Szeged - 6

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Crinuta, acum am vazut mesajul. Da, ai dreptate, numar zilele pana incep stimularea.. numai sa aiba rezultate bune.
Eu o sa plec putin in oras, dar dupa-amiaza o sa am timp de vorba.
Va pe toate!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

ANDICU, eu lucrez in Timisoara la un cabinet si pot sa ti le fac chiar eu daca nu ai pe nimeni.
Daca vrei iti dau adresa de mail sau nr. de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
Ma bucur pentru tine Andicu, ca este totul in regula.De data asta trebuie sa ne intalnim.Eu zic sa stabilim o intalnire cand se apropie sosirea ta in Timisoara.Pussi, ce zici?Nu de altceva, dar la mine nu se stie ce poate interveni, asa ca stabilim atunci .Pupici
Auburn, iti tin pumnii!! trebuie sa fii optimista.Asa ca dr.Zadori e super ?!!!
Pussi, imi place optimismul tau!!!
Claudb, frumos din partea ta ca poti si vrei sa o ajuti pe Andicu.Bine ai venit printre noi!!
Crinutza, Mi-ka
Liana 30, Tabitha[
[red]Rh scrie un rand macar!!
Acum va pup pe toate, o sa fiu plecata pana luni seara si va doresc [red]"PASTE FERICIT CU LUMINA IN SUFLET SI SPERANTA UNUI NOU INCEPUT!!!

Mirabella 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphi_07 spune:

buna buna

crinuta celalalt fiv l-am facut in giulesti cu dr. niculescu...multumesc de urare...si eu iti doresc tie ceea ce-mi doresc si mie

pussi sa fie cu ochisori la toate fetele de aici
andicuesti tare draguta...multumesc mult...vorbim de cazare...nu stiu inca cum vom proceda, ca omu' asta al meu munceste cam mult si zicea sa ne teleportam acasa dupa fiecare vizita la dr...facem o data ca el si apoi mai vedem...daca poti sa-mi dai nr tau de tel (poate nu ai net la pensiune si nu o sa mai intri pe aici)

acum prostie...nu mai apare ciclul asta sa incep tratamentul...si nu, nu e din cauza ca s-ar fi intamplat minunea asteptata (ar fi vazut dr ceva la eco marti), ci pt ca e ofticat acum ca am luat utrogestan ca sa intarzie...hmmmm

va pe toate si va doresc un Paste frumos si linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minumea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

multa bafta!!!!
voi pleca!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabellas spune:

Va doresc sarbatori de Paste cat mai fericite, seninatate in suflete, bucurie in inimi, veselie in casa, cu multi iepurasi la usa si cu multa odihna si armonie.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Va urez Sarbatori Fericite! Si iepurasul sa va duca ceea ce va doriti.
Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Dragele mele, pentru cele care pleaca si nu vor mai intra pe forum de azi, va urez din toata inima PASTE FERICIT ! Sarbatori frumoase cu soare si pace in suflet , petrecere minunata alaturi de cei dragi si sa va aduca cel mai frumos cadou!
Isabella, de la tine astept cea mai frumoasa veste, pentru care iti tin in continuare pumnii stransi! petrecere frumoasa si fara griji, pe cat se poate!
Mirabela, Auburn, Pussi, eu abia astept sa va cunosc, asa ca, va pot spune ca pe 08 mai n-avem program; noi vom ajunge pe 07 mai seara , iar programarea la Szeged o avem pe 09 mai. Astept un semn de la voi.
Clau, merci mult de tot de ajutor, o sa-ti dau un pm. Invitatia de a ne cunoaste e valabila si pentru tine!
Delphi, cu teleportarea o sa fie cam greu ,am inteles ca o sa va tot cheme chiar si la 2 zile, si e mult prea obositor, mai ales ptr tine! eu o sa am laptop, mai mult ca sigur,la TM si acces la internet, asa ca sigur mai intru pe forum! ce crezi, ca rezist eu fara voi ?! daca o sa ai nevoie d eceva, o sa-ti scriu nr meu de tel. pe pm.

Acum am alta rugaminte, parca n-au fost destule ! Se pare ca traducatorii astia vor sa jupoaie pielea de pe noi cu contractul asta de FIV din lb maghiara.. am incercat in 2 parti si cel mai ieftin ma costa vreo 5 milioane- 15 pagini Nu are nici-una din voi contractul deja tradus , sa vedem si noi cum suna? ca nu-mi trebuie legalizat sau mai stiu eu ce, doar sa stiu ce semnez, nimic mai mult! sau poate stie cineva din voi sa traduca din lb maghiara, platesc, nu moca, dar nu 5 milioane... Va multumesc inca o data pentru ajutor, celor care deja o fac de mai mult timp, si sper sa fie ultima rugaminte !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Dragele mele,

Va doresc sa aveti cel mai Fericit Paste de pana acum, sa aduca iepurila tot ce vrea sufletelul vostru, si anul viitor pe vremea asta sa ne transmitem aceleasi urari de bine si noua si copiilor nostrii.
va pup pe toate

PUSSI

Mergi la inceput

'Neata fetelor! Spor la ultimele pregatiri de Paste!

N-a vazut nimeni rugamintea mea! hai va rog, ma poate ajuta cineva cu traducerea contractului? sau poate il are deja cineva tradus?

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput