Copilasi de mai 2003 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
parpalak spune:
"Boat come on" are 3 cuvinte mai. Si "come on" tot maman se-aude si la noi :) Astea mai noi le zice mai bine - de ex. goose zice bine. Dar alea vechile au ramas la fel (giraffe tot big bus). Jaguar e pa-ua, si l-am facut sa-l zica pe silabe. Silabele separat le zice cum trebuie, dar cind sa le zica impreuna si mai si vede animalul, tot pa-ua iese.
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
DanaMario spune:
Mai am si eu o intrebare
Cind se impartasesc copii? In ce zi de obicei?
Vreau sa-l impartasesc si eu si am de gind sa-l iau si pe Josh la biserica la denie,prohod, la inviere
La catolici saptamana trecuta l-am lasat acasa cu tati dar acum vreau sa-l iau in fiecare seara.
Voi ii luati?
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Aalina spune:
Eu iar sunt in urma cu subiectele :) O sa incerc sa raspund si sper sa nu uit pe nimeni.
Am pus poze noi cu Dori pentru cele la care nu am reusit sa va trimit mail. DanaMario de la tine mi se tot intorc mesajele.
Sarbatori fericite la toata lumea!!!!!
Olo zi tu daca la fazele alea nu iti vine sa o mananci pe Anais. Pana la urma unde is pozele cu fetele tale?????Observati ca io am idei putine si fixe.
DanaMario noi sarbatorim Pastele romano-catolic. Anul asta nu l-am dus pe Dori la biserica dar sper ca de la anu' sa o facem. Din cate stiu eu copii se impartasesc sambata dimineata dar cel mai bine ai suna la biserica sau ai merge sa intrebi.
Cat despre plansul meu pai macar asa ma mai racoresc aici la voi. Sunt sigura ca multe aveti program la fel de incarcat da uneori imi face bine sa ma plang :)) Nu va spun ca dupa cateva zile de stat acasa cu piticul prima zi de lucru a fost ceva de "taiat venele"
DanaD banuiesc ca in primul moment cand vezi "minunea" iti sta inima si iti vine sa explodezi. Da io la faze de astea numar bine in gand pana ma mai calmez si incerc sa ma amuz. Nu zic ca imi iese mereu. Insa am avut cand era Dori mic incercari de dat cu palma pana am vazut ca incepe si el sa dea si m-am corectat urgent. Asa ca acum prefer sa explic pana ma doare gura. Cu sau fara efect....
Cat despre repetarea prostiei...Dori are aceeasi placa "NU A VRUT DODI" deci rabdare...Sanatate multa Alexei.
Salutari la adita. I-am vazut poza cu cei trei muschetari ai ei. Sunt deliciosi.
Ange bafta la spectacol. Spunei la Robi ca e mai faina felia cu gaura aia...e deosebita ...special pentru el facuta asa:)))La multi ani ...chiar daca cu intarziere.
Alycia tin pumnii sa treceti cu bine peste experienta asta. Banuiesc ca e tare greu in sufletul tau. Cere neaparat si o a doua opinie.
Andrei este un adevarat cavaler mai. Sa iti traiasca!
Parpalak eu am ajuns la concluzia ca e mai bine cu Dori acasa pentru ca macar uit de multe chestii mici si imbecile de care ma consum inutil. Imi zice Dori cate o replica de-a lui de ma binedispune pe toata ziua. Ca sa nu spun cat de bine imi face cand ma ia de gat si ma pupa si imi zice ca ma iubeste "pana la cer si inapoi". Iti repet: termina ma acel contract si stai cu copilul :)) Vezi ca eu m-am achitat de poze si filme asa ca e randul tau :))) Sper sa fac si sonorul cat de curand...da mai inventeaza tu o amenintare catre tati al nostru :))
Hai ca daca esti cuminte si dormi fac cumva sa fac filme si in parc pe distanta lunga sa iti exemplific folosirea bicicletei :) Da numa sa te rogi sa fie soare.
Plus ca eu in locul tau as sta numai cu aparatul in mana...sa pierzi tu bunatate de explicatie data lui Paul. Daca te intreaba si maine chestia cu pasarile?
Cat despre curatenie...iti vand un pont: spune-i sa stearga praful...ala e din belsug in general si scapi de lichide :))
Daiopri sanatate multa. Mammma cum se uita fetita la Cristi :))Bafta la gradi.
Korinna cum stati cu inundatiile. Am inteles ca e prapad pe faleza...
Criss felicitari de cumintenie. Stai linistita ...trece :)) Noi am avut o perioada pe aici cand ori nu ne laudam (ca sa nu le treaca) ori veneam sa ne plangem repede repede (in speranta ca le trece) :))
Sa imi ziceti si mie cum e la Zoo ca poate cand ajungem prin Mures mergem daca is pititicii incantati.
Eu abia astept ca am doua wk lungi si vreau sa petrec cat mai mult timp cu Dori. E super incantat de bicicleta. Inca nu i-am dat creioane colorate decat la tara :) Ca is peretii bunicilor. Insa am inceput sa ne jucam cu plastelina si pana acum nu a manjit nimic spre uimirea mea. Insa la grea incercare imi pune calitatile de modelare total lipsa in cazul meu. Si e foarte incantat de o orga pe care a primit-o cu care imi "incanta" urechile mai ales cand sunt foarte obosita. Da se vede pe fata lui ca o face cu sadism...asa ca imi vine sa il mananc. Ca si atunci cand intreaba de jde mii de ori pe minut "Ce faci mami? Da de tze? " Insa zambetul lui sadic :)) ma calmeaza.
Va pup
Aalina spune:
Revin cu doua observatii:
M-am topit dupa Josh la piscina.
Si da Doina...ai facut treaba buna cu pozele alea. M-ai nenorocit total cu pozele alese ale lui Paul..pana acum erau mai mici...Acum nu ma pot hotara in care i-as musca obrajorii :))
oLo spune:
Aalina: poze avem la anais.staicu.free.fr si emma staicu.free.fr
Parpalak: la noi Dora vorbeste franceza si invatza copii engleza ;) Emma se propteste in capul scarilor intinde mainile si zice; ca sa treci trebuie sa zici 'OPEN' ;) Cred ca spaniola americaneasca suna mai bine decat engleza frantzuzeasca!
De fiecare data cand plecam undeva incepem sa cantam: "C'est parti les amis...Où allons-nous? A l'école" (de exemplu) De stie toata strada ca fetele mele au iesit afara si ca merg la scoala!
Anaïs are un al 6-lea simtz in a gasi suzete. Stie ca n-are voie, ca ea e mare, dar la gradi, cum plec, cum gaseste cate una. Educatoarele credeau ca e suzeta ei, pana le-am spus ca Anaïs n-are suzeta. Ieri a fost impreuna cu animatoarea preferata si au aruncat impreuna suzeta la gunoi. Sper sa nu-i fi trecut azi prin cap sa caute suzeta in cosul de gunoi. Zilele trecute, exasperata ca sta cu degetul in gura, am dat-o cu oja amara pe unghie. A bagat degetu in gura, a scuipat de vreo 2 ori si a continuar sa-l suga linistita. Ma EXASPEREAZA!
Aalina spune:
Sar'mama Olo multam din suflet de poze. Uitasem ca si pozele printeselor tale se incadreaza pentru mine la categoria:"iar vreau musai fata" :))
Fug cat mai am timp la job :)) sa ma mai incant:)
Daiopri spune:
Dana_Mario atunci tati are o problema:)
Si al meu cam tot cu 2 cuvinte, max 3 face propozitiile. Cea mai lunga exprimare a lui e cand intreaba ceva si raspunde tot el, adica: "unde-I bumbuma (masina)? Nu stiu."
Parpa si Dana thxs de informatii. Acuma eu ieri am fost la Wallmart (si nu, nu cred ca-s asezate la fel:) sau oricum depinde pe unde intri -sac, sac!)
da is cam chioara, ca n-am gasit. Acuma eu sunt mindra posesoare de ochelari, da chiar asa... cand sa iesim am intrebat pe careva, ca n-am gasit mai repede si au zis ca aveau. Unde habar n-am. Mai incerc o data. Azi ma duc si la toyr'us, ca ma uitasem doar pe site si nu erau.
Parpalak, da nu te laudasi ca vorbeste Paul in engleza. Bravos! Adevarate discutii:)
A venit si al meu acasa de la gradi si zice uite cow, dar eu ma uit si zic vaca, apoi imi pica fisa ca derutez copilul. Eu tot setata pe romana.
Apoi zice si el uite book, ca apoi sa zica book a mea, care pana la urma e strigata booka acum. Cam asta e engleza noastra.
Aalina, dasa vezi si el cum se uita la fetita:) tare se mai bucura cand se intalnesc numai ca al meu se da si mai tare in spectacol cand e cu ea, ca deh ara cine sa-l admire sis a faca prostii dupa el.
Acuma dupa ce am mai vorbit cu Doina, mi-am dat seama ca de fapt eu am multe pasarele, asa ca lucrez la imagine.
Avem noi putine fetite in grup, dar sunt una si una.
Eu sunt in cautare de cadou pt ziua lui, si tare as vrea o masina teleghidata, sper ca iar placea.
Nu pot sa imi dau seama ce ii place, asa ca inca e la latitudinea noastra:)
Numai bine tuturor.
Aalina spune:
Daiopri eu nu stiu la ce pasarele te referi tu da oricum eu una sunt mandra posesoare a unui intreg stol :)
Acum sunt in cautare de motivatii de convins tati pentru bb2 :) Astept idei :) Pana la urma cred ca tot "intamplarea" va fi cea care va rezolva problema in locul nostru.
Eu inca nu o pot uita pe fetita pe care a pupat-o fi-miu prima data:))
Asta dupa ce eu pupasem 3 saptamani un catel de plus ca sa exemplificam fapta. Si apare domnisorica in vizita cu mama din dotare, mama care spune "Dori pupa fata"...si el "toc". Acum am noroc ca nu s-au mai vazut demult.
Sunt tare fericita ca am copilul de astazi acasa si pana luni tot intr-o veselie o sa o ducem. Mare pacat ca tre sa ma duc si la job :)) inca 2 zile.
Mai si ai vostri au o memorie de elefant? Asta nu uita nimic...mai ales daca ii promit ceva ...are grija sa imi aminteasca. Caci explicatiile cu "nu are voie aia si ailalta" le uita instant.
La noi cadourile in ordinea importantei sunt: masini (oricum-oricate da cat mai multe), trenulete, diverse jocuri care sa scoata sunete (acum o orga imi macina timpanele), si pe ultimul loc raman cartile sau revistele de benzi desenate. Si pentru afara e bicicleta de care e tare incantat si vesnicele lopatele pentru nisip sau zapada in functie de anotimp.
Va pup.
parpalak spune:
oLo - delectat cu poze - mai pune! :) Urari de bine vecinilor informati - asa si tre sa fie niste vecini adevarati. Spaniola americaneasca nu-i rea, in schimb americaneasca pura e cam infioratoare.. se-aude "Dora - the Explorah".. ca sa rimeze, deh.. Tot n-ai zis daca i-ai dat creioanele sau nu :) La viitoarea suzeta gasita sa ne povestesti cum intra-n dezbateri cu educatoarele despre cum e suzeta mai buna decit degetul.. :)
DanaMario, ma gindeam sa mergem si noi la Sfintul Gheorghe, dar ma gindesc la ce cozi or sa fie. Ar trebui sa ma interesez daca nu intra copiii mai intii si, cel mai important, cite iesiri are biserica. Ca daca-i imbulzeala din anii trecuti, doar sa-l leg de mine nu-l pierd p-acolo..
Daiopri, da nu mai bine mergi cu Cristian la Walmart si ti le gaseste el? :)) Si observi si daca-l intereseaza sau nu.. Acuma nu stiu despre care conversatii zici tu.. Conversatia cu C mare am si scris-o aici, fiind cel mai indelungat schimb de replici dintre noi. Ca de obicei vorbim ca televizorul, fiecare in legea lui, da' pe rind. El cred ca pricepe mai multe din ce spun eu decit eu din ce spune el.. Sa stii ca noi avem 5 (cinci) masini teleghidate (tati n-a putut fi oprit), din care i-am confiscat 4, ca si-asa le prefera manuale. Si-s riscuri mai mici de stricat. In sensul ca ma-mpiedic eu de ele prin sufragerie.. Pentru ziua lui, tati a facut stoc de animale de jucarie, ca mai nou am dat-o pe dinozauri. Sa vedem daca rezista sa nu i le dea pina atunci.
Aalina, modeleaza placinte, mai. Vezi sa nu le manince.. :) flori.. serpi.. farfurii.. (?).. litere, cifre.. personaje din desene mai tirziu.. :) Copilul iti cultiva urechea muzicala si tu nu apreciezi deloc mai.. :) Auzi, poate gasesti butonul de volum si reusesti macar sa dai orga mai incet?
Da' de ce sa inventez o amenintare noua, aia veche ce-are? :) Si eu cred ca ti-am mai explicat cum e cu contractul meu.. Care contract? :) Azi a fost chiar zona crepusculara... Mi-am ascultat mesajele, le-am raspuns lasind tot mesaje, bineinteles, nici macar agenta nu m-a mai cautat sa-mi aduca aminte ca nu i-am trimis factura. Nu-mi imaginez de ce-si imagineaza ea ca as putea sa uit asa ceva.. In sfirsit.. Iar am terminat ultimele cerinte... Mai ramine sa-l dau in primire. Tot ce trebuie e sa tin minte sa refuz categoric orice cerinte noi le-ar mai putea trece prin cap.
Paul sta perfect cu memoria si e si foc de ascultator. Ieri n-a varsat lapte nici unde. Azi si l-a varsat in farfurie, dupa care a dus farfuria la chiuveta fara sa dea nici o picatura pe podea. Care chiuveta e inca inalta pentru el. Asa ca laptele a ajuns - din greseala - pe el. ("n-a vrut Paul.." :) ) Asta e numai unul din motivele pentru care micul dejun il luam in pijama.. :)
Da' cu mama din dotarea fetitei pupate nu te-ai rafuit? Uite la ce-o invata.. de mica.. :) Asa ca ziceti voi de pasarele si stoluri, da' de gradina mea zoologica ce ziceti? :)))
alycia, scumpa, sa stii ca ne ingrijoram si noi cu voi, mai zi cite-un cuvintel p-aicea..
Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com
oLo spune:
Parpa: eu am auzit pe una, ca la pranz vin copii acasa de la scoala, ii dezbraca la chilotzi, ii pune la masa. Dupa masa in baie si p'orma iar la scoala (aici e program de scoala si dimineatza si dupa amiaza, sa pregatzasca copilu de mic pt prg de job). E mai simplu: nu se mai murdaresc atatea haine.
Anaïs e indragostita de bicictela. De fiecare data cand o vede ii da pupici (beurk!) Si merge pe ea ca o amazoana!
Eu ma laud cu puustoaica mea: vorbeste ca un om mare, spune pozeii, canta, stie perfect sa maniputeze oamenii ca sa obtzina ce vrea, nu mai are scutec din septembrie, e descurcareatza. Problema e ca n-o intereseaza absolut de loc jocurile pe computer (se uita uneori la Emma cum se joaca), numara din 2 in 14, coloreaza mereu pe langa, etc...