Ciao
Ma bucur ca v-am gasit in speranta ca ma puteti ajuta si pe mine.
Vom avea in curind un bebe
insa eu nu am apucat in urma cununiei sa-mi schimb actele si implicit numele meu a ramas cel de dinaintea casatoriei,la angajator fiind tot asa inregistrata.Precizez ca in prenatal intru in citeva zile.
Ce ma sfatuiti sa fac si ce implicatii ar avea variantele de mai jos(vis-a-vis de inregistrarea copilului, cum mi-as primi banii,ce documente ar trebui sa aduc angajatorului, etc):
1)sa nu-mi schimb buletinul
2)sa incerc sa-l schimb..(poate gasesc o cunostinta sa ma rezolve cu procedura pt a decurge mai rapid)...pina nasc
3)sa-l schimb dupa nastere
Va multumesc anticipat si va doresc toate cele bune!
Ciao
la mine tot asa am aflat ca eram gravida si nu imi schimbasem buletinul inca dupa casatorie......asa ca m-am dus si l-am schimbat pentru a evita eventualele neplaceri birocratice; in poza de buletin eram gravida in 4 luni.......asa am si o amintire placuta; a durat 3 saptamani; eu zic mai bine asa
Poze cu toata Familia
Mai bine il schimbi acum pana se naste strumful, ca e mai usor pt. tine si eviti eventualele complicatii.
La angajator duci: copie legalizata la certificatul de casatorie si copie de la C.I.(si originalul, daca doreste sa-l vada).