Simptome (de sarcina)!!! - 11
Raspunsuri - Pagina 14

melutzica spune:
Da,carmencyta,inseamn ca esti pe drumul cel bun;da-i inate cu ;
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

carmencyta spune:
melutzicascuze ca te bat la cap .sa nu te superi pe mine.eu vreau doar sa inteleg cum functioneaza testele astea.pe prospect am citit ca chiar daca apare a doua liniuta,daca e mai slaba decat prima inseamna ca testul este negativ.multumesc de raspuns.pupici multi

melutzica spune:
carmencyta,da nu ma bati deloc la cap;eu le folosesc fff des testele de ovulatie,ma rog le foloseam,pt ca acum stiu exact cand si cum se produce treaba.Insa cand incep sa se pozitiveze slab,e prioada fertila deja,iti spun 99%
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

annitha_cl spune:
fetele am venit acu de la eco si nimic. Mi-a scris niste chestii acolo ca ma uit ca mata in calendar dar, nu sunt graviduta.Vineri am programare la doc. sa vedem ce spune si el...Temperatura bazala de azi dim e 37,2 asa ca sa mar daca mai inteleg ceva....
Hai sa va scriu ce mi-a scris la eco poate voi va pricepeti sa ma lamuriti si pe mine:
Uter: - AVF:7,4/4,2/3,8 cm
- liometru (parca asa scrie) omogen
- endometru: 3 mm
- cantitate uterina liniara
Ovar stang: 3,6/2,9 cm; ...structura (nu am inteles ce scrie la inceputul cuv) foliculara;
Ovar drept: 3,5/2,4 cm; ...srtuctura foliculara;
Fara lichid pleural, peritoneal.
Vezica: Repletie completa, pereti de grosime normala, continut trans...(aici iar n-am mai inteles).
Mi-a spus sa ma duc sapt viitoare la medic cu ecografia.
Cristina

bubuleana spune:
carmencyta: draguta mea, la tine ovulatia se poate produce si in Z22 la cat e de lung CM-ul tau ... da-i inainte cu cu drag si spor
esti pe drumul cel bun
annitha: imi pare rau ca nu e bebe eu nu ma pricep sa-ti interpretez ecografia ... sorry... insa iti tin pumnii sa fie de bine si sa ramai cu burticutza cat mai repede
bubuleana

annitha_cl spune:
Bubuleana: si mie imi pare rau ca suntem tot aici si ca ne amaram sufletul dar sunt convinsa ca in curand toate o sa fiti pe acea lista de gravidute doar sa nu incetam sa speram si sa ne dorim caci Cel de Sus va avea grija de toate.
Pupici

carmencyta spune:
fetelor,ce stiti despre chist folicular de la ciclu(asa s-a exprimat dr.)?adica s-a format inainte sau dupa ovulatie?

asi spune:
Chistul se formeaza dup aovulatie.E un folicul care nu s-a spart sa elibereze ovulul.
Mare atentie cu chisturile astea care se formeaza ca pot fi semne de endometrioza.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

carmencyta spune:
fetele,mi-am luat inima-n dinti si m-am programat la dr.maine la ora 5:30.mult mi-a luat sa ma decid