Bebelusi de martie-aprilie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Zuzu cum e Bubu? Sper ca sunteti mai bine si ca totul e OK!

Andira si eu am luat No-spa, dar eu am facut criza de rinichi pe ultima suta de metri... celor doua minuni ale tale, si felicitari Andreei pentru greutate!Sa o tina tot asa, sa creasca mare si sanataoasa si sa stea cuminte la locul ei pana cand ii vine vremea!

LA MULTI ANI IOSIF!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

ui mai Bubu, mai las-o incolo de voma si hai la joaca...Zuzu cum mai sunteti? Mai bine, da? Poate a fost de la peste, a fost de la borcanel sau cumparat si gatit de tine? Eu am observat ca pe Rares il durea burtica de la peste si de la 9 luni nu i-am mai dat. Imi propusesem sa incer din nou la 1 an...acum ma mai gandesc...

Multumesc pentru raspunsurile legate de sforait(Rox, Connie, Rp). Voinicul meu cred ca sforaie aproape toata noaptea. Nu am dat importanta pana acum caci am presupus ca-i de la mucisori. Oricum mi-am notat pe lista de discutie pentru viitoarea vizita la medic (fix de ziua lui).

Connie, tot uitandu-ma cum alearga Calin dupa porumbei, m-a luat si pe mine un dor de Iasi (unde am facut facultatea si locuit pana am venit in belgia).

Ligia, Ellinia va urez sa plecati cat mai repede din clubul mamicilor cu nopti nedormite.

Simonela, bine ai venit.

Andira, sanatate si ai grija de tine.

Nu mai stiu cine a intrebat, dar mi-a luat intrebarea din gura. Deci ce semnifica taiatul motului si ruptul turtei? stiu ca a scris Daria ceva la un mom dat despre turta, cum ca i se deschid drumurile copilului...ori is eu batuta-n cap rau de tot, ori n-am retinut bine, dar nu pot sa fac legatura intre turta si drumuri? Erau drumuri sau altceva?

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pt urarile de sanatate,pt complimente si ca ati intrebat de noi
Si pt ca sunt tare uituca,imi cer scuze ca n-am urat la timp sarbatoritilor,dar o fac acum:
LA MULTI ANI sanatosi,fericiti si norocosi pt JULIA,KAREN si IOSIF!!!

Medicul ne-a spus aseara ca probabil azi Bubu va fi bine.Exact asa a fostS-a trezit la 8.30.A baut apa si ceai de fenicul cu suc de mar intr-o veselie,cred ca vreo 200ml.Iar din cauza asta,la 9.30 cand i-am pregatit fulgi de orez cu putina banana nu a luat decat caetva lingurite.A papat insa la 12 3 feliute de zwieback(am gasit intr-un dictionar pesmet,dar nu cred ca e varianta cea buna de traducere;va ziceam ca e un fel de painica prajita tare,un pic dulce)mixate cu sucul de la o portocala,juma de banana si 3/4 mar.Din 230gr a servit cam 170,ceea ce-i bine oricum.Acum doarme,de juma´de ora.A fost activ,a umblat peste tot si a avut si 2 scaune ok,nu diaree dar nici tari.
Azi am sunat pt programarea de luat sange:vom merge joi la ora 8 dimineata la cabinet´si peste 2-3 zile(probabil de luni intr-o sapt vom avea rezultatele).Doamne-ajuta!

Sa va mai raspund din urma(ce-mi amintesc):

-nu trebuie sa-mi multumiti atat cu retele;e un gest pe care il fac voluntar si cu mare drag si scopul e sa va fie de ajutor/inspiratie;eventual putem comenta retetele

-apropo de vinete:si eu m-am intrebat de cand le putem da;banuiesc ca nu e graba,si sunt in asentimentul mamacitei,sa le incercam ca orice aliment nou;voi intreba sapt. viitoare pediatrul;

-out moale nu-i voi da nici eu momentan si nici in viitorul f apropiat,prefer sa mai astept;

-pantofiorii sport de la Zara m-au costat 25 €;nu mi se pare f mult avand in vedere ca in cautarile mele din ziua respectiva am dat de preturi muult mai mari(de ex:60 €,si nu erau cu fir de aur);andrruzza,in Ro ce preturi sunt la Zara la incaltari de copiluti?;ellinia,sai mie imi plac fff mult bashketzi bleu,abia astept sa ii incalte(probabil prin iunie ca acum ii sunt putin mari)

-reteta de spanac cu orez puteti s-o gatiti si pt adulti(eu am adaptat-o la micuti mai mult):o mai condimentati putin cu sare,piper,etc,ce-i place fiecareia

Astazi incerc sa traduc inc-o reteta din carticica(sa vad ce timp am ca acum vreau sa calc pana se trezeste Bubu;poate mai pe seara),probabil un"dulce" ca are si cateva retete de genul asta.

Va si va imbratisez!Sunteti tare dragute!

