Bebelusi de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 3
elisor spune:
OlgaM rotobile ieftine gasesti slava domnului, dar decat de-alea mai bine lipsa, sunt no name sau babycare pe la 50 ron. Eu ti l-as imprumuta cu placere pe al meu ca mai mult shomeaza, dar nu vii la BV ci la capitala.
Nu te mai amari cu nimic din ce nu face Maya, e adevarat ca eu recunosc deschis ca mi-e ciuda ca nu face si ea ce ar trebui sa faca un bb la varsta ei, dar daca nu are o problema majora de sanatate de ce naiba sa mai imi fac griji, griji mai mari sau mai mici exista in permanenta, eu din pacate, vad viata in alb sau negru, nu am optiunea setata pentru gri si din pricina asta imi fac multe probleme pentru ca nu e totul perfect si zau ca ma simt obosita sa tot lupt pentru perfectiunea asta care e o himera cand zic ca totul e perfect in secunda urmatoare apare altceva si mereu aceeasi lupta incat am obosit. Maya ca si Bianca sunt mai in urma e drept, dar asta nu inseamna ca nu putem fi mandre de ele, de micile realizari pe care le fac, de invizibilele progrese sau banale pentru altii, pentru noi sunt tonifiante. Pana la 2 ani ii ajungem pe toti.
Stiu ca esti mandra de puiuta ta, n-am vrut sa sune aiurea ce-am spus.
Cred ca ar fi cazul sa ma retrag, daca e de acord si Bianca.
Mi-a placut punctul tau de vedere www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71487&whichpage=7" target="_blank"> de aici 
Am trecut de la calgel la dentinox, sper sa aiba un efect mai bun decat pishvaserul ala, inca nu l-am folosit dar presimt ca ne paste si pe noi o noua eruptie, ar fi timpul, ce mai.
Beatrice nu mai stiu daca am citit Alexutu' are vreun dintisor?
POZE 8-9 LUNI si Bebei de 13 la Brasov
Eli + Bianca si Andreas
elisor spune:
Ioana se pare ca am prestat pentru prospaturile de dimineata de la cafea! Ce zici, multumita?

POZE 8-9 LUNI si Bebei de 13 la Brasov
Eli + Bianca si Andreas
tamar spune:
Salutare si de la noi!
Pisik, welcome to America
. Asteptam impresii si povesti cu bursuci!![]()
Ruxel, felicitari umblaretei mici! v-am vazut pozele, ce familie frumoasa!
OlgaM, ce fetita intelectuala ai
. Si eu ma gindeam la premergator pt in Ro, dar nu ca s-o invete sa mearga si ca s-o tina intr-un loc. Dar nu cred ca ar sta in el. Mai bun ar fi un exersaucer, dar inteleg ca nu prea sint. Si pt 2 saptamini...Ce-ai hotarit pina la urma cu carutul?
Margott am vazut pozele cu David, e tare scump
Nelia ce dulce trebuie sa fie Tudora, sper ca Agata a fost bine si ca ati luat ghetute frumoase ![]()
Elisor, ce surpriza frumoasa ti-a facut mami al tau! vreai si eu
, si felicitari Biancai pt progrese. Ah apropo de Bianca (nume) tipa cu care am stat in camera la spital dupa ce am nascut si-a numit bebelina Bianca. e un nume f frumos, dar ce m-a amuzat pe mine a fost ca ei erau hispanici si destul de inchisi la piele ![]()
Cloreta, felicatari si Teodorei pt ridicat. De acum sa te tii ![]()
La noi totul ok, nimic nou, doar ca plecam in Ro peste mai putin de 2 saptamini! foarte exciting dar am emotii mari cu drumul...dar cum din pacate inca nu am invatat sa apparate ca in Harry Potter...
Sanatate multa bebeilor bolnavi!
pisik 4ever spune:
bursuca a ajuns la rang de matza acum. merge in 4 labe ca o sageata, in patut se ridica singura in piciorutze, e o mofturoasa la lapte ceva de groaza, cred ca e bebele care maninca cel mai putin lapte de pe aici dar asta e, se face mare cu aer american ![]()
noi am gasit o casa cu chirie, platim 1400 S lunar. mancarea de bebei aici e mult mai nasoala decat in fr si ca gust, si ca varietate. mami e puturoasa si da numai borcanele la puiutza.
clima aici e f ciudata, ba e cald ba e rece, de nu stii daca sa iesi in tricou sau sa tragi o vesta groasa pe deasupra. primul wend , la sf lui ianuarie am iesit in tricou, 2 sapt dupa aia tragea o ninsoare. vanzatorii mi se par mai putin amabili decat in fr, iar sotului mai mult. accentul este ingrozitor, mai ales negrii o lalaie de parca ar canta.
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
omustata spune:
Elisor-stai linistita ca nu a sunat aiurea ce ai scris. Si du-te mai odata la culcare!
Tamar-pana la urma am luat Triumph de la Maclaren. Nici nu m-am invrednicit sa-l desfac inca pentru ca niic nu stiu ce sa fac mai intai. Adica stiu, bantui pe Internet. Asta este primul lucru pe care il fac cand am putin timp liber
. Tu se pare ca spargi gheata cu plecatul in tara. Astept sa vad la ce sa ma astept. Drum bun, desi cred ca ne mai scriem pana atunci. Parca pe 2 aprilie pleci, nu?
Multumesc celor care mi-au raspuns despre premergator. Cred ca Tamar are dreptate, am nevoie de ceva care sa o tina ocupata sa mai pot face si eu ceva. Dar totusi voi aveti dreptate, asa ca acum chiar nu stiu ce sa fac.
OlgaT-ai inceput deja sa cumperi cadouri si valize? Eu inca nu, desi stiu ca trebuie sa o fac. Si ma enerveaza ca niciodata nu am idee ce sa iau. De obicei, o valiza este plina numai cu cadouri.
Intrebare:voi mai aveti dunga aia maro pe burta?Uite ca Maya a implinit azi 10 luni si eu tot o mai am.
Trebuie sa plec de aici ca mai am o multime de treburi. Va doresc o zi insorita.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
monu spune:
Ola, intru rapid cat moata e treaza, ca dupa ce adoarme mai dau un rand.
Olga, si eu mai am dunga dar nu asa de tare ca in timpul sarcinii.
Alexia e mai bine, nu mai are febra, nu tuseste nu curg mucii. e ciudat. totusi are kk urat mirositor si apos uneori ceea ce ma face sa ma gandesc ca a avut un diagnostic eronat datorat febrei.
pupici
si
Alexia Ioana
Mercedes spune:
Salutare fetelor!!
Elisor ce ai facut azi noapte?? iti doresc somn usor daca se poate sa dormi de acum incolo![]()
Fetele si pana acum am intrat destul de rar dar de luni incolo 2 saptamani nu stiu daca voi mai reusi deoarece voi fi plecata la Brasov . Imi este de acum groaza de cum se vor descurca copii cu bona si sotul in lipsa mea. Sper ca macar la sfarsitul de sapataman sa dea o fuga sa i vad.
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Am promis ca revin cand va citesc, dar nu am nici o sansa, asa ca ma grabesc sa va salut. Am "prins" cateva idei printre randuri, am mai citit la un moment dat, dar intre timp am uitat ce aveam de raspuns
.
Vad ca a revenit Elisor in forta 
Pisik, bine ati revenit!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Felicitari "bebelusilor mergatori"! Felicitari si celor cu mici mari realizari!!!!
Stefan se arunca si el in cap! Si pe spate si pe fata (adica da efectiv cu capul de podea!). A facut si el cativa pasi singur, dar mai mult din inconstienta
, ca nu prea are echilibru. Am inceput sa ne plimbam de o manuta sau in ham, dar il cam chinui
.
Musca tare rau si nu stiu cum sa il dezobisnuiesc. Am inceput sa fugim de el
.
Mananca f. f. mult!!! Nu e satul niciodata! o fi vreo problema asta? De trei zile ii dau lapte Parmalat - prima crestere. Varsa f. mult Milumil-ul si am zis ca e timpul sa renuntam la formula.
Vorbeste in limba lui. O luase si pe italiana
: zicea "aqua" (asa s-o scrie?). Acum zice intruna "aca", si eu tot ii dau sa bea
, el nu zice nu
, cu toate ca "aca" asta nu insemna neaparat apa.
Am reusit sa inchidem si noi scarile, ca era terorist rau. Nu puteai nici sa te intorci, ca era deja sus. E foarte intrigat de gardut si tot trage de el.
Ma chinuie noptile! Adoarme greu, in patul mare, il mut in patut (cu Maria in camera) si se si trezeste des. Maria nu adoarme nici ea singura. E nevoie de doi adulti sa ii adoarma, iar noaptea se trezesc unul pe altul. As aprecia orice sfaturi referitoare la somn pt. bebelusi si fratiorii lor, ca sunt zombi. Stiu ca revin cu problema asta, dar cum va adormiti voi copiii? Ce program aveti seara?
Ma intorc la treburile de la birou, ca si aici sunt in urma tare si parca se tot aduna problemele.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cloreta spune:
Buna dimineata
Scriu si eu cateva cuvinte ca nu stiu cand voi mai avea timp.
Pisik, bine ai revenit si poze noi cu bursucu' vrem!
OlgaM, acum m-am uitat si eu mai atent la burtica si e o dunga super fina dar la mine a fost destul de accentuata. Eu nu am nici pielea foarte alba.
De premergator iti spun acelasi lucru, nu te grabi sa iei. Si nu stiu cine zicea de no name, eu am Bertoni (cam no name asa), ieftin a fost dar nici nu as fi facut mare investitie in ceva care imi foloseste putin. De fapt l-am luat pt ca era 500 de mii si pt ca la un moment dat eram stresata ca Teodora nu "merge" ca sa zic asa. Noi am vrut sa sarim peste premergator de fapt.
Mercedes, tarie multa. cred ca o sa sunt de cateva ori pe zi acasa. Poate te vezi cu Elisor!
Cornelia si a mea "vorbeste" mult, ea stie ce zice, din ton de mai dam seama ce ar fi.
Monu, pupam Alexia, sa se faca bine repede.
Mi-am amintit de filmuletul pus de Beatrice, ce mare realizare si ce creste inima in noi cand vedem primii pasi.
Ce frumos ca ai reusit sa prinzi asta pe camera.
Tamar
Elisor ai venit cu forte proaspete se vede treaba 
Ioana tu sa ne tii la curent cu tot ce mai afli!
Gata, fug la treaba!
Laura februarie 2006
Pozele mele