Miresele anului 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Felicitari celor care deja a-ti pus ochii pe rochite!...sunt convinsa ca sunt "mortale" !

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Data fiind ora inaintata la care postez, probabil, cea mai buna formula de salut ar fi "buna dimineata"! (totusi, imi rezerv dreptul de a-mi ura "somn usor" la incheiere
Dupa o lunga absenta, dar motivata de decesul unei persoane apropiate si toate lucrurile care au decurs de aici, revin cu noutati: azi am semnat contractul cu Ralucuta Noastra, fapt care ne-a degrevat pe noi de o mare parte din sarcini, ramanand pe lista noastra doar tinutele si alte diverse maruntisuri (si cand spun/scriu maruntisuri, chiar asta inseamna). Tot azi am comandat o fantana de ciocolata pentru uz personal, fantana care sper sa vina cat mai curand si careia as vrea sa-i fac inaugurarea... asa ca, poate, facem un chef la mine (voi aduceti fructele). Aceasta fantana am de gand sa o folosesc si la nunta, dar intai s-o vad in sufrageria mea si apoi vad ce si cum. Maine (de fapt, azi) va fi o zi plina: vreau sa merg la biserica aflata pe Calea Floreasca, foarte aproape de Yda Club, si sa fac rezervare pentru cununia religioasa, in cazul in care vremea nu va fi favorabila desfasurarii ceremoniei in aer liber. Sa-mi tineti pumnii sa gasesc o ora potrivita!
Din pacate, nu am reusit sa ma pun la curent cu noutatile aparute pe aici, oricum va felicit pe toate cele ati facut progrese cu organizarea. Sper sa ne putem citi ceva mai des, acum ca lucrurile au reintrat in normal si pentru mine. Chip in taci!

P.S. Raluca, desigur, Bogdan prefera pietricelele verzi in locul broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Permiteti sa incep asa:
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoasa, frumoasa, implinita si fericita! Si o soacra mica "batzoasa". Draga mea, sa-ti traiasca mama si sa te bucuri multi, multi ani de ea! Va pup pe amandoua...si spune-i ca o rog sa ne poarte noroc astazi!
Pe voi fetele mele va pup si va doresc o zi frumoasa!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Dya iubita, cum sa ma supar pe tine??? Vezi...asta e cauza pt care zilele astea am preferat sa tac. Decenta...era asa k o rabufnire pt un mesaj de la topicul de stelisti. Iar aia cu "rautatea mea"...m-am lovit zilele acestea de multe pareri "avizate" despre fotbal, dar cand ii luai la bani maruntzi nu stiau mai nimic. Ehhhh...eu sunt microbista si STELISTA de la 3 ani. Si evident sunt sensibila la orice tine de echipa mea Te pup si nu-ti cere scuze pt ca nu ai gresit cu nimic!

quote:
Originally posted by dyadya

quote:
Originally posted by SunSmile

Uite aici mostra de raspuns politically correct: so, m-am saturat si plictisit sa ma "cert" cu toata lumea pt echipa mea de suflet. Am invatat sa respect parerile fiecaruia atata vreme cat sunt exprimate decent! Deci...fie ca cei mai buni sa castige! Si fie ca invingatorii de maine sa fie si finalisti pe 10 mai. Romania are nevoie sa-si mai "spele" imaginea si sportul e o solutie buna!
Din partea mea...succes fetelor la pregatiri!
Succes celor mai buni baieti...stelistilor..maine seara!

p.s. mi-ar fi placut sa vad rapidiste sau steliste pt ca asa simt si nu pt ca tine sotu, tata, socru, cumnatu, vecinu cu respectiva echipa....asta asha k rautate!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Sun-ule eu am plecat azi la scoala dupa ce-am dat ultimul mesaj, si ma jur ca am citit si-am rascitit acum ce-am scris azi-dimineata dar nu vaz nimic ofensator, ca sa zic asa! Sper ca nu te-am suparat eu cu nimic! Si sper ca la faza cu decenta nu la mine te refereai! Ca daca am zis ceva ofensator, o zisei fara intentie si n-am vrut.
Iar apropo de tinutul cu o echipa pt ca tine tata, pretenul sau altcineva cu ei....well tata e rapidist, al meu e stelist...iar eu de cand ma stiu ma asortez in alte culori!!! Din proprie initiativa, si spre disperarea lui taica-miu, care a fost binecuvantat cu o fata careia ii place fotbalul dar culmea, tine cu altii!!!
Te pup si daca te-am suparat cu ceva, iarta-ma!!!!

Diverse pentru nunta

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor! Eu azi sunt plecata toata ziua, asa ca nu va pot tine companie, am intrat sa va salut si sa va urez o zi buna!
Sun, aseara am avut un feeling ca de fapt altcineva te-a suparat asa ca am reperat subiectul cu stelisti si ...m-am lamurit/linistit! pup si eu la fata!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata fetelor si de la mine si spor la "scris" pana dupaamiaza cand mai reusesc si eu sa intru! Doamne ce vreme ...tocmai azi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by balkina

Fetele, care stiti... daca nasesc propiul frate (care mai e si geaman) are ceva? Eu stiu ca nu! Are nunta pe 26 august si nu si-a gasit inca nasi, si ne-am oferit noi, avand in vedere ca si cu prietena lui sunt prietena foarte buna din copilarie.

Care stiti..lamuriti-ma si pe mine, please!

Pana una alta sunt nasica de 20 august 2006.

Si eu o cunun pe sora mea. Nu e nici o problema. Cunosc foatre multe cazuri de genul asta. Stai linistita si sa va bucurati de finii vostri.

21+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata dragelor!

Sunule, eu nu sunt microbist, dar la cat entuziasm ai tu, tin cu Steaua pt tine, chiar daca tu ai scris impotriva afinitatilor din cauza altor persoane.
Asa ca pupicii multi si dragi si botosi si stelisti

A si sa nu uit de stelistu nr 2 declarat, pufuleeeee...pup

Pup la fete si spor la pregatiri.

Mergi la inceput

Mi-am cerut scuze si o mai fac inca o data! Deci...fetele mele, nu ma bagati in seama cand devin rautacioasa!
Multam Pliciulete!
Cumi?????

quote:
Originally posted by plici plici

neata dragelor!

Sunule, eu nu sunt microbist, dar la cat entuziasm ai tu, tin cu Steaua pt tine, chiar daca tu ai scris impotriva afinitatilor din cauza altor persoane.

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Mi-am cerut scuze si o mai fac inca o data! Deci...fetele mele, nu ma bagati in seama cand devin rautacioasa!
Multam Pliciulete!
Cumi?????
quote:
Originally posted by plici plici

neata dragelor!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

nu ma, trebuia sa zici sa nu te bagam in seama in zilele cu meci Steaua hihihiih....
hai nu te mai prostii cu scuzele tale
pup la nebuna

Mergi la inceput