Bebelusi de martie-aprilie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am vazut ca discutati despre oul fiert moale. Si Mariuca mea a mancat asa ceva cu mare placere, dar Ioanei nu o sa-i dau. Oul fiert moale e un ou fiert putin al carui galbenus ramane practic crud. Asta inseamna ca poate contine salmonella, gripa aviara... Hai sa zicem ca salmonella nu contin cele de ferma, stampilate, dar in zilele astea gripa aviara apare cam peste tot in Romania, asa ca prefer sa fiu precauta. N-as vrea sa-i dau Ioanei ou fiert moale de la Ferma Natural sa zicem si sa aud la stiri ca tocmai s-a descoperit gripa aviara acolo... fireste ca un virus exista cu ceva timp inainte sa provoace boala si sa fie descoperit... asa ca fierbem oul 10 minute!

Andira Felicitari pentru mezina familiei! 1,3 kg. mi se pare foarte bine!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Simonela bine ai venit! V-am trecut pe lista.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Fetelor,

Va multumesc mult pentru urarile de bun-venit!

Poze cu Andrada am multe, multe, dar va trebui sa-mi fac un album si deocamdata nu stiu cum se procedeaza...Inteleg ca trebuie sa iau legatura cu administratorul site-ului. Voi, in schimb, aveti niste copilasi superbi - m-am uitat putin la pozele voastre - si va doresc sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei 100 de ani!!

Despre ingerasul meu ce sa va spun?...Este "cea mai" si "cea mai" din lume! Am inceput bine, nu?? Nu merge inca, face doar 2-3 pasi tinindu-se de mobila, dar mai este timp, nu ne grabim, ca n-are rost...Are 5 dintisori doar, primii doi i-au iesit la 8 luni si urmatorii 3 (!!) la 10 luni. Acum arata ca un iepuras sau castorel, cum ii spune o prietena de-a mea!

Este vesela, sociabila si-i plac mult copiii! Din pacate, prietenii nostri nu au copii, dar am citeva vecine in bloc care au nascut anul trecut, asa ca incerc sa ma imprietenesc cu ele si sa discutam mai mult despre bebeii nostri!

Se bucura - ride si da din minute - cind vine tati acasa de la serviciu (pe la 6-7-8 seara), eu fiind inca in concediu acasa, dar nu adoarme decit daca o culc eu in patut si-i spun noapte buna, semn ca mama-i mama!! Adevarul e ca eu stau cu ea acasa de atitea luni si n-am lasat-o singura cu bunicii ei decit o singura data, asa ca e normal sa fie atasata in special de mine chiar si acum...

Ar fi multe de povestit, dar nu vreau sa va plictisesc, o sa mai revin. Din pacate, eu nu pot intra pe net decit atunci cind doarme Andrada, adica fie seara dupa ora 10, fie in timpul zilei, cind doarme o ora-doua la prinz. Timp in care incerc sa si gatesc, sa spal sau sa calc haine, sa fac curatenie, sa citesc ceva sau sa ma uit la un film...Asta e!

Va pup si va doresc o seara buna!

P.S. As avea o intrebare, totusi, in incheiere...Eu sunt din Ardeal si acolo nu exista obiceiul cu taiatul motului si ruptul turtei, am auzit de chestia asta recent...Poate imi spuneti voi cite ceva despre cum se desfasoara si ce semnificatie are. E important sa facem asa ceva sau e mai mult asa, "de fun"??? Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Hai ca iar vin cu vesti proasteAceeasi poveste de saptamana trecuta cu vomatul!!!Iar am ajuns la dr pt ca de dtata asta a fost muult mai nasol(icnea mereu sa vomite si vomita aproape la 10min cate putin,plus ca de la un moment dat dadea din capsor-ca si la spasm-si se molesise tot,vrand sa adoarma).Am sunat la pediatrul lui si am mers imediat la cabinet(omu´a venit pt noi,ca era cam 8pm).Asta dupa ce l-am adus pe Ioti de la serviciu fiindca n-am vrut sa ma duc cu socrii(acu´n-am chef sa vb despre ei).
L-a consultat si a zis sa ma astept sa mai vomite d ecateva ori,sa-l pun in patut si sa stea linistit (sa adoarma eventual).Acum doarme,desi inainte sa va scriu s-a mai trezit si a mai vomat dar f putin.Mi-a mai zis ca nu e in pericol,ca per total e ok,si maine sa sun sa fac prgramare pt luat sange.Si sa-i administrez cate o lingurita de apa/ceai doar cand ii e sete(asta stiam si io din cartea lu Spock in caz de deshidratatre).
I-am zis drului ca azi i-am dat peste(exact ca si joia trecuta)si a zis ca de-asta sa-i ia sange sa nu aiba cumva alergie la peste si de-aia sa ractioneze asa organismul.
Va pup,mai viu cand am vesti mai buneNoapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Offff Zuzu iar???saracutul Bubu, sper sa isi revina cat mai repede si sa nu fie nimic serios!Ai grija de el si de tine!Pupici multi

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

La multi ani Julia, Karen.
La multe luni si multi ani Sara.
Andruzza, multumim. Chiar imi place caciula, mai vazusem una, tare simpatica dar pe caposul asta mic statea doar pe varf. Acu am vazut pozele voastre. Din motiv de blocat calculatorul, ca am mai patit cu el si am pierdut mesaje, le scriu in word si le trasfer ulterior. Mai ce scump e Rares cum doarme. Si-mi place “ motorul”! Iar foto 22 (699) mi se pare extrem de reusita, are o fata asa expresiva, iar genele sunt fenomenale.
Mamacita multumim. Spor la master si sa-si tina Alexutu’ obiceiul cu somnul. Si e baiat mare, deja opt dintisori. Acusi vine si la el Zana Maseluta. Si bine ca nu erati in masina.
Ligia, of ce sperietura cred ca ati tras. Bine ca sunteti voi sanatosi. Multumim pentru aprecieri. M-ai distrat cu muscatul degetelor de la picioare. Asa face si dintosul asta al meu si lasa maama niste urme, ca pe maini sunt din loc in loc cu vanatai, de la dintosii lui. Am vazut si intrebarea cu spanacul. De-acu cred ca a si papat Raducu. Si Calin a mancat si nu a patit nimic, in afara de scaun, un pic mai verzisor, am zis eu ca de la spanac, ca altceva nu i-am schimbat in meniu.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Daria, ce gusturi exotice are Brien. Parca vad ca si haplea mic al meu va face la fel, ca in casa baga in gura ce prinde. Dar ce ambitie pe el cand il cert si-i iau ce a bagat, ca se repede si nu conteaza pe ce pune mana, slapi, cablu, pet, gata a bagat. Dar, mai frumos este ca se uita la mine sa fie sigur ca-l vad si apoi, tusti, la gurita. Sigur imi face in ciuda. In ceea ce priveste cruditatile, eu nu ii dau rosie ca a facut scaune mai multe de la suc de rosii de casa pus in mancare si cruda va fi mai rau. Restul cred ca dupa un an. Iar fructele pe care le-ai amintit si mie imi plac tare mult, dar stiu ca sunt destul de alergene, asa ca la fel mai tarziu.
Anca Micaela, de cand vreau sa-ti spun de Ema, am vazut pozele, tare frumoase.
Ellinia, cand vii prin Iasi poate facem o plimbare impreuna cu bebeii prin Copou.
Oanamaria, sunt perioade cand si Calin sforaie, dar putin cand e foarte obosit si cand adoarme.
Rp, poate aranjam o intalnire, cele care ati facut facultatea in Iasi, cele care vreti sa vedeti Iasul. Maruta e fetita mare, gata cu teama de vaccin.

Constanta si Calin

Mergi la inceput

Zuzu, multumim. Tare dragalas Bubuletul, iar tu arati foarte bine. Nu te-ai ingrasat in sarcina? Cum a reactionat cand a stat asa aproape de cal? Nu i-a fost frica? Calin se uita dupa porumbei, vrabii si alte zburatoare, dar cred ca nu ar sta prea confortabil langa ceva mai mare. Si ce vreme faina, de-o plimbare romantica! Sa stapaneasca Bubu papuceii sanatos. Uite ca acu citesc de Bubu, dragul de el, sanatate multa si bafta la analize.
Simonela, bine ai venit si spune-ne despre Andrada.
Ionela, ce face Dora. Ce ti-a spus doctorul? Poate dintisori?
Va pup si noapte buna.

Constanta si Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Andira, felicitari pentru micuta din burtica!

Zuzu, imi pare rau ca iar treceti prin asta. Sper macar sa va lamuriti care e cauza exacta si s-o evitati in viitor. Pupam pe Bubu cel frumos si curajos! si sanatate!

Ionela, ceva vesti de la medic? Cum se simte micuta nazdravana? si numai bine si voua!

Bine ai venit, Simonela!
Nu trebuie sa iei legatura cu administatorul site-ului pentru a-ti crea un album de poze, trebuie doar sa-ti faci un cont pe www.webshots.com si descarci acolo poze SAU daca ai deja o adresa de email pe yahoo, poti face acolo un album, la sectiunea Photos. E simplu, daca mai ai nevoie de informatii, cere ajutor. Andradei!

Eu inca sunt pe baricade la ora asta, pentru ca acum am terminat treburile la bucatarie. In timpul zilei, nu a fost chip sa fac mare lucru de maraielile si cererea crescanda de atentie a Dariei. Sambata facem o miniparty (fara taiere de mot sau celelalte obiceiuri, pentru ca nasii nu pot veni) si sunt peste cap cu treburile.
M-am invrednicit insa de la ora 9 (cand Daria a cazut franta) si am facut blatul de tort, 2 rulade (una cu sunca si una cu cascaval), o prajitura cu biscuiti si am taiat castravetii pentru salata boeuf.
Sper ca Daria sa aiba o zi mai buna si azi sa pot face fata mai bine treburilor, ca mai sunt destuuuule.
Sa aveti o seara frumoasa! Eu inca nu am somn.

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Netza dragele mele!

Eu cam lipsa la apel, dar am avut ceva probleme cu netul, plus Radu care noaptea se trezeste din juma in juma de ora si seara adoarme dupa lungi plinsete si negocieri!
Aseara a adormit f greu, dar nu s-a trezit decat de 3 ori peste noapte ceea ce e super ok!

Va multumesc la toate pt ca m=ati sunstinut in revenirea din sperietura. A trecut, acum am si uitat. Saptamana viitoare vin si piesele si gata, reparam stricaciunile.
Mai am o mica retinere cand trec prin intersesctia aia, dar atata!

Da, gegea Radu a mincat deja spanac, a fost ok, i-a placut si nu a facut probleme.Spor la pregatiri!

Sunt in urma la urari:

La multi ani!
Julia, Karen si Iosif!
Sa cresteti mari si frumosi,parintii vostri sa fie mandri de voi!

Poate mai reusesc sa scriu ceva de la serviciu!
O zi buna!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput