Aspirante optimiste-192

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

lachione,mi-am luat si eu luna asta dr.sigur.daca apare a doua liniuta mai pala decat cea de control inseamna ca testul e negativ ,nu?cel putin asa scrie pe prospect(ma refer la testele de ovulatie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

carmencyta daca apare asa atunci e negativ..numai daca e clara. asa II E POZITIV.

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

multam liana30.asa stiam si eu ,dar vroiam sa fiu sigura.

oricum eu treb sa fac o gasca de teste pt ca am ciclu neregulat si peste 30 de zile,asa ca treb.sa le fac mai multe zile.ata ete.

Mergi la inceput

ata ete..
ata ete..carmencyto bafta multa!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

week-end placut,fetele!
distrati-va si relaxati-va!
va pupic dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LIANO,PLECASI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

salutare sunt ptr. prima oara aici si sunt o aspiranta fff optimista, avand in vedere cai in 5 ani am ramas gravida de 3ori si de tot atatea am avut avort spontan!
am facut fel de fel de tratamente ( inclusiv cu puregon - 3 fiole intr-o luna - nu va spun caty costa....... ) si nimic. Acum 2 ani am fost la Sovata- am ramas gravida dar din nou am pierdut ... si de atunci nimic... toate sunt in regula spermograma sotului Super.... si nimic...
Dar cred ca anul asta se va intampla minunea ... daca am ramas luna asta mai am timp sa nasc in dec....
sper sa fim toate asa va pup...
a am 28 de ani si cel mi bun ginecolog din timisoara.....

Mergi la inceput

cu riscul ca mi'o fur de la grasu..ete ca nu plecai..te asteptai pe tine sa ma prinzi odata ca de juma de ora ma alergi prin coceni...
ete ca ma oprii acii..ma vezii????
ma prinzi????
hai repede ca ma fura grasu

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by asi

quote:
Originally posted by dana n.

Salutare fetelor!
Sunt putin confuza:Luna trecuta de pe 28 vreo trei zile mi-a curs doar cate putin maro si dupa mi-a curs normal.Cand pot spune ca a fost prima zi a ciclului?28 martie sau trei zile mai tarziu....Ca daca este 28 prima zi ,as fi acum in ziua 31 a CM si NIMIC...de astazi dimineata parca am si o usoara stare de voma ,sanii nu ma dor.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Cred ca te referi la 28 februarie.
Ar fi bine sa incerci un test de sarcina.Eu consider prima zi ziua in care vin petele maronii care la mine tin cam o zi.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Da, ma refeream la 28 februarie!Scuze!
Cu testul vreau sa mai astept putin...sa fiu mai sigura.

Liana,mersi!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

a si sun as. med. pediatru asa ca daca va pot ajuta cu cate ceva o fac cu placere..

Mergi la inceput