Copilasi de mai 2003 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
parpalak spune:
Si-am reusit sa trimit si invitatiile - nu dupa ceva lupte cu Outlook-ul - se pare ca a ramas cu ceva probleme dupa un 7 ani de restaurari.
DanaMario, sa-mi zici dac-ai primit-o pe a voastra.
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
DanaMario spune:
Parpalak n-am primit nimic.
Ai trimis e-mail?
Ca daca imi lasi mesaj pe messanger are grija Josh pina vin eu de la servici sa stearga toate mesajele offline
Wowww Ange am vazut pozele cu Maia la patinaj mi-au placut foarte mult
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Criss75 spune:
Buna fetelor, am cam lipsit in ultimul timp de pe aici.
Nu stiu ce sa ma fac, imi vine sa 

, Alex e iarasi bolnav. A mers trei saptamani la gradi, s-a imbolnavit, a stat o saptamana acasa. A mai mers doua saptamani la gradi, iar s-a imbolnavit si acum iarasi sta acasa. Are rosu in gat si febra si nu mananca. Si pana acum n-a fost asa sensibil, iarna trecuta am scapat fara nici o raceala, dar acum de cand cu mersul la gradinita o tinem tot asa. Doctorita mi-a zis sa ma inarmez cu multa rabdare si sa ma obisnuiesc cu ideea ca asa e in colectivitate, unii rezista mai bine iar altii nu. Problema e ca acum sta cu soacra-mea acasa dar saptamana viitoare iarasi o sa mergem cu scandal si iar o luam de la inceput cu "nu veaaaaau". Zau ca-mi vine sa 
parpalak spune:
Criss75, pe post de consolare, prima noastra raceala luata de la gradi ne-a tinut o luna pe-amindoi, timp in care eu am luat doua ture de antibiotice (ca facusem infectie la ureche - EU) si spre final i-au dat si lui cel mai slab antibiotic posibil dupa care, intr-un final, ne-a trecut. Urmatoarele au fost mai scurte si mai blinde, ca sa zic asa. Cu: apa sarata in nas (de mare sau de care-o fi), cind curge sau e infundat, mereu, cind nu, doar din cind in cind. Suc de portocale. Limonada cu suc de lamiie si miere de albine. Intrucit echinaceea n-a iesit din controverse, nu i-am dat. I-am dat si-am luat si eu Oscillococinum, dar n-am remarcat nimic spectaculos dupa asa ca l-am taiat de pe lista. Si ii mai puneam usturoi (mujdeiat) in mincarea pasata de prinz sau intr-o lingurita de iaurt - mie-mi prinde tare bine usturoiul la de-astea.. Multa sanatate.
DanaMario, ti-am scris pe YM dar nu stiu daca te-a lasat Josh sa citesti, ca invitatia e pe adresa de email a lui Josh :) Ia pune-l sa-si verifice emailul :)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
dana d spune:
Buna mamici si "Cristos a-nviat!", chiar daca mai tarzior.
Noi am fost foarte ocupati zilele astea si acum o luam iar de la capat. Am avut musafiri inainte de Paste, apoi de pregatit casa si masa pentru marea sarbatoare, apoi mancatul si distratul si iar mancatul si putina odihna...
Toti suntem bine sanatosi, Alexa a scapat de... ce-o fi fost aia-viroza.. Ilinca a scapat si de data asta de contaminare. A facut cateva scene urate de fata cu musafirii dar si cu noi acasa: are niste crize de nervi, tipete urlete, tavalit si batut in cine sau ce e la indemana. A avut asa vreo 2-3 saptamani dar de cateva zile vad ca au cam disparut. Doamne ajuta! Poate a fost doar o faza, poate ne-a folosit impartasania....nu stiu. Cineva imi spunea ca e criza de personalitate de la 3 ani, adica cand incepe sa se impuna ca persoana independenta... totusi cam scurta si cam mari nervii pentru un copil atat de mic.
Acum pare ca a trecut sau am invatat eu sa aplanez.. oricum nu mai iese scandal mare cand o apuca sa nu fie de acord cu ce hotarasc eu. De cateva zile doar seara cand o bag in casa mai urla putin pe scari sa stie si vecinii ca Ilinca vine de afara.
Hai sa va povestesc o faza la care am ras si vrea sa va inveselesc si pe voi daca pot: a venit la mine o verisoara din Franta cu cei doi copii ai ei de 6 resp. 8 ani. Copiii astia invatat sa se dezbrace in pielea goala fara sa se jeneze de alte persoane nu chiar apropiate care mai sunt in preajma. Au dormit doua nopti la mine asa ca a avut ocazia si Ilinca sa descopere pe unde fac paietii pipi
.
Intr-o seara eram pe la bucatarie, in sufragerie toti cei 4 copiii din dotare (in seara aia am avut doar copiii francezi la dormitor, fara mama romanca). Ilinca vine intr-un suflet la mine :"mama, mama, vino sa vezi ce cul ale Jean!" eu: "ce culoare, mama?" ea: " nuuu mama, ce cul ale pe unde face pipi". Eu ma duc mai mult trasa de ea in sufragerie sa vad minunea. Lean isi trasese deja pantalonii de pijama. Ilinca dezamagita:"aaaa, nu se mai vedeee.." si se repede sa-i traga paiatulyui pantalonii jos ca sa ma destepte si pe mine.
Mai daca n-am ras... cu lacrimi, m-am dus sa-i povestesc si sotului care statea tolanit in alta camera la alt televizor. Am mai povestit si altora, mamici din parc, rude la masa de Paste... E drept ca nu e prea precoce fi-mea asta, dar nici ailalta nu a fost si eu si mai toanta. Abia pe la 14 ani am aflat eu ce fac barbatii si femeile de fac copii
, asa caaaa...
Daiopri, nu reusesc sa-mi amintesc dar nici nu am gasit nicaieri, de unde din Ca. esti tu. Daca esti pe aproape de Toronto ai toate sansele sa o vezi pe Parpalak cand ma cafteste, stai pe aproape poate ne intanim toate odata sa fie totul la vedere. Oricum eu nu ma supar, tin la tavaleala, doar sa nu raman cu urme...![]()
Macar sa ajung eu acolo ca apoi... ne vedem noi si ne cunoastem personal, pacat ca nu o sa fie si Ilinca cu mine. sa stiti ca chiar ma doare sufletul ca nu o iau sa o cunoasca si ea mai bine pe matusa Simona si sa o cunoasteti si voi pe zapacita asta.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
oLo spune:
Dana, mortala faza cu 'pe unde fac baietzii pipi'. Fetele mele stiu asta. Ca la ei la gradi, merg la toaleta in turma. Faza misto a fost acu cateva zile, cand eram cu niste amici care au un baietzel. Care baietzel trebuia schimbat. Emma vine si ea si se uita la putzulica si zice: ooo ce zizi mare are! (la care mama baietelului zice - 'asta e compliment nu?' ). La care Anaïs declara mandra: eu n-am zizi, eu am zezette. Numai baietzii au zizi! Beurk!
Daiopri spune:
Dragi copii,
Dat fiind faptul ca incep sarbatoririle uram de pe acum LA MULTI ANI! fericiti tuturor celor sarbatoriti.
Eu am o perioada mai aglomerata la servici, tocmai acum cand trebuie sa ma pregatesc si pentru petrecere. Nici nu stiu cum sa ma descurc.
Asa ca am vrut sa fiu sigura ca apuc sa urez toate cele bune.
Nu i-am gasit patine, mai nicaieri nu au :((( Probabil ca o sa tragem o fuga in State dupa ce trece aglomeratia.
Intai si intai LMA Ilinca, sa cresti mare si cuminte.
La fel si pt Mircea.
Va dorim numai bine.
Lumy spune:
LA MULTI ANI ILINCA!!! SA II BUCURI PE AI TAI!!! SA FII SANATOASA SI SA AI MULT NOROC!!!!