Nu il(o) prea interesezi !!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

"nu pot fara tine, dar nici cu tine nu pot" si alte variatiuni pe aceeasi tema, autor = iubirea vietii mele de la 17 ani, si io mica si prostutza ca io-l astept cat ii trebuie lui sa-si limpezeasca simtamintele ei dar daca n-ar fi de-astea de ce mi-as mai aduce eu aminte acum

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Eu nu-l iubeam, Elise...si am fost sincera.
Tocmai asta era atunci problema mea...el ma iubea la nebunie iar eu nu.

Rallu, pai cu alte cuvinte.. you just weren't that into him la momentul respectiv. Dar oricum voi ati fost exceptia care intareste regula, ca pana la urma te-ai indragostit si tu - felicitari si tie si viitorului sot pentru o relatie reusita!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Rallu, pai cu alte cuvinte.. you just weren't that into him la momentul respectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

''Eu imi iubesc parintii foarte mult, ii divinizez si tu nu ii divinizezi pe ai tai!!! ''....replica servita mie.

mi-a placut datu papucilor asta ca nu era sablon...am ramas cu gura cascata, apoi m-a busit risu:))

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Am citit cartea.
Ba chiar mi-am si cumparat-o si dorm cu ea la cap. O folosesc pe post de dictionar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Am citit cartea.
Ba chiar mi-am si cumparat-o si dorm cu ea la cap. O folosesc pe post de dictionar.

Iulia

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

"Eu nu am o viata, sunt tot timpul pe drumuri, nici macar sa dorm suficient nu apuc"

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

"Esti o persoana serioasa, iar eu nu ma pot implica acum intr-o relatie"

Ei, vreti sa stiti urmarea? La un moment dat a vrut o relatie, dupa vreo cateva luni. N-am mai vrut eu... hihihi Oricum, a fost singurul caz in care mi s-au dat papucii Mi-am luat repede gandul de la el: nu merita

Lacri

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

la 16 ani, tradus din germana: "orice foc se stinge candva"
dupa cum s-a vazut, era indragostit de alta. pe mine m-a apucat ambitia, dupa 4 saptamani am fost din nou impreuna. in total 8,5 ani. dupa care l-am parasit eu.
dar eu am inteles ca de fapt e vorba de semnale in timpul relatiei, care ar arata ca n-are sens si nu vrem sa le vedem?
sau am inteles eu gresit?

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by adinag

la 16 ani, tradus din germana: "orice foc se stinge candva"
dupa cum s-a vazut, era indragostit de alta. pe mine m-a apucat ambitia, dupa 4 saptamani am fost din nou impreuna. in total 8,5 ani. dupa care l-am parasit eu.
dar eu am inteles ca de fapt e vorba de semnale in timpul relatiei, care ar arata ca n-are sens si nu vrem sa le vedem?
sau am inteles eu gresit?

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

orice sfat e binevenit

Michelle

Mergi la inceput