Aspirante optimiste - 193
Raspunsuri - Pagina 12

mcrissa spune:
bubuleana analizele tale sunt ca la carte.da-i bataie la .
ieri a fost sotul meu la un alt doctor cu analizele noastre si a zis ca nu e necesar vaccinul.suntem in aceeasi situatie ca oricare alta persoana care nu a avut niciodata acest virus(pentru ca in momentul de fata suntem complet vindecati).a zis ca daca ne-am propus sa avem un bebe nimic nu ne opreste:"dati drumul la sarcina" au fost cuvintele lui.a venit sotul cu un chef de aseara.era atat de fericit ca putem sa ne apucam de bebe.acum astept sa vina rushii si apoi o sa muncesc nu gluma
alionushca mie dr mi-a recomndat sa iau vitamina E din Z1 in Z10 a ciclului ca sa fie inainte de ovulatie pentru ca nu face bine la o eventuala sarcina.
Mcrissa

NADYA spune:
Salut fetile mele dragi, ce dor mia fost de voi, acu suntem mai bine. Nimic nou sub soare eu azi CD2, am facut prgesteronul si alti hormani in CD21 dar nu mia venit rezultatul inca, mai astept ori voi suna eu la doctoritza. Fetelor, am sa va intreb si eu ceva: are vreo indicatie culoarea singelui de la rusii?
Uite ce nauca sunt, nici macar nu i-am multumit Lianei ca mia fost purtator de cuvint, LIANA mult de tot
multe
Iar la fetele care sau gindit la mine si ce mai la voi toate, bafta multa la ce aveti de facut, spor la si sa curga cu
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Walan tarda AAanka alyahoodu wala alnnasara hatta tattabiAAa millatahum qul inna huda Allahi huwa alhuda walaini ittabaAAta ahwaahum baAAda allathee jaaka mina alAAilmi ma laka mina Allahi min waliyyin wala naseerin[QURAN, 2:120]
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
nadya

sheherezada spune:
M-am reintors chiar daca nu la fel de optimista ca si in urma cu doi ani.Poate va mai aduceti aminte de mine?
Am reusit sa fac un mic miracol....am avut tripleti,pe care i-am pierdut la 5 de saptamani....Acum am reusit sa accept ce mi s-a intamplat si sa revin in circulatie dar foarte grav avariata....
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada

lauricipani spune:
shehe, ce ma bucur sa te "aud"!!!
ma bucur ca esti iar printre noi si sper ca esti optimista!!! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

sheherezada spune:
Se pare ca v-am speriat pe toate.Pe curand.
sheherezada

sheherezada spune:
Nu sunt foarte optimista Laurici.Incerc numai sa merg mai departe si nu prea stiu cum.Deacamdata tatonez terenul...... Poate ca intr-o buna zi voi avea un copilas dar nu al meu....inca sunt o rana vie....
quote:
Originally posted by lauricipani
shehe, ce ma bucur sa te "aud"!!!
ma bucur ca esti iar printre noi si sper ca esti optimista!!!Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
sheherezada

Kariris spune:
LA MULTI ANI ANCA WISH!!!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ramai mereu femeia minunata pe care o cunosc eu!!!

bubuleana spune:
sheherezade: aici lasam trecutul in pace si ne gandim numai la prezent si viitor, daaa feteleeee?? o sa vezi tu ca o sa fie bine!!!
un dans pentru tine
mcrissa: in ce zi a CM esti? un test ai facut?? poate ai o surpriza luna asta, cine stie??!!
bubuleana

flori76 spune:
LA MULTI ANI,ANCA!!!
Shehe,bine ai revenit!Ti-am simtit lipsa!Fruntea sus,intr-o zi vom fi si noi mamici.TOATE!
Flori

lauricipani spune:
Shehe, eu sunt sigura ca o sa-ti revii la normal curand. Doamne ajuta, io sunt alaturi de tine!!!
Anca Wish, din tot sufletul iti urez La Multi Ani, sanatate si sper ca anul asta sa scap de tine sa te duci la gravidoase ca mi-ai mancat sufletul la Aspirante!!!!Frumoasooooooo!
Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici