie Chaplin,de camasile cu mansetele deasupra incheieturii si care au parait la probat....Uf!Ma bucur sa ii vad ca au crescut,nu-i chestia ca trebuie luate hainute noi...treaba e ca realizez ca am imbatranit si vremea mea zboara...
Pupici Cristinutei si tie si sa aveti parte de bine!
Adriana....imi pare rau sa citesc ca pilotistu' e bolnavior!Pupam baiatu' la gatulet si sa isi revina cat mai repede!Of,cu antibiotice si tot tacamul...
Gaby,pana nu incerci nu afli cum e cu maternitatea si responsabilitatea...Pot sa-ti spun din punctul meu de vedere ca maternitatea pentru mine a avut loc cu schimbari radicale,atat fizice cat si psihice...
Cu concediul si luna de miere....eu deja sunt prea batranica sa ma mai gandesc la asa ceva...Daaaa...mi-ar place sa vizitez si eu anumite locuri de pe glob,insa eu in general plec doar cu imaginatia.In primul rand as vrea sa vad toate acele locuri minunate din Romania ,pe care inca nu am apucat sa le vad.Insa ma gandesc ca,daca ai posibilitatea sa calatoresti si sa vizitezi....go for it!.Profita de tinerete si distreaza-te!
Elena...si George e bolnavior?!mama ma-sii de primavara cu muci si virusi zburdand aiurea pe la nasucuri...Imbratiseaza baiatu' de la mine si insanatosire grabinca!
Monica,ma bucur ca Ruxi isi revine incetisor si sigur...Mi-amintesc de Alex care,mititel fiind...daca unu' stranuta la colt de strada el era cu mucii pana la genunchi a doua zi...Am tras si eu cu el ,mai ales in perioada de gradinita.Am realizat ,mai tarziu,dupa ce ne-am mutat in Timisoara si a iesit de sub aripa bunicii lui,ca de fapt cocoloseala pe care i-o aplica bunica-sa era cauza deselor lui raceli si imbolnaviri.Eu l-am lasat mai mereu mai lejer si asta s-a observat...Si mai e o chestie:depinde si de predispozitia genetica a fiecarui copilas fata de raceli.Ma uit la Luana care ,cand raceste,face muci,rosu in gat...nu foarte puternic,iar temperatura...nu sare de 38-38,7.In schimb Alex,pana nu facea 39,5...nu ii trecea boala.
In fine,multa sanatate lui Alex si Ruxi!
Mira,sanatate multa la puiuti si sa sti tu ca,de cele mai multe ori,instinctele materne sunt cele mai bune medicamente !Apropos,daca vrei vesti despre Carmen mai bine trimite-i un mail...
Laura...nu te mai enerva si aminteste-ti mereu ca traim in Romania...Iar de chestia cu rasul jos scapi daca te razi tu acasa...
Lori,pupam flacul sa ii treaca rosu din gat!Mey si la voi...toate belelele in curu' babei mele...Nu e destul ca sunteti in febra pregatirilor,se mai imbolnaveste si puiutu'.Dragul de el!Intrebai de chestia cu sensibilitatea scorpionilor.E o trasatura a noastra si suntem persoanele extremelor si nu prea acceptam linia de mijloc,decat atunci cand este in avantajul nostru si avem de castigat.Asa ca putem suferi cumplit pentru faptul ca vedem un copil care cerseste si putem fi extrem de multumiti vazand cum cineva care ne-a vrut raul sau chiar ne-a facut rau sufera...Sa aveti parte de bine si multa sanatate lui Alin!
Luanei i se resoarbe incet-incet buba ramasa de la furuncul...Diseara are de luat ultima portie de antibiotic...E asa de haioasa,ca intotdeauna cand vreau s-o spal sau s-o schimb de hainute sau pamaper isi aminteste de buba(a ramas traumatizata micuta) si spune :"au,au,au...are fata bubita...icetisol,mami,ca doale bubita"...dar de fapt pe ea nu o doare nimic...Vorba lu' tata-su ,ca dupa ce n-o mai avea nici urma de buba,ea tot o sa spuna "au bubita".
Pai,dragelor,sa aveti o zi buna si mai vorbim.Multa sanatate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
dolcebaby spune:
Anisoara te pup si servici usor !
Cred ca merg sa trag un pui de somn ca mi se inchid okii
Dolce
GabyHila spune:
Pai se ppate? Sa nu mai gasesc scorpiile:)
Am avut o zi... uhaaaaaa. Am primit colectiile noi toamna iarna 2006-2007. Vreau sa anunt cu foarte mare drag ca se mai poarta un sezon botul rotund asa cum am prezis. In rest traiasca culorile si botul ascutito-rotund. Asa ca imi hranesc creierasu cu noile modele.
Ma ajutati si pe mine cu ceva? Pun sus albumul si ma ajutati cu ce modele va plac? Sa ma si eu o idee despre ce o sa comand:) Pupici. Sper sa va mai dau de la mine optimism pentru ca am avut o zi absolut senzationala. :)
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
dolcebaby spune:
Mamicilor cum se simt puii vostri bolnaviori ?
De ce nu ma dati nici un semn de viata ?
Banuiesc ca sunteti bine cu totii...
Dolce
GabyHila spune:
Dolce pupici la burtici :)
Noapte buna si sa va fie sanatosi cupchii.
Hai sa va pup, Gaby
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
eu azi am cam alergat dar pana la pranz am fost libera si am iesit doar cu alex in parc(pe ruxi inca o tin in casa pana mergem la control)...dupa amiaza l-a scos tati cu bicicleta
ruxi e bine, nu mai plange, nu face febra...si vrea si ea sa iasa afarase duce la usa si trage de clantza...zice pa pa...
lory, sigur ca ne vedem..abia astept
fetelor va pup pe toate, sa aveti o noapte buna
monica
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Am intrat in mare viteza doar sa va salut, incep activitatea, bag in geamantane, si revin mai tarziu!
monica-elizabet spune:
neatza fetelor,
eu azi sunt doar putin "prinsa" dimineatza si apoi toata ziua sunt liberace bine...ca azi noapte nu m-am odihnit prea bine...nu stiu ce-am avut dar m-am tot foit.
va pup pe toate sa aveti o zi minunata ca voi
monica
nastasie spune:
buna dimineata.am lipsit o zi si am avut de citit o gramada.rapide mai sunteti.razvan e mai bine, nu mai face febra, doarme foarte bine noaptea.maine mergem iar la doctor sa vedem cum stam.nu prea a mancat el asa cum mananca dar vad ca isi revine.la cresa am fost dar nu m-a lasat sa o vad de frica sa nu am vreo boala sa transmit la copii asa ca acum ma interesez la cunostinte sa vad cum e.pentru ca mai mult ca sigur aici il voi da.
va pup pe toate.ma duc sa strang prin casa ca e ca la porci.va doresc sanatate la puiuti si o zi minunata.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
Dragelor....cam liniste in zona...Pai daca acum 2-3 zile nu reuseam sa tin pasul cu voi....acum nu stiu ce sa va mai scriu.
Gaby,ce colectie tot spui tu acolo?Ca io n-am priceput nik...Destzeleneste-ma si pe mine,ca io am o adevarata varza in cap!
Laura,gorobetii mei sunt in regula.Luanei i se retrage incet si sigur umflatura de la buba...In rest suntem ok...Tu cum te simti,burticutza?
Monica,Ruxi recupereaza?Bine ca isi revine copiluta!Las' ca scoate ea parleala cu iesitul afara si de-o da Domnul un vichend cald si cu soare...la fix!
Lori,spor la treaba!
Restul scorpiutelor,sa aveti o zi buna si sa auzim cu toate de bine!Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana