Super poznasi de iulie-august 2004 (168)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana, uneori cind platesti cu cardul este cu 50$ mai scump (fee). Adeluta este super iubita...si asta te face sa te simti tu mult mai bine...te inteleg...Luca fara scaun de masa? He,he,he....
Simo ti-am scris email...ne vedem !!!
Marcela imi pare tare rau....nu stiu daca este chestie care tine neaparat de gradi...Si totusi educatoarele ce spun?
Carmen....eu nu cred ca a revenit rujeola....Cred ca-i altceva..dar nu am experienta pediatrica...Tine-ne la curent...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Carmen , multa sanatate la papusica ta !!!

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

simonici, bine ca mai treci si pe la noi. chiar ieri ma gandeam la tine si mai ales la pufu, ma intrebam daca tot asa mult doarme...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Simona, noi venim pe 12 mai acasa.Ar fi trebuit sa plec pe 12 mai de aici, dar de la mine putere plec pe 11 dupa amiaza(desi mai am ore seara de la 7 la 9, dar cine mai vine atunci, cand rezultatele sunt deja finale).Asa ca -mi asum riscul unei morale de la sefa...desi nu-i spun si copiii mei nu se plang.
Apropo tu de ce nu dormi la ora asta,Simona?I-auzi la ea program de gravida...mai mai, oi avea in plan vreun bb2?
Olivia, da e super iubita maimuta mea, si in consecinta foarteeee rasfatata.Dar un pui are mama, asa ca...abia astept sa o vad.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana ..cit stati?
Anca azi nu ai semnat condicuta!
Dana (amindoua ) si Carolina..unde sinteti?
Felicia sinteti deja in Ro?

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata gagici!
simona,
ilinca facu 39 febra azi noapte si-a scazut foarte greu. dimineata a facut din nou 38. tuseste mai urit... revin dupa ce sun pediatra

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Eu ma laud cu un copil din ce in ce mai "cuminte"- sare, se izbeste, se catara, se taraste, se da cu capul ...si asta non-stop. Nici prin somn nu-i cuminte, vorbeste, se cearta, ne spune "Nu, nu" si tot asa.
LILIANA, cred ca e aceeasi cauza a ametelilor, am aceleasi simptome si vad ca dupa doua pastilute mi-am revenit. Plus o noapte in care am fost ca drogata si am dormit, in sfarsit, asa ca si un pic de odihna si-a spus cuvantul
CARMEN, sa ne spui ce-ti zice pediatra, mie mi se pare ingrijoratoare febra asta! Parerea mea este ca ar trebui sa chemi un medic acasa, sa o vada! si sanatate multa!
MARCELA, urata treaba cu schimbarea de comportament. Dar poate este vreun copil la gradi pe care il imita?!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Vrabiuta - am ramas masca ... sa ne spui ce vei face, mergi la educatoare ???
Mitzura - asteptam vesti de la doc.
Polux - ahaaa, animalutele sunt pasiunea mea si chiar nu o intereseaza pe Giulia, le lasa acolo frumos Vacanta faina sa aveti !
PhilipAndrea - tre`sa faceti si o fetita
Carmenp - offf, febra ? Cum sunteti azi ? Ce face Ilinca, cum este ?
Roberta - sanatate si tie !
Roxanaz - pi unde umbli ?
Kim - 60 de zile ... cred ca astea sunt momentele in care iti doresti foarte mult sa va intoarceti acasa.
BlueAngel - pupici la voi si spor la treburi !
Lia - welcome back si succes cu afacerea !

Merg la munca, cica a ajuns in birou !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si am uitat, facem totusi si progrese Putine, incet, dar facem: oilitaaa, ei bine, aseara Giulia a facut la olita la cerere. Dupa ce bagase paste cu sos de rosii, s-a indreptat vertiginos spre olita si m-a strigat "mamiii", am dezechipat-o si a facut kk, apoi a spus "sus-sus". Pentru mine este mare lucru, probabil este caz izolat, dar e semn ca creierul d-soarei asociaza treburile Nu prea am insistat io la acest capitol si am rugat-o si pe Cati sa n-o straseze ca vedem la vara. Dar sunt foarte incantata !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi,
La noi plouaaaaa si sunt 3-4 grade (info pt Roxana, sa stie cum sta treaba p-aci).
Ieri copilu Radu a batut toate recordurile de caposenie si obraznicie. Am fost cu el in oras sa ne uitam la niste mobila si s-a bagat pe sub birouri, canapele si toate locurile greu accesibile pentru ma-sa care trebuia sa execute mers pe burta sa-l scoata la lumina. Evident ca operatiunea era insotita de urlete si miscari energice ale picioarelor. L-am scos afara, sperand sa se mai calmeze si a luat la rand toate baltile din zona. L-am bagat in masina, iar urlete. Evident ca se uita toata lumea la noi. Acasa a luat-o de la capat, cu toate ca l-am bagat la el in camera doo minute sa mediteze si sa-si schimbe atitudinea
Pana la urma ne-am impacat, pupat si suntem gata s-o luam de la capat... si io si el

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput