Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -118

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

intalnire?mamaaa ce ma tenteaza...dar am o propunere.....vad ca suntem cateva care nu putem merge si m-am gandit ca cele care mergeti sa va luati calculatoarele cu voi ...asa putem fi si noi acolo...virtual dar decat deloc e bine si asa

PICCA s`por la decorat...hai si pe la mine ca am nevoie de cineva zau sa-mi decoreze noua casa....ce zici?...imi faci o reducere?

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

atunci Mishulinooooo sa'l tiii bine..
pica,kla

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Kla cum sa nu iubita?...si unde mai pui ca deja am programat sa venim in Spania in August ...noi venim la Barcellona...unde e noua ta casa?...
Lachione zice bine Kla...venim si noi la intilneala...virtual,da' venim...
Olteanco moamaaa ce mai cintarati tu si Zozela...mai ca-mi vine sa va inscriu la Sanremo...i-ati da gata pe toti ...

Mergi la inceput

pica ma bucur ca'ti placu..fii pe faza ca mai avem o gramada in tolba!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PICCA pai daca veniti in BARCELONA puteti veni si pan' la noi la Madrid...noua mea casa e in apropierea Madridului ..nu am vrut chiar sa plec asa departe ca m-am invatat aici.....uf...sapt asta tre' sa fac chef ca semnam contractul....suneti invitate toate...dar e nashpa ca in timp ce ma mut voi ramane fara net...si pana-l instalez acolo dureaza cam o luna dar voi da eu fuga pe la vreun net cafe cum am timp-....

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Lachi vineri dupa 15.30 sunt disponibila si ffff dornica de o intalnire in Cismigiu.

Cat despre ceea ce i s-a intmplat Laurei Ioana nu pot sa spun decat ca ma rog ca Dumnezeu sa-i dea putere sa treaca peste asta.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Fetele, ce bine de voi ca va puteti intalni...vreau si eu dar sunt tare departe!

Mishule, Felicitari pt examen! Este pt un nou job?

Mergi la inceput

moamaaaa kla o luna!!!!! io cred ca mor fara tineee

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Feteloram aparut si eu pe aici....la petrecere nu am venit caci am avut musafiri din tari indepartate in week-end din Germania.
Azi am fost la eco z10 si ce sa vedeti? Pe OD 3 foliculi de 24, 16 si respectiv 15. Poate da Dumnezeu niste gemeni...Maine fac pregnilul si miercuri dimineata ISA. si am si o glera de toata frumusetea....
Feliciadaca nu e prea tarziu raspunsul meu si eu sunt de parere ca nu trebuie sa astepti 36 de ore dupa pregnyl. La mine ar fi 16 ore de cand fac pregnylul pana la ISA. gandeste-te ca le mai trebuie si lor niste timp sa zburde pe acolo si sa se intalneasca cu ovulele. Parerea mea.........
Eu sunt la a patra ISA la rand si nu ma las...Cica tratament de stimulare pot face 6 luni la rand dupa care iau o pauza, taman bine la vara in concediu.
Va pup pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by motzunica

Fetele, ce bine de voi ca va puteti intalni...vreau si eu dar sunt tare departe!

Mishule, Felicitari pt examen! Este pt un nou job?

Multumesc Motzule,da,e asa cum zici
Imi lipsesti de pe aici...Ce mai faci?
Cat despre intalneala....las' ca punem poze daca nu poti veni!

Ina

Mergi la inceput