totul s-a prabusit...
Raspunsuri - Pagina 4
Delidana spune:
Si sa inteleg ca pe tine nu te multumeste acest raspuns....pai atunci cam stii ce ai de facut....daca e doar o faza temporara mai merge, intreaba-l cit va dura, insa daca asa vede el viitorul vostru atunci nu prea mai ai ce sa faci.....Asa a fost de la inceputul relatiei sau problema e noua?
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
lyvya spune:
m-a multumit un timp...dar cum sa stau singrua mai tot timpul si sa astept?sa astept ce?eu cu viitorul cred k nu stiu ce-mi rezerva sec urmatoare dar sa ma gandesc in ani
nu e ceva vechi ..cam de un an a inceput povestea si in timp s-a cam agravat
amuleta spune:
Sa sii ca dragostea (aia mare) nu-i orgolioasa chiar deloc. Sint oameni care nu stiu sa iubeasca, adica declara ca te iubesc, ca fac totul pentru tine...in timp ce actiunile lor te lasa tare nefericita. Si tu esti asa de tinara si ai toata viata in fata. Sa iei si tu ce-i bun din greseala asta, sa fii mai corecta si transanta data viitoare si sa recunosti dragostea adevarata cind o vei intilni. Sa stii ca e mare lucru sa recunosti un om cumsecade cind il vezi, sa discerni intre o relatie fara viitor si una care promite. Sa alegi cu inima dar sa hotarasti si cu ratiunea.
RaluD spune:
20 de ani si sex 1 data la 3 luni ???
No way !
Asta face misto de tine, nu te mai consuma atat. Crede-ma, Elise are dreptate, el nu se consuma ca tine, doar te lasa sa fierbi.
E genul manipulator, iar chestia aia "credeam ca tu esti altfel, dar esti la fel cu toate femeile" e veke si fumata... Si grobiana. Adica toate femeile sunt... Pai ce barbat e asta ? Ori e prost, ori misogin.
Stie ce te supara si te-a lovit unde te-a durut mai tare cu o jignire gratuita.
Spune-i clar ca nu asa vezi tu viitorul vostru impreuna. Daca va vedeti 10 min la 100 de ani ca sa construiasca el "viitorul VOSTRU" asa cum i-a traznit lui, e nasol. Care viitor, frate ?
Nu inseamna ca trebuie sa fii de acord si sa-i ridici altar pt asta.
Si la urma urmei, nu te-ai culcat cu celalalt. Sau te-ai culcat ? Ca atunci se schimba un pic foaia.
Si eu am iesit cand eram adolescenta cu un tip si cand a inceput sa ma neglijeze si sa se poarte aiurea cu mine am iesit la un suc cu altcineva. Nu vedeam de ce sa stau sa astept favorurile lui, cand o avea chef sa mi le acorde.
Rezultatul (tipul chiar tinea la mine, nu stiu ce-l apucase): a aflat, am avut o discutie in care i-am explicat f clar de ce am iesit cu celalalt si ca nu l-am inselat. Si ne-am impacat, a inteles. By the way, era Leu, f orgolios, dar nu tampit.
Daca la voi nu se intampla asta si el nu poate trece peste orgoliul lui chiar daca a gresit si el, inchipuie-ti cum va fi viata voastra peste 20 de ani cu un sot pe care nu-l vezi niciodata si care "are intotdeauna dreptate", ca altfel "il iei de prost".
Eu zic sa te uiti in jur, ca nu s-au terminat barbatii.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
lyvya spune:
nu,nu m-am culcat cu nimeni altcienva in afara de el..orice ar fi fost asta chiar nu as fi putut sa o fac fiind cu altcineva..dar pt el a fost suficient ca m-a sarutat...aici cred ca am gresit insa si inainte sa ma intrebe dc m-a sarutat tot suparat era :(
nu mai vb cu mine oricum si ma intreb dc ar fi sa mai fim dc s-ar putea rezolva cu adevarat pb..dc o sa mai aiba incredere in mine.....
Rosey spune:
Dar tu chiar stii ce face in afara celor 20 de minute saptamanale??
Si ce viitor construieste el la 20 de ani, de nu are timp de tine?
E in alt oras?
La orice varsta, dar mai ales la a voastra, ce aveti voi NU e relatie. Cand iubesti pe cineva faci sute de kilometri zilnic ca sa il vezi macar 10 minute. ZILNIC.
Si subscriu si eu la ce au zis fetele vizavi de "supararea" lui. E doar teatru si pura manipulare.Iar legat de sex - la varsta asta, daca esti sanatos, evident, urla hormonii in tine. Daca s-ar intampla o data pe saptamana, pe o perioada limitata, hai sa zicem ca ar putea fi acceptabil. Dar odata la cateva saptamani/luni?? Timp de aproape un an???
E doar o parere personala, poti sa o ignori daca vrei dar eu vreau sa iti spun asa: trezeste-te, esti naiva, el sigur te inseala demult!! NU te mai simti vinovata si incearca sa investesti intr-o alta relatie care chiar merita sentimentele de care esti tu in stare!
DarkBendis spune:
Draga Lyvya
Sunt si eu de acord cu ce zic fetele... un baiat de 20 de ani care vrea sa te vada o juma' de ora pe saptamana (asta intr-o relatie ce dureaza de ceva vreme) pe motiv ca e ocupat sa creeze un viitor pentru voi ... ouch. Daca nu locuieste in aceeasi localitate cu tine, e o chestie. Daca da...mega-ouch. Nu cunosc multe persoane care ar fi fericite intr-o asemenea relatie. Dar se pare ca nu de asta este vorba acum.
Acu' mingea e in terenul lui. Tu il vrei inapoi, iar el stie asta. Da-i un pic de timp. Daca e super-orgolios si renunta la tine din orgoliu si ca "esti ca toate celelalte", good riddance! Daca intr-adevar tine la tine si la relatia asta, te va cauta si va incerca sa lamureasca lucrurile, iar atunci veti putea discuta despre tot ce merge si ce nu merge in relatia voastra. Dar draga mea, eu asta zic: nu sta plangand langa telefon asteptand sa te sune. Sterge-ti lacrimile, mananca ceva, iesi in oras, singura sau cu prietenele. Plimba-te prin parc, prin magazine, mergi la cinema. E primavara, e frumos, e soare. Te vei putea gandi in liniste (daca asta iti doresti) sau vei asculta si alte pareri (ale noastre, cele care nu te cunoastem, pe forum sau ale prietenelor, care te cunosc si care probabil il cunosc si pe el). Sau pur si simplu, te vei relaxa putin. Incearca 
Sunteti atat de tineri amandoi... eu cred ca one way or another, o sa fie bine. *big hug*. Good luck!
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lyvya spune:
m-a sunat prietenul si vrea sa vb....a zis ca nu poate parca sa renunte la mine..si ca pt prima data lasa orgoliul ca sa vb si sa vdm care a fost pb..pt ca vrea sa faca ce simte..si simte ca acum vrea sa vb
DarkBendis spune:
Iti/va urez mult noroc. Sper sa revii cu vesti bune si zambetul pe buze.
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lyvya spune:
ne-am vazut si pare schimbat...vrea sa fim imrepuan pt ca zice ca ma iubeste si vrea sa trecem peste tot..ca in timp o sa vina si iertarea si poate o sa-i castig increderea...a zis ca nu e adevarat ce a zis si ca nu sunt ca celelalte dar era f suparat....
eu ma intreb oare nu i-a trecut cam rpd? O sa incercam pt ca tin la el si sper sa fie ok..sper sa pot trece de sentimentul de vinovatie si peste faptul ca am facut atatea pers sa sufere..si celalalt sufera..si eu acum ca imi pare rau..de ce trebuie sa gresim? ciudat e park nici nu ma gandeam atunci la conscinte..de ce? :(
sper sa fie ok si dc se mai intampla ceva o sa vad
va multuemsc tuturor ca ati fost langa mine..m-ati ascultat sfatuit si sa speram ca si el se va schimba cel putin asa spune...daca nu...dupa tot ce s-a intamplat si ce mi-ati spus si voi..atunci nu merita sa raman cu el...vom vedea pe viitor.VA MULTUMESC !