Aspirante optimiste-192
Raspunsuri - Pagina 8

carmencyta spune:
LA MULTI ANI,MCRISSA!MULTA SANATATE ,FERICIRE SI BEBE CAT MAI REPEDE.
ASI SA-TI REVII CAT MAI REPEDE SI MA BUCUR CA NU AU GASIT NIMIC IN NEREGULA CU TINE.MULTI!PT TOATE FETELE

bubuleana spune:
mcrissa:
LA MULTI ANI, BERBECUTZOOOO!!!!
iti doresc multa sanatatae, sa fii iubita, fericita si cat mai curand mamica!
Pami: spor la de data asta sunt sigura ca se lasa cu
la tine!
Asi: poate natura iti va face o surpriza in primavara asta! tinem pumnii sa te recuperezi foarte bine!!!
bubuleana

marinar spune:
fetelor eu sunt de vina ca s-a facut pagina XXXXXXXXL dar am remediat problema. ma iertati, da???
asi pup fata
megbeng mi-am dat eu seama ca asta vrei sa spui dar am zis ca mai bine sa intreb.
CRISSA La multi ani!!!! sa-ti dea DD tot ce-ti doresti.
si eu tot berbecutz, mai am putin
marina
pozici

felicia_ spune:
Mcrissa, ma alatur si eu corului:
Asi, ma bucur ca ai scapat si de laparo... refacere usoara si ... poate-poate...
Tumpi, , imi era dor de tine!
Marinar, tu nu te stresezi prea mult cu analizele, etc,...? Acum am vazut pozele! Ai o nepotica tare draguta!
Poze1Poze2

mary14 spune:
Mcrissa ,La multi ani!si la anu' sa ai un bebe mic!si te astept la Valcea
Asi , ma bucur ca e totul inregula
La mine azi z14 , am prestat inca de aseara.Ieri nu stiu ce mi-a venit , mai aveam un test Barza la care ma uitam in fiecare zi cam de 4-5 luni si ma mandream ca nu mai eram asa tentata ca alta data sa-l folosesc,dar ieri l-am desfacut (complet ilogic ,am avut CM e adevarat la 24zile si redus cantitativ) si initial nu s-a vazut decat I , dar dupa vre-o jumatate de ora cand m-am uitatla el mai aparuse una fff pala , dar e acolo, ma tot uit la el si nu-mi vine sa cred , nu vreau sa visez pentru ca repet e total ilogic...,dar totusi a mai patit cineva ceva asemanator?
Va
Mary

felicia_ spune:
Mary, din cate am auzit pe aici, testele barza pot da gres... Teoreti, e posibil sa ai sangerere si sa fii totusi insarcinata! Eu zic sa mai "strici" un test, sa fii sigura! Asteptam vesti bune!
Poze1Poze2

marinar spune:
[quote Marinar, tu nu te stresezi prea mult cu analizele, etc,...? Acum am vazut pozele! Ai o nepotica tare draguta!
[/quote]
Felicia te pup.
Pai nu ma mai stresez, le-am facut pe alea de la inceput, au iesit ok si acum astept. Am hot sa nu merg nici la monitorizare pt inceput. Sa vedem ........
Buculina mica e o scumpete. si piticile tale sunt adorabile.
marina
pozici

mary14 spune:
Felicia ai dreptate ,dar mi-e teama ,daca mi-as mai lua un test m-as atasa prea tare de idee ,si apoi ar iesi negativ si as fi dezamagita... oricum o sa fiu un pic dezamagita,dar o sa ma imbarbatez spunandu-mi ca stiam ca asa va fi.Vroiam sa aud ca ..., de fapt nu stiu ce vroiam sa aud , e o varza in capul meu.Probabil ca este din cauza ca ,din zecile de teste pe care le-am facut, toate aveau o singura liniuta si acum cand se ghiceste si a doua m-a luat valul, dar e clar mai dau gres si testele astea
Mary

megbeng spune:
mary, eu am facut zeci de teste de sarcina, asa ca am reusit sa trag o concluzie...aproape la TOATE, daca le lasi vreo juma de ora-o ora si te uiti iar, mai apare oumbra de a doua liniutza..ba chiar testele FEMINA pot da rezultate fals pozitive si in timpul regulamentar (din nou, sunt patita)..nu lasa teste astea sa se joace cu sentimentele tale!! e bine sa fie facute totusi la macar 10 zile DPO, cel mai bine cu axim 1-2 zile inainte de data la care ar trebui sa apara CM urmator
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)