Superpacientele visatoare si gravidute - Dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Hmmm...La medicover colposcopia e vreo 500.000...Paps nu stiu cat e, ca nu l-am gasit...Da, eu am acu' o alta intrebare: de ce m-a chemat si la Paps si la colposcopie in acelasi timp Ca eu tocmai am citit ca colpo se face dupa rezultatul de la PAP......Ma rog, imi mai spusese cineva chestia asta, dar...acu' am citit eu singurica
Eh, oricum o incasez azi daca e...ca n-o sa poata face colposcopia ca mie mi-a ars de "ghidusii" aseara...
Ramane o singura intrebare: PAP poate sa faca daca am avut contact sexual aseara??? Sau anulez programarea???...

Madana, sper sa va iasa super bine TPC-ul!
Liano, tu nu mai dormi??? Ca am vazut eu ce-ati facut toata seara!!!! ...Numa' de chefuri va tineti, maica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Mda...m-am lamurit! Anulez programarea!!! Nici PAP nu poate sa-mi faca!!!
Daca am vrut distractie aseara...acu' platesc, na!
Asta e! Esec pe toate fronturile!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata!
fetelor, va doresc o zi frumoasa!
amely, ma bucur pentru tine. pe de alta parte si eu sunt ametita. ai dreptate, doctorii astia parca n-au facut aceeasi scoala.
din cate stiu, dr badea este f apreciata...eu zic sa iei de bun ce ti-a zis ea si sa astepti rezultatul de la PAP.
te pup! vorba lianei, trebuie sa dai un suc...iar despre naturistele alea care le-ai luat, tine-le...
eu zic ca dupa rezultatul de la PAP, sa te mai gandesti la laparo, daca d-na dr a zis ca cervicita nu a fost motivul pentru care nu ai ramas insarcinata.
liana, si eu zic ca trebuie sa dea de baut!!
ai dreptate cu gradina Domnului!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Liana o intreb mama, o intreb ca am vazut ca nu se supara daca cer detalii.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adelamaria mamaaa io dor o ora cat altiii intr'o ziii
Madanoooo asa sa faci..ca de nu te battttt..
danotinoooo asa..asa..am zis!! am zis!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

betycooooo te vaz!!! te vaz!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Gacici - am aterizat de la Giulesti...din pacate am vazut lacrimi de tristete pe hol, la FIV, iar bucurie mai putina!
Asta-i viata!
Eu...cu productia...3 pe stangul, 4 pe dreptul (dar am si un chistulet). Vineri ma mai duc din nou si probabil voi afla mai multe...probabil punctia va fi luni...depinde de cat mai cresc dumnealor...voi vorbi cu ei politicos, ca vorba aia...sa creasca, sa se fecundeze cu dumnealor cand va fi cazul, sa se divida si apoi dumnealor finali sa se cuibareasca unde trebuie si sa ramana acolo!
Va cu drag pe toate-toate, ca pe mine ma doare capul...sincer!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Neata buna , fetelor !
Iaca vin pe fuga , c-astazi e greva generala si nu se munceste pi la noi , iar copii n-au scoala , hm...ce bine nu ? Frantzuzul niciodata nu-i multumit , deh asta-i "modelul" n-ai ce-i face !
Eu in privinta CM nu am nimic de raportat , inca nu apar , iar TB e tot ridicata 37,1°C (a mai scazut un pic fata de zilele precedente) , am facut si 3 teste care sunt clar NEGATIVE , si totusi nu-nteleg ce se-ntampla ????? UCM 03.03.06...astazi suntem in 04.04 si...nimic , dar nici bb nu-i ! Sigur am o dereglare de toata frumusetea ! Mai astept pana la sf. sapt. si merg la dr. sa vad care-i treaba ca incep sa ma enervez de-a binelea ! Sanii sunt moi , dar ma manca tare de tot , toata ziua ma scarpin (cand nu ma vede nimeni , da-i nene..) Cred ca ultimul meu trat a dat totul peste cap , ce ziceti voi de asta ? E tare nasoala situatia , nici in car , nici in caruta !
Fetelor , va multumesc din suflet , ca-ntotdeauna , se poate conta pe vorba voastra buna , pe pumnii sctransi si pe incurajarea din suflet care o transmiteti sa fiti iubite si s-aveti parte numai de realizari frumoase si cat mai repede , ca-mi pierd rabdarea !
Amely ma bucur mult s-aud ca totul e bine in sfarsit , ai vazut si dr. astia , ar trebui sa se puna de acord cu totii , despre diagnostice , sa nu le transforme in fel si fel de lucrueri care mai de care mai hidoase si urate , care sa mai si destabilizeze omul , mai ales unul sensibil cum esti tu ! Hai ca totul e bine , ai incredere-n dr. Badea , sigur are dreptate , nu te mai du pe la altii , ca cu cat sunt mai multi , fiecare are teoria sa in final si nu mai stii ce crede !!! Te si tin pumnii in continuare sa fie bineeeeee!
Bety iubita , am inteles ca astazi e marea zi ptr ce anume ? PO ? Sau ET ? Oricum mi-e gandul la tine si sper sa fie totul ok , ca peste 2 sapt sa vezi un test de toata frumusetea
Thea fata cumintica la locul ei , care observa , tace si in curand o va face
Rami draga mea , "désolé" ca n-a fost sa fie nici de data asta , dar ii vei veni tu de hac , nu-ti fa griji , chiar inainte de terminarea secolului , cu muuuuuult inainte , asa o fata curajoasa , nu se poate altfel...s'yl vous plaît !
Ioanatugs si eu ma alatur fetelor la stransul pumnilor , ca sa afli ca e bb maine , hai fii curajoasa si fruntea sus de tot da ?
Liana tu in ce stadiu al CM te afli ? Un tratament ceva la orizont , am si eu cativa pumni de straaaaaaans , ce zici ?
Slavmih nu te necaji , totul se va rezolva , e drept ca intotdeauna apare cate ceva , atunci cand ne asteptam mai putin , de ex. vestea ta care nu prea e buna , dar tu fii mai tare ca ea , ca sa poti s-o termini cu bine , da ? Hai curaj , asteptam evolutia trat. si mai ales optimismul tau dintotdeauna !
Madana , Danotino , Ingeras , Liliana si toate , toate va trimit
Pupici mamicutelor CATA , INDY si micutilor lor Bianca si Mircea

