am nevoie de prietene mamici
Raspunsuri - Pagina 3
Cristina A spune:
quote:
Originally posted by diplodocus
Va multumesc mamici pentru incurajari!
Dar oare POT SA FAC CEVA ca sa imi gasesc prietene si in cartier?(in curind vine timpul frumos si o sa stau mai mult afara)
Voi cum va explicati aceasta situatie-problema?
Sa fie din vina mea?(totusi am terminat o facultate si nu am nici pureci)
Sa nu aiba celelalte mamici nevoie de prietene?
Sau e o faza prin care "trebuie" sa treci si nu prea am ce face?
Este cineva care a reusit sa depaseasca un astfel de moment?
E din ce in ce mai bine!
Draguta sa-ti iei gandul de la mamicile din parc...
ai sa intalnesti nenumarate bunici doldora de sfaturi intelepte si mamici cu basbuzuci perfecti care la 6 luni mananca singuri, fac kk la olita si spun si poezii daca-i rogi frumos asa ca... mai bine uita.
Am fost putin rautacioasa si sper sa nu supar pe nimeni dar senzatia mea de anul trecut a fost exact aceasta(mica mea este nascuta in dec 2004); in timp ce anul acesta nu mai am timp de discutii pentru ca trebuie sa urmaresc traiectoria mercuriana a viezuricii mici si sa o feresc de copiii ce alerga in parc sau de leaganele vesnic ocupate catre care se indreapta precum un magnet.
Rabdare si tutun!
diplodocus spune:
Salut CRISTINA!
Ai si tu dreptatea ta...Chiar copilul vecinei mele, cind a fost bebe, nu a avut colici niciodata si dormea toata noaptea dintotdeauna, zimbea mereu, etc...
In acelasi timp am intilnit si mamici care erau gata sa-si arunce copilul pe geam(la figurat ) de nervi ca nu mai inceteaza cu plinsul.
Ei...trece timpul si in curind daca incepe sa mearga in picioruse, cred ca n-o sa mai am timp sa ma intreb daca am sau nu nevoie de prietene mamici ci o sa vreau 10 miini si macar 5 picioare
IOANA si Luca-Mihnea