Simptome (de sarcina)!!! - 11

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

pai bubulico scumpa....oricum de data asta sunt mai confuza..fiind prima luna dupa YASMINE organismul meu s-a comportat mai altfel...de fapt nu pot spune ca nu am nici un simptom, acu mi-am amintit..ceva ce nu s-a mai intamplat a aparut acum: pigmentarea liniei albe...pofta de mancare poate fi justificata si de un sdr premenstraul, la fel si oboseala...sanii sunt moi rau, nu ca data trecuta cand am ramas :(
peste cateva zile promit sa va anunt, orice ar fi...daca nu e, partea buna e ca o sa continui aici alauri de (TOT MAI PUTINE) dintre voi!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUBULEANA multumesc mult pt. incurajari!
Dar mi-e cam teama sa nu vina uratii!
Stau la panda

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Dupa calendar, rusii trebuiau sa vina azi...n-au venit, da la mine e ora 6pm,...in rest nu bifez nimic depe lista...a, ba da, faza cu pishu (da asa-s io tot timpul). Joi incep acupunctura si in rest ...sperantzele tind spre 0 infinit...asta este.
O zi buna si nu va luati dupa mine, mai ales cu ultima faza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

buna dimineata,fetelor!
laq mine azi ziua 16 .astept......astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

carmencyta, bubuleana, si toate celelalte care m-ati uitat sau nu: . Eu merg in continuare cu ceaiurile mele, astept cu infrigurare sa vad care va fi ziua 1, ca de sambata ma tot incerca surgerile maronii, ca sa pot face eco si daca totul e bine sa incep stimularea si tincturile pt. endometru. Cam atat am avut sa raportez. Va tin pumnii tuturor celor care asteptati rezultate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

nu te-am uitat,tabitha.chiar ma intrebam pe unde umbli.
multa bafta la toata lumea.am vazut ieri berze multe.poate vine si la noi macar una.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

va doresc o saptamana cu II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
eu am fost plecata duminica...oricum n-aveam vesti bune.
raportez : ziua 3! asta e...data viitoare.
sa ne bucuram pentru marair!
liana, ai un aer foarte optimist! imi dai curaj, sa stii!
tabitha, sper sa reusesti cat mai curand!
eu am intrat iar in panica, sper sa ies repede din asta!
va pup si va doresc o zi si o saptamana frumoasa!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

carmencyta: am vazut ca ai intrebat de mine, de aia te-am si pus in rosu.

danotino: eu sunt cat se poate de calma, reusesc sa ma controlez destul de bine. Iti doresc sa iesi din pasa proasta si sa continui lupta cu fruntea sus, asa cum ne sta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

sorceress: pai ai facut test?? tine pumnii!!!

carmencyta:

danotino: las' ca stiu io! ai vrut sa ma astepti si pe mine sa mergem impreuna luna asta la gravii lasand gluma deoparte, te roggg sa fii puternica si sa te bucuri de primavara asta atat de frumoasa! si o sa vina si bebe!

bubuleana

Mergi la inceput