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Neata buna , fetelor !
Iaca vin pe fuga , c-astazi e greva generala si nu se munceste pi la noi , iar copii n-au scoala , hm...ce bine nu ? Frantzuzul niciodata nu-i multumit , deh asta-i "modelul" n-ai ce-i face !
Eu in privinta CM nu am nimic de raportat , inca nu apar , iar TB e tot ridicata 37,1°C (a mai scazut un pic fata de zilele precedente) , am facut si 3 teste care sunt clar NEGATIVE , si totusi nu-nteleg ce se-ntampla ????? UCM 03.03.06...astazi suntem in 04.04 si...nimic , dar nici bb nu-i ! Sigur am o dereglare de toata frumusetea ! Mai astept pana la sf. sapt. si merg la dr. sa vad care-i treaba ca incep sa ma enervez de-a binelea ! Sanii sunt moi , dar ma manca tare de tot , toata ziua ma scarpin (cand nu ma vede nimeni , da-i nene..) Cred ca ultimul meu trat a dat totul peste cap , ce ziceti voi de asta ? E tare nasoala situatia , nici in car , nici in caruta !
Fetelor , va multumesc din suflet , ca-ntotdeauna , se poate conta pe vorba voastra buna , pe pumnii sctransi si pe incurajarea din suflet care o transmiteti sa fiti iubite si s-aveti parte numai de realizari frumoase si cat mai repede , ca-mi pierd rabdarea !
Amely ma bucur mult s-aud ca totul e bine in sfarsit , ai vazut si dr. astia , ar trebui sa se puna de acord cu totii , despre diagnostice , sa nu le transforme in fel si fel de lucrueri care mai de care mai hidoase si urate , care sa mai si destabilizeze omul , mai ales unul sensibil cum esti tu ! Hai ca totul e bine , ai incredere-n dr. Badea , sigur are dreptate , nu te mai du pe la altii , ca cu cat sunt mai multi , fiecare are teoria sa in final si nu mai stii ce crede !!! Te si tin pumnii in continuare sa fie bineeeeee!
Bety iubita , am inteles ca astazi e marea zi ptr ce anume ? PO ? Sau ET ? Oricum mi-e gandul la tine si sper sa fie totul ok , ca peste 2 sapt sa vezi un test de toata frumusetea
Thea fata cumintica la locul ei , care observa , tace si in curand o va face
Rami draga mea , "désolé" ca n-a fost sa fie nici de data asta , dar ii vei veni tu de hac , nu-ti fa griji , chiar inainte de terminarea secolului , cu muuuuuult inainte , asa o fata curajoasa , nu se poate altfel...s'yl vous plaît !
Ioanatugs si eu ma alatur fetelor la stransul pumnilor , ca sa afli ca e bb maine , hai fii curajoasa si fruntea sus de tot da ?
Liana tu in ce stadiu al CM te afli ? Un tratament ceva la orizont , am si eu cativa pumni de straaaaaaans , ce zici ?
Slavmih nu te necaji , totul se va rezolva , e drept ca intotdeauna apare cate ceva , atunci cand ne asteptam mai putin , de ex. vestea ta care nu prea e buna , dar tu fii mai tare ca ea , ca sa poti s-o termini cu bine , da ? Hai curaj , asteptam evolutia trat. si mai ales optimismul tau dintotdeauna !
Madana , Danotino , Ingeras , Liliana si toate , toate va trimit
Pupici mamicutelor CATA , INDY si micutilor lor Bianca si Mircea

Mergi la inceput

Iubitelor , scuze ptr mesaje (s-au dus de 2 ori , am apasat unde nu trebuia) , mereu pe graba sunt , ce mai ?
Profit cu aceasta ocazie s-o felicit pe Bety ptr nr. outelor 7...frumos , bravo ...tine-o tot asa , spune-le ca trebuie sa mai creasca ca sa fie primitoare , cuibareste-te bine pe ele ca sa stea la caldut , dragele de ele ca merita , iar tu fii cat se poate de calma , ca sa n-ai dureri de cap si sa eviti medicatia antalgica ptr dureri , da ? Deci e pe luni ? Atunci eu ridic sa fie-ntr-un ceas buuuuun !

Mergi la inceput