Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata, nicio pacaleala pana acum.Cele care a-ti cumpoasrtat cocarde trandafirasi care seamana cu cei naturali, de unde le-ati luat si cam cat costa?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Eu mi-am cumparat cocarde ca niste trandafirasi galbui, naturali. I-am luat de la magazinul ala mic de pe chei.

M-au costat 7.000 lei/bucata (trandafir si funditza organza). Mi se pare ca vindeau si fara fundita (5.000 lei si fundita era 2.000 lei) asta in cazul in care ti se pare mai ieftin sa pui tu funditele.

Eu nu m-am complicat si i-am luat gata facuti.
Aaaa...comanda dureaza aprox o saptamana.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Kateryna, nu ne-ai zis (sau poate ai zis si n-am vazut eu)...pana la urma ti-ai luat rochita decoltata pe care o vroiai?

Eu exact asa am luat-o doar ca am mascat un pic decolteul (ce era pana la buric) cu o bucata de voal, nu de alta dar la biserica vroiam sa fiu mai acoperita nitel.

17 iunie 2006

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

buna fetele..

daii, sa ai o zi minuntata ....Casa de piatra !
violici, bine ai venit pe DC

ce frumos e afara...vreau in parc, dar din pacate am mult de invatat ..nu scriu prea des (desi citesc tot ce scrieti voi) pentru ca nu am mai avansat absolut deloc cu pregatirile...ah, la ce zicea carmen si eu ma bag...nu am mai facut nimk pentru marele eveniment...dupa sesiune vreau sa imi caut ceva pentru cununia civila, dar sunt tare nehotarata in privinta a ceea ce vreau...

un wk-end super sa aveti...si pupici pupici pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ce frumoasa e vremea ....super, am fost si m-am plimbat am papat si acum mi-e un somn de mor!!!!
Un weekend placut fetelor!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Gataaaaaa.....am ales cofura si coaforul. De abia am venit de la proba si sunt fffff incantata.

Acum urmeaza sa fac proba la machiaj.

17 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Buna, fetelor!

Va invidiez, spuneti ca e vreme frumoasa si iesiti in parc la soare, aici ploua si e urat, asa ca am profitat si de 2 zile stau pe DC la cules de informatii.
Am citit aproape toate subiectele vechi, am facut o agenda numai pt nunta cu toate magazinele si firmele de care as avea nevoie cand o sa fac cumparaturile. Am salvat zeci de poze cu buchete, decoratii si tot felul de aranjamente. Am calculat din nou tot ce trebuie cumparat si platit inainte de nunta si e cu vre-o 1.000 Eu mai mult ca anul trecut, dar au mai si crescut preturile si multe lucruri marunte nici nu le pusesem la socoteala.
Acum am o lista cu absolut tot ce avem nevoie pt nunta si sper ca o sa incep sa tai cate ceva curand.

Am citit subiectul cu "Nunti de poveste" de anu' trecut, m-am emotionat si am plans putin cand am citit cate probleme au avut unele fete. Mi-e tot nu-mi vine sa cred ca nunta se apropie cu pasi rapizi, cred ca o sa realizez dimineata cand ma imbrac in rochie sau in biserica.

Va pupicesc si week-end placut(adica ce-a mai ramas din el)!

Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

salu' fetele!!!
am fo' in peatza...am keltuit 500 de mii pe fructe...da' macar am burdihanu' plin de struguri...urmeaza partea aIIa - banane si portocale
.....ah...si alti 500 la cosmetica - da's bebel nou si-mi place!!
ce bine o duc....sparge fata milionu' pe zi...marfa..., nu?
....

fetelor, facem un credit pt masina de tiparit, tiparim niste eminescieni...."organele" nu ne prind si noi traim ca niste regine, "caman" ???

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost la targ...Naspa! Expomariage va fi doar saptamana viitoare.Sper sa fie ceva de capul lui ca asta de azi m-a dezamagit.
Am gasit oferta de fotograf si cameraman la 500euro+transport.Nu stiu daca e mult sau putin;voi ce ziceti?
Krelia invitatie exact ca ale tale la 30.000lei/buc.!!!!!Iti dai seama ce preturi au bagat!
Va poupic pe toate si va doresc duminica placuta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Giova

Krelia invitatie exact ca ale tale la 30.000lei/buc.!!!!!Iti dai seama ce preturi au bagat!

cum mah??? esti sigura?? de la TBZ??
trebuia sa faci poza...sa le cerem si noi o explicatie ..apropos..nu le-ai zis nimic???
hm....tare ciudat....de la 19.000 - pret de catalog - s-o faca 30.000....probabil erau alte firme care vindeau invitatiile lor...plus adaosul comercial...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput