am nevoie de prietene mamici

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

quote:
Originally posted by diplodocus

Va multumesc mamici pentru incurajari!
Dar oare POT SA FAC CEVA ca sa imi gasesc prietene si in cartier?(in curind vine timpul frumos si o sa stau mai mult afara)
Voi cum va explicati aceasta situatie-problema?
Sa fie din vina mea?(totusi am terminat o facultate si nu am nici pureci)
Sa nu aiba celelalte mamici nevoie de prietene?
Sau e o faza prin care "trebuie" sa treci si nu prea am ce face?
Este cineva care a reusit sa depaseasca un astfel de moment?

E din ce in ce mai bine!

Draguta sa-ti iei gandul de la mamicile din parc...
ai sa intalnesti nenumarate bunici doldora de sfaturi intelepte si mamici cu basbuzuci perfecti care la 6 luni mananca singuri, fac kk la olita si spun si poezii daca-i rogi frumos asa ca... mai bine uita.
Am fost putin rautacioasa si sper sa nu supar pe nimeni dar senzatia mea de anul trecut a fost exact aceasta(mica mea este nascuta in dec 2004); in timp ce anul acesta nu mai am timp de discutii pentru ca trebuie sa urmaresc traiectoria mercuriana a viezuricii mici si sa o feresc de copiii ce alerga in parc sau de leaganele vesnic ocupate catre care se indreapta precum un magnet.
Rabdare si tutun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salut CRISTINA!
Ai si tu dreptatea ta...Chiar copilul vecinei mele, cind a fost bebe, nu a avut colici niciodata si dormea toata noaptea dintotdeauna, zimbea mereu, etc...
In acelasi timp am intilnit si mamici care erau gata sa-si arunce copilul pe geam(la figurat ) de nervi ca nu mai inceteaza cu plinsul.
Ei...trece timpul si in curind daca incepe sa mearga in picioruse, cred ca n-o sa mai am timp sa ma intreb daca am sau nu nevoie de prietene mamici ci o sa vreau 10 miini si macar 5 picioare

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput