Aspirante optimiste-192

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oau megy: ce informata esti!! eu am avut rabdare sa citesc tot ce ai scris si as mai fi citit inca 10 pagini!! multumesc mult! din toata inimioara mea!!!
eu am facut deja HIV si VDRL: ambele negative (ce este VDRL????)

deci tu zici sa fac numai rubella si secretia vaginala? fara restul??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

VDRL-ul e pt sifilis
eu as zice, DA..daca chiar vrei sa faci analize, fa-le pe astea de care ziceam...
mai vb!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

megy: mersi mult!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Fetelor luni am primit 2 vesti: 1) in loc de ovulatie am capatat un chist si 2) o colega, prietena, a nascut o fetita. Cum am locul de munca se afla chiar in spatele maternitatii am tras o fuga sa o vizitez.
Dumnezeule ... tare a fost greu... dar si frumos ... Nimic nu e mai incantator decat acea minune mica, decat privirea plina de o infinita dragoste aplecata de mama spre puiutul abia nascut........
Trebuie sa nu luptam....caci... chiar merita...........

Pe locul unde s-a prabusit o speranta, tasneste un nou izvor al sufletului.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

fetelor sunteti bravo

Megbeng chiar te rog sa mai scrii, si sa stii ca mai linistit cu analizelele astea, mnu sunt asa de panicata, si cum scrie Bubuleanaas mai citi si 10 pagini

Azi m-am intilnit cu prietena mea draga, proaspat absolvent a universitatii de medicina, ea se intreab unde mergem oare - inainte se nasteau copii nu faceau analize decit la singe si urina si erau sanatosi, noi atit de mult ne-am dezvoltat ca cautam analize ziua cu luminarea. Desi tot ea a recunoscut ca are CMV si herpes si atunci cind va fi insarcinata tot va face tratament pentru ca oricum macar putin dar tot ii este frica.

Un vestit ginecolog de la noi, un mosnegel batrin spune asa ,, o femeie are dreptul sa aiba ce vrea in vagin, orice - numai sa nu o deranjeze, daca si daca o deranjeaza atunci trateaza, daca nu - sa fii sanatoasa draga mea,,

Fetelor

Aliona

Mergi la inceput

Rectific Trebuie sa ne luptam....caci... chiar merita...........

katthy

Mergi la inceput

Aliona: asa e! si mie cand mi-au descoperit kestia aia cu flora microbiana nu am vrut sa fac nici un fel de tratament pt ca nu ma deranjeaza DELOC: eu ma simt foarte bine!

bubuleana

Mergi la inceput

Aspirantele sunt rapidiste????

F. Bine. Maine sa strigam impreuna

FORTZA RAPID

katthy

Mergi la inceput

mcrissa: draguta, uite un link care s-ar putea sa-ti foloseasca: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66917&whichpage=1
se pare ca sunt multe gravidutze si mamici cu hepatita B si pana la urma totul este OK, nasc copii sanatosi si frumosi!!! ia vezi tu! poate nu mai faci injectii! si nu mai astepti 6 luni!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:

merita sa iti faci analizele de secretie vaginala, desi daca nu ramai luna asta, "expira"..

meg nu prea am inteles faza cu "expira". ad trebuie facute in fiecare luna??? teoretic mi se pare normal, dar cred ca genereaza un stresssss.

ce intelegi prin analize de secretie???

marinar
http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/album?.dir=a71d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput