La France (51)
Raspunsuri - Pagina 2
liliprejbeanu spune:
Salutare
cu bucurie va anuntam ca pe 30 martie familia Prejbenilor din Grenoble a asistat la o reactie cu mare bucurie:
Lilibébé ----------> Liliana + VLAD LUCAS
a durat cam 16 ore dar bucuria degajata este imensa si pruncul o minune mica.
Baietelul nostru este vesel, tonic si va pupa pe toti!
Când mai prindem un moment mai calm revenim cu detalii
Liliana
File din povestea unui pui de om
Mik spune:
Bine ai venit pe lume, pui mic ! Sa te faci mare, sanatos si voios !
felicitari parintilor !
Mik.
Chuny spune:
Bine ai venit, Vladutz !
Voi de ce nu mai povestiti nimic ? La Nantes iar au început frigurile, greva e in toi ... si tot asa !
Va pup !
doruletz spune:
Felicitari Lili, sa va traiasca Vladutz si sa va aduca numai bucurii!
Sibylle, da' tu nu ne dai nici un amanunt despre bebe? ai aflat daca e XY sau XX?
Chato, pai tu mergi in Corsica si nu zisasi nimic? Unde mergeti?
Gabriela si io ti-am admirat romancutza, sunteti foarte frumoase amandoua
Corina pofta buna (sarmale )...
Merci de raspunsurile despre cercei! Uite ca io n-am mai auzit pana acu' de chestia cu tarile sarace, mai aflai ceva! Soacra-mea are gauri din urechi si sunt facute tot din frageda pruncie. Cand am spus ca vreau sa ii gauresc urechile piticei s-a oferit imediat sa cumpere ea cerceii, nu a zis nimic cum ca n-ar fi obiceiul p'aici, dimpotriva.
Noi suntem acu in cautarea unui (alt) scaun de masina ca 'la coque' pe care o avem noi a devenit mult prea mica pentru ditamai bebeloiu'! Imi trebuie unu' 0+/1 ca piticania e ea cam mare dar nu are nici 6 luni, nu sta inca in funduletz, trebuie neaparat s-o pun tot 'dos à la route'. Gasii pe www.carrosserieenfantine.com/boutique/fiche_produit.cfm?ref=3711&num=6&type=42&code_lg=lg_fr" target="_blank">asta de la Britax sau www.bebeachoisi.fr/boutique/fiche_produit.cfm?type=72&ref=BEBECONFORTISEOSSAFESIDE8708&code_lg=lg_fr&pag=1&num=6&tri=0&marq=0" target="_blank">Iseos Safe Side de la Bebe Confort dar habar n-am ce sa aleg. Otilia, ai vreo sugestie?
gata, la frantzuzoaice
Alexandra - 13 octombrie 2005
lu.more spune:
Felicitari, Lili si bine ai venit, bebe mic!
Mesaj special pentru chatonel:
La container e un subiect numit xyzzz. Du-te sa-l vezi si mare-ti va fi mirarea. Citind primul mesaj de la xyzzz am o impresie ca suntem injurate in engleza dar nu stiu daca trebuie sa ripostez. Poate ma insel.
Si fiindca avem un moderator aici : Otilia, cum poate cineva sa-si mute subiectul dintr-un forum in altul? Ca vad ca nu e mutat de vreun moderator, ci de fatuca insasi. Fapta s-a petrecut acum cateva zile.
Va pupu!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
cait spune:
'neata pe la France..
Revin si eu cu cateva intrebari:dupa cat timp de lucrat efectiv se poate lua somajul?
In alta ordina felicitari pentru Lili si noul membru al familiei si in a doua ordine m-am uitat si eu la container cred ca fatuca a injurat de ciuda ca nu a gasit nici un francez..
O zi buna si plina de soara in toata Franta ca, aici e deja vara..
Pupici
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
delphin spune:
Felicitari Liliana! Sa dea D-zeu sa fie sanatos si mancacios!
In alta ordine de idei,cait,ai dreptul la somaj dupa 910h muncite.
Cel mai fain este sa ai 14 luni muncite consecutiv. Atunci ai dreptul la 23 de luni de somaj.(corect Otilia?) Poate s-a mai schimbat cate ceva,dar cam asa ceva. Mai multe informatii gasesti pe site-ul de la assedic.
O zi buna!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
cait spune:
Adica dupa 6 luni ai dreptul macar acolo cateva luni..nu am de unde sa fac 14 luni consecutive si m agandeam doar l avarianta cu 6 luni adica un fel d'emploi sesonier si de asta nu vroiam doar 5 luni k la sfarsit nu ma leg cu nimic.
Si o alta intrebare daca cele 910h le face in 5 luni tot ai dreptul?
merci
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..