Amenajare loc de joaca

Amenajare loc de joaca | Autor: impreuna

Link direct la acest mesaj

M-ar interesa sa stiu de ce acte/aprobari am nevoie pt deschiderea (amenajarea) unui loc de joaca penru copii, pentru infiintarea unei firme cu asemenea profil.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

in primul rand trebuie sa gasesti obiectul de activitate exact pe care vrei sa-l treci in actul constitutiv al societatii pe care o vei constitui. Un proces verbal al asociatilor in baza caruia ati hotarat infiintarea societatii, declaratie notariala ca asociatul indeplineste conditiile impuse de lege pt a indeplini calitatea de asociat, declaratia administratorului ca indepl. cond. legale, specimen de semnatura administrator si cam atat. Nu stiu daca trebuie avize speciale pt ca nu ai precizat clar obiectul de activitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ideea este un loc de joaca, amenajat, supravegheat, unde parintii isi pot lasa copiii cateva ore sa se joace linistiti si in siguranta, in timp ce ei isi pot rezolva problemele.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Asta am inteles, dar trebuie sa-i dai denumirea exacta a obiectului de activitate, asa cum este prevazut in clasificarea activitatilor din economia nationala (CAEN), nu exista obiect de activitate "loc de joaca pt copii", ia codul asta si studiaza-l si vezi cam pe unde s-ar incadra, cam ce obiect ar putea avea firma, dar sa se regaseasca neaparat in cod si pe urma revino cu amanunte.

Mergi la inceput