Mergi la inceput

oanamarialuiza,eu scriam in timp ce tu ai postat
Pestele a fost numai proaspat si am avut numai file de cod(care se zice ca primul si cel mai bun cu care se incepe la bebei),luat si gatit in aceeasi zi.Sper sa nu fie totusi alergic la peste.Saptamana viitoare ne vom lamuri ce si cum.

andira,vroiam sa o felicit si eu pe micuta Andreea si s-o tina tot asa!Ai sa vezi ca totul va fi bine!Odihna,odihna,odihna(ce buna sunt la dat sfaturi).No-spa am mai luat si eu,dar razlet si numai cand am avut dureri.Contractiile m-au ferit pana acum.Ai luat cartea lui Spock?
Apropo de Spock,am primit cartile de la sor´mea(eu le-am comandat ea mi le-a trimis)dar nu am avut timp f mult sa ma uit pe ele(ca sunt vreo 12,dintre care vreo 4 pt mamici si despre copii),dar singura din care am reusesc sa citesc mai mult si care mi se pare destul de buna,este a dr.Spock.danuta_tpt informatii!

Am mai vazut pozele cu Mihai al danutei_t,o dulceata mica si scumpa!Mi se pare ca seamana rau cu tine danuta!
Vai,si Rares cu genele alea seducatoarecum invata el sa conduca masinuta!Wow!Mi-au placut pozele!andruzza si eu vreau sa te felicit pt kg exterminateArati f bine!

Gata,am fugit ca am treaba multa

Mergi la inceput

A,pt mamicile care au propleme cu somnul puiutilor:vedeti ac e un subiect la "parintii intreaba",poate reusit sa luati ceva "tips" de acolo.Eu n-am avut timp sa citesc decat 1 pagina,dar ma documentez,ca nu se stie niciodata(sper bb2 sa nu fie insomniac)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

zuzu, thx! La Zara am vazut incaltari cam la 40-50 euro, dar colectia de iarna, mai putin primavara. De fapt, si la hainute tot cam preturile astea le au, sub 35-40 euro nu prea gaseti ce sa cumperi.La 25 de euro posibil la Piciul de gasit incaltari. Peste tot aici incaltarile de copilasi asa mici sunt peste 25-30 euro. Ma bucur tare ca Bubu este bine, va tinem pumnii sa iasa bine analizele!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua tuturor.

La multi ani, Julia, Karen si Iosif. Sa cresteti mari, frumosi, sa fiti fericiti si sa aveti o viata frumoasa.

Zuzu, multumim de aprecieri, si voi sunteti niste frumosi. Sanatate multa lui Bubu.

Andira, ce bebe maricel ai!! Sa fie sanatos si sa duci sarcina cu bine pana la termen!

Ionela_r, sanatate multa Dorei.

Andruzza, ai un baietel foarte frumos, imi plac mult genele lui lungi si intoarse si culoarea parului deosebita.

Simonela, bine ati venit printre noi, asteptam pozele.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Rares este bolnavior. A facut o infectie la burtica. Acum doua zile l-a apucat rau burta, facea saracutul aproape apa, si a facut si febra. Am fost nevoita sa-i dau, pentru prima oara in lunga lui viata, antibiotic. Acum este mult mai bine, a facut febra ultima data pe la 5 dimineata, iar de-atunci nu a mai facut deloc. Si azi a facut doar doua scaune, aproape normale. Suntem pe regim alimentar: orez, morcovi, banane si lapte Milupa HN 25.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi ani Iosif!! Sa ai parte numai de bucurii toata viata si sa fii fericit!

Zuzu Bravo lui Bubu ca se simte bine!

Carmen lui Rares sa-i treca de tot! Ce-o fi cu virozele astea digestive, cam multe primavara asta?!

Mamacita fii serioasa, ce-ti veni sa-ti ceri scuze?! O gramada de lume prajeste ceapa, d-asta ti-am si specificat ca eu nu o mai prajesc de mult, sa clarific treaba asta, nu fiindca m-ar fi deranjat ceva.

Ligia Iti tin pumnii sa mai dormi si tu bine. Raducului ii mai ies dintisori?

Intreba cineva ce e cu obiceiurile astea de rupt turta si luatul motului. N-au nimic religios in ele, sunt asa zis pagane Eu cred ca sarbatoreau supravietuirea copilului in primul an de viata, practic se trecea un prag si se puncta treaba asta.

Ioana e foarte nervoasa si agitata, mananca incet si greu si roade tot. Sper doar sa iasa repede noul dintisor, sa n-o tina mult asa. Am programat-o marti seara la vaccinat, ca deja suna asistenta disperata dupa noi. Dar eu special am intarziat, fiindca Ioana nu a facut vaccinurile la 6 luni, ci abia la 7 din cauza de bronsiolita. Si m-am gandit eu ca mai bine fac o medie si o duc la 1 an si 2 saptamani de data asta. In fine, mergem marti.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza Felicitari, ai slabit zdravan si arati foarte bine! Si Rares e mortal motzat si are un nou bebemobil pe cinste Si doarme tare frumos cu Pooh Nu-ti mai spun ca-i frumos foc, ca asta ti-am tot zis ...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput