Aspirante optimiste - 193
Raspunsuri - Pagina 7

alionushca spune:
Ce dupa cauterizare trebuie de asteptata o luna ... of chiar m-am saturat sa tot astepta... eu inca nu am facut colposcopia, dar medicul banuieste ca va fi necesara o cauterizare - astept sa merg sa fac colpo abia saptamina viitoare, si iaca inca o noutate ... trebuie de asteptat o luna iar
Nu stiu ce o sa zica al meu dr. dar cred ca e normal sa astepti o perioada dupa o interventie cit de mica nu ar fi
Aliona

lauricipani spune:
Buna dimineata frumoaselor,
PamELLA o sa numaram zilele impreuna ca si io tot z 19. Dar ce simptome ai tu? Deja au aparut? Mey sa fie....la mine nimik
Lasa ca totul o sa fie bine!!!toate frumoasele!
marinar, am uitat ieri sa-ti multumescsorry.
Poate cineva sa-mi spuna unde sunt Anca Wish, Vale, Gogosar, etc....???
Helaaaaaauuuu.......... Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

felicia_ spune:
Lauricipani, imi pare rau pt tatal tau...
mama a avut cancer la esofag.. a fost operata, s-a chinuit un an de zile...
O zi buna tuturor!
Poze1Poze2

Kariris spune:
Laurici, Ancuta e acasa, e libera azi, o sa ma vad cu ea pe la pranz. Vale si Gogo nu stiu. De Vale chiar nu mai stiu nimic de multa vreme. Tre s-o sun.

bubuleana spune:
PamELLA: te inteleg foarteeee bine ca nu mai ai rabdare; si eu luna trecuta am inceput sa fac teste inca din Z19, aproape in fiecare zi pana in Z28; ziceai ca sunt nebuna si la cat m-am stresat (nu stiu daca asta a fost cauza) "e sau nu e sarcina" am avut avort menstrual draguta, crede-ma pe cuvant ca trebuie sa fii foarte relaxata, sa nu te mai gandesti DELOC ca sa se prinda acolo cum trebuie; gandeste-te la alte lucruri, stiu ca e aproape imposibil dar fa un efort imens si o sa vezi ca o sa fie bine! eu iti tin pumnii
iepumic: draguta, si mie mi-a cauterizat o rana dr. Laura Dracea si nu mi-a facut nici un fel de anestezie!!! nu doare pt ca acolo nu sunt nervi, doar simti un usor miros de ars, dar nu doare deloc!!! de ce ti-o fi zis de anestezie generala????? foarte ciudat!
aliona: uuffff draga mea, imi pare rau ca trebe sa astepti, dar 1-2 luni nu inseamna atat de mult cand e vorba de sanatatea ta si a viitorului tau puishor, nuuu?? (zisei eu! ca si pe mine o luna in care sa nu ai nici un fel de asteptari ar fi groaznica!)
lauricipani: tin pumnii!!!
bubuleana

marinar spune:
quote:
Originally posted by lauricipani
Buna dimineata frumoaselor,
PamELLA o sa numaram zilele impreuna ca si io tot z 19. Dar ce simptome ai tu? Deja au aparut? Mey sa fie....la mine nimik
Lasa ca totul o sa fie bine!!!toate frumoasele!
marinar, am uitat ieri sa-ti multumescsorry.
Poate cineva sa-mi spuna unde sunt Anca Wish, Vale, Gogosar, etc....???
Helaaaaaauuuu..........Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Lauriciule pup si eu fata.
Nu ne-ai mai spus: ce-ti mai fac baietzii, s-au refacut???
Da chiar, pe unde mai sunt fetele??? Anca tot a mai intrat cate putin dar Vale???
marina
pozici

flori76 spune:
Liana te pup dulce(stii tu de ce).Eu va citesc zilnic,insa din lipsa de noutati nu prea scriu....Acum is in ziua 25 si..astept..
Va pup pe toate si va astept cu cat mai multe vesti de
Flori

Liana30 spune:
floricicooo asa mama ramane secretu nostru
valeee s'a facut o urataaaaaaaaa..cu nimeni nu mai vrea sa vorbeasca..sa stiii valeeeee ca te vaz!!! te vaz!!!
ia vezi ca acu vin acolo la tine..ma urc pe bloc cu un sac de zapada artificiala si incep sa'l arunc...poate ca asa vei aparea urland in gura mareeeeee...ningeeeee,,ningeeeee..
meyyyyyyy da de Bugnarel nimic?????? nimic??????Liutz mama io te'am dat si la Interpol sa stii..eiii baietii buniii mi te'au gasit..da pana sa ajung la tine muica tu iar fugisiiii??????
hai maeyyyy fatooooo macar aratane un desti daca nu vrei sa ni te arati toata
"Nimic nu-i imposibil!"

lauricipani spune:
bey gagici, chiar asa pe pagina 2??? Